Spring naar bijdragen

Radionieuws

 • artikelen
  2588
 • opmerkingen
  101
 • weergaven
  12443

Auteurs van dit blog

 • de redactie 2588

Churandy Martina, Dave Roelvink, Supergaande en Defano Holwijn reiken FunX Music Awards uit

de redactie

101 weergaven

58edfc5a354f8_NPOFunX.png.f48599a1b62d2228d180a07943cad1c9.pngAanstaande dinsdag 23 mei organiseert NPO FunX de vierde editie van de FunX Music Awards: dé publieksprijzen van FunX voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem. FunX-DJ Shay presenteert in Paradiso in Amsterdam de awards. Dit jaar reiken onder anderen Churandy Martina, Dave Roelvink, Supergaande en Defano Holwijn de felbegeerde awards uit. NPO FunX maakt op een later moment de andere uitreikers bekend.


Boef en Broederliefde
De FunX Music Awards worden uitgereikt in elf categorieën: Artist of the Year, Best Song, Best FunX Talent, Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Group, Best MC, Best Singer, Best Producer and Best Video. Dit jaar hebben Boef (7) en Broederliefde (6) de meeste nominaties in de wacht gesleept. FunX-luisteraars hebben de afgelopen weken massaal hun stem laten horen en tijdens de show kunnen ze nog stemmen op hun Artist of the Year via funx.nl/awards. 


Live-optredens
Tijdens de awardshow zijn er live-optredens van Broederliefde, Ronnie Flex, Boef, Mula B, Sevn Alias, Jairzinho, F1rstman en Jonna Fraser.


Live on air
Tussen 19.00 en 23.00 uur is er een speciale FunX Music Awards-uitzending te horen. Ook schuiven alle winnaars aan bij Jaimy en Riza in de studio in Paradiso. Daarvoor, tussen 16.00 en 19.00 uur, chillen verschillende artiesten live bij FunX-dj’s Morad en Dyantha in de uitzending en in de pre-party die na 19.00 uur wordt gehost door Jaimy en Riza. De awards zijn ook te volgen op FunX.nl, de socials van NPO FunX en de FunX app.  De hele dag door krijgen luisteraars al sneak-peaks op de socials van FunX.


Zaterdagavond 27 mei om 22.20 uur zendt NPO 3 een samenvatting van de awardshow uit, met presentatie van FunX-dj Fernando.
Alleen on air en online maken luisteraars kans op exclusieve toegangskaarten voor de FunX Music Awards. 


Kijk voor meer informatie over de FunX Music Awards 2017 op funx.nl/awards0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

 • Blog reacties

  • Ja, dat zal wel weer een stagiaire geweest zijn die het voorbereide bij Andere Tijden.   Doet mij denken aan een jonge radio collega die mij belde en vroeg; "wie is Herman Krebbers?"….    
  • Wim Noordhoek geen beroemdheid, nee. Zijn overlijden, wat hopelijk nog jaren duurt, zal niet eens de RTV-kolommen van De Telegraaf halen, ben ik bang. Ook over het AD twijfel ik. Maar het gaat erom dat Noordhoek kennelijk als zo betekenisloos wordt beschouwd door de redacties dat ze het niet eens de moeite waard vinden zijn naam te noemen in een zaak waarin hij een hoofdrol speelde (ontmaskering ontgroening '62). Dat op zich is al schandalig. Natuurlijk levert zijn naam geen score op als je op de Albert Cuyp gaat vragen wie hij is. Maar wie in de media werkt (of over media schrijft) moet bepaalde hoofdrolspelers toch echt wel kennen. Noordhoek hoort daarbij. Uit de berichtgeving over Andere Tijden onstond de indruk dat niemand 'aansloeg' op zijn naam (en betekenis).  Dat blijf ik schandalig vinden.    
  • Da's jammer, want ik heb bijna al hun producten braaf gekocht. En wat nu? Vervalt hiermee ook niet een beetje het bestaansrecht van het Genootschap? Derden hebben er op deze manier niet veel meer aan.
  • Ik heb begrepen dat ze niets meer gaan uitbrengen. Reden: het laatst uitgebrachte Top Pop product stond de dag erna online inclusief hoesjes.
 • Doneer

  Ondersteun het Internet Radiocafé.

  Wij waarderen elke donatie!
  Donate Sidebar by DevFuse
×