Spring naar bijdragen

Radionieuws

  • artikelen
    2203
  • opmerkingen
    162
  • weergaven
    30584

Auteurs van dit blog

Hans Hogendoorn te gast op De Perstribune van MAX

de redactie

182 weergaven

58ee15f5061f3_NPORadio1.png.1934f54b369d2b84e1d7c453eec38426.png

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12:00 uur oud-wielrenner Hennie Kuiper én ‘de stem van Radio 1’, Hans Hogendoorn.

 

Hans Hogendoorn, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, is vooral bekend vanwege zijn bronzen stemgeluid waarmee hij de jingles inspreekt op NPO Radio 1. Binnenkort verschijnt Tourflits, een boek dat hij samen met Jairo van Lunteren schreef over Radio Tour de France, het programma waar Hogendoorn nog altijd bij betrokken is.

 

Hennie Kuiper, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, is één van de beste wielrenners die Nederland ooit heeft gekend. Hij won bijna alle grote klassiekers en was succesvol in de Tour. In De Perstribune laat hij zijn licht onder meer schijnen op Tom Dumoulin, de roze truidrager in de Giro.

 

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt gaat ook deze keer op zoek naar een bijzonder sportverhaal. En mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken in op opvallende zaken uit de media, met dit keer onder meer aandacht voor de vele reisprogramma's op tv.

 

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

 

De Perstribune, zondag 21 mei 2017 tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 10 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.