Spring naar bijdragen

Radionieuws

 • artikelen
  2746
 • opmerkingen
  144
 • weergaven
  23004

Auteurs van dit blog

 • de redactie 2746

Churandy Martina, Dave Roelvink, Supergaande en Defano Holwijn reiken FunX Music Awards uit

de redactie

126 weergaven

58edfc5a354f8_NPOFunX.png.f48599a1b62d2228d180a07943cad1c9.pngAanstaande dinsdag 23 mei organiseert NPO FunX de vierde editie van de FunX Music Awards: dé publieksprijzen van FunX voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem. FunX-DJ Shay presenteert in Paradiso in Amsterdam de awards. Dit jaar reiken onder anderen Churandy Martina, Dave Roelvink, Supergaande en Defano Holwijn de felbegeerde awards uit. NPO FunX maakt op een later moment de andere uitreikers bekend.


Boef en Broederliefde
De FunX Music Awards worden uitgereikt in elf categorieën: Artist of the Year, Best Song, Best FunX Talent, Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Group, Best MC, Best Singer, Best Producer and Best Video. Dit jaar hebben Boef (7) en Broederliefde (6) de meeste nominaties in de wacht gesleept. FunX-luisteraars hebben de afgelopen weken massaal hun stem laten horen en tijdens de show kunnen ze nog stemmen op hun Artist of the Year via funx.nl/awards. 


Live-optredens
Tijdens de awardshow zijn er live-optredens van Broederliefde, Ronnie Flex, Boef, Mula B, Sevn Alias, Jairzinho, F1rstman en Jonna Fraser.


Live on air
Tussen 19.00 en 23.00 uur is er een speciale FunX Music Awards-uitzending te horen. Ook schuiven alle winnaars aan bij Jaimy en Riza in de studio in Paradiso. Daarvoor, tussen 16.00 en 19.00 uur, chillen verschillende artiesten live bij FunX-dj’s Morad en Dyantha in de uitzending en in de pre-party die na 19.00 uur wordt gehost door Jaimy en Riza. De awards zijn ook te volgen op FunX.nl, de socials van NPO FunX en de FunX app.  De hele dag door krijgen luisteraars al sneak-peaks op de socials van FunX.


Zaterdagavond 27 mei om 22.20 uur zendt NPO 3 een samenvatting van de awardshow uit, met presentatie van FunX-dj Fernando.
Alleen on air en online maken luisteraars kans op exclusieve toegangskaarten voor de FunX Music Awards. 


Kijk voor meer informatie over de FunX Music Awards 2017 op funx.nl/awards0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden • Blog reacties

  • Aha.   Dat 'wegblijven van een feestje' hoeft natuurlijk niet per se iets heel demonstratiefs te zijn. Het kan ook gewoon betekenen: gezien de omstandigheden heb ik hier persoonlijk nu niet zo'n zin in.
  • Beiden zijn 'genaaid' door de KRO, vandaar de vergelijking. Bovendien is er een link omdat Peter zich verbaasde over het niet aanwezig zijn van Vincent bij 85 jaar KRO-reunie. Beiden zijn op een andere manier omgegaan met hun 'Kaltstellung' door de KRO. Ik heb geen oordeel over hun standpunten, Peter had ook geen oordeel over Vincent's standpunt. Hij zei alleen dat hij er anders mee omging. Meer niet.   Ik ben zelf (ook niet al te prettig weggegaan bij de KRO) vanuit mezelf geneigd voor Vincent's standpunt te kiezen (kortgezegd: de boom in met die omroep), maar vond de stellingname van Peter ('Ach, dat was toen') eigenlijk wel leerzaam.

   Edwin
  • Die vergelijking met Vincent van Engelen lijkt me anders wel nogal kort door de bocht en overbodig, zeker in het kader van een I.M. Ik weet de details niet van Van Engelens conflict met de KRO, maar hij had al sinds 1970 voor die omroep gewerkt. De impact zal voor hem dus veel groter zijn geweest.   Van Engelen zelf heeft tegenwoordig een programma op 40up radio en daarin besteedde hij deze week aandacht aan het overlijden van oud-collega Peter van Dam. Hij noemde hem een 'ontzettend aimabel mens' en een 'echt radiobeest.' "Peter, we zullen je missen.' Hij staat zelfs nog even stil bij zijn Mi Amigo-verleden.   Kijk, zo kan het dus ook.   http://40upradio.nl/vincentvanengelen/podcasts/2018/01/12/des-engels-167/#t=12:13.985   Paul
 • Doneer

  Ondersteun het Internet Radiocafé.

  Wij waarderen elke donatie!
  Donate Sidebar by DevFuse
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.