Spring naar bijdragen

Radionieuws

 • artikelen
  1620
 • opmerkingen
  77
 • weergaven
  8592

Auteurs van dit blog

 • de redactie 1620

Een week lang wakker worden vanaf de camping met kampeerleek Domien Verschuuren 

de redactie

50 weergaven

58efd61736e67_NPO3FM.png.7bfcebb4508ca43ab49517754dca06c2.pngAanmodderen met tentstokken, oploskoffie en wc rollen. Kampeerleek Domien gaat het allemaal meemaken als hij de 3FM-luisteraar een week lang meeneemt op vakantie. Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus zendt hij zijn radioshow iedere ochtend uit vanaf een andere camping. En de BNN-dj komt niet met lege handen: vanaf de camping maakt hij de luisteraar iedere dag blij met een ontbijtconcertje van onder anderen Teske, Di-rect, Orange Skyline en Linde Schöne. Ook zorgt hij ervoor dat de ochtendgymnastiek in het zwembad gewoon door kan gaan, bakt hij pannenkoeken voor het hele veld, versterkt hij het animatieteam en brengt hij koffie langs bij de buren. Domiens Campingtour is volgende week iedere ochtend te horen in Domien - Jouw Ochtendshow bij BNN op NPO 3FM.


Domien is nogal een leek als het om kamperen gaat. Tijd om daar verandering in te brengen. Domien: “Heel Nederland houdt van kamperen, maar mijn hart heeft het nog niet veroverd. Deze week ga ik aanpakken om alle kneepjes van het camping-vak te leren. Hopelijk helpt de 3FM-luisteraar me een beetje met tips & tricks, want ik zal het nodig hebben!”


Programma Domiens campingtour: 

 

 • Maandag 14 augustus
  Camping de Watermolen (Opende, Groningen)
  Te gast: Orange Skyline
 • Dinsdag 15 augustus
  Camping Het Groene Eiland (Appeltern, Gelderland)
  Te gast: Linde Schöne
 • Woensdag 16 augustus
  Camping Beringerzand (Panningen, Limburg)
  Te gast: Teske de Schepper
 • Donderdag 17 augustus
  Camping Duin en Strand (Renesse, Zeeland)
  Te gast: tba
 • Vrijdag 18 augustus
  Camping De Lievelinge (Vuren, Gelderland)
  Te gast: Di-rect


Domiens Campingtour is ook te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

Domien Verschuren (foto Michel Schnater).jpg0 Opmerkingen


Aanbevolen reacties

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden • Blog reacties

  • En hoe zit het met Radio Paradijs? Blijft die wél op DAB+?
  • Jammer, Retro Hits was een leuke toevoeging in het redelijk saaie aanbod op de DAB+mux van de commerciele omroepen. Veel zal er overigens niet gaan veranderen na 1 september op DAB+, Sublime FM gaat door met Sublime You (hoe is het toch mogelijk?) op het tweede kanaal van Veronica zal nogsteeds Classic FM te horen zijn en Q Music gaat ook na 1 september door met Q Music Non-stop. Behalve Retro Hits zal ook Arrow Classic Rock van deze DAB+mux verdwijnen, om plaats te maken voor GrootNieuwsRadio.  Heel erg benieuwd of Sky Radio of 538 met veranderingen komen of het bij het oude laten.     
  • Doodzonde dat juist mensen met een eigen geluid als Frank en Giel (3FM) en Stenders (Radio 2) het veld moeten ruimen vanwege de (op zich terechte) roep om meer vrouwen achter de deejaymicrofoon.   Van Giel begrijp ik dat zijn vertrek vrijwillig is. Die vrijwilligheid heeft dan wel te maken met de ruimte die hij van de zender (Jurre) heeft gekregen om zijn ambities waar te maken. Ik vraag me af of hij er in dat opzicht bij een van de commercielen op vooruit gaat. Met geld kan zijn overstap nauwelijks te maken hebben. Dan had hij een jaar geleden (of langer) het ijzer moeten smeden toen het heet was. Als deejay op een min of meer zijspoor bij 3FM heeft hij niet zoveel te eisen, denk ik.   Wat hun opvolgers betreft: volgens mij zijn Eva, Angelique, Annemieke en Jorien wel dames die hun vak verstaan. Het is in het kader van emancipatie van het deejayvak beslist een stap dat 3FM / de Publieke Omroep dé hitparade (zeker in de tijd van Veronica / VOO was dat een prestigepositie in de programmering) voortaan laat 'hosten' door een dame.     Edwin
  • Giel Beelen verlaat 3FM voor Talpa Radio. Dat zeggen ingewijden aan het AD. Wanneer hij op een van de commerciële stations te horen is, is nog niet bekend. John de Mols Talpa Radio bestaat uit Radio 538, Veronica, Sky Radio en Radio 10.   http://www.ad.nl/show/giel-beelen-gaat-van-3fm-naar-john-de-mols-talpa-radio~af7fbe14/
 • Doneer

  Ondersteun het Internet Radiocafé.

  Wij waarderen elke donatie!
  Donate Sidebar by DevFuse
×