Spring naar bijdragen

Radionieuws

 • artikelen
  2588
 • opmerkingen
  101
 • weergaven
  12442

Auteurs van dit blog

 • de redactie 2588

Hans Hogendoorn te gast op De Perstribune van MAX

de redactie

140 weergaven

58ee15f5061f3_NPORadio1.png.1934f54b369d2b84e1d7c453eec38426.png

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12:00 uur oud-wielrenner Hennie Kuiper én ‘de stem van Radio 1’, Hans Hogendoorn.

 

Hans Hogendoorn, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, is vooral bekend vanwege zijn bronzen stemgeluid waarmee hij de jingles inspreekt op NPO Radio 1. Binnenkort verschijnt Tourflits, een boek dat hij samen met Jairo van Lunteren schreef over Radio Tour de France, het programma waar Hogendoorn nog altijd bij betrokken is.

 

Hennie Kuiper, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, is één van de beste wielrenners die Nederland ooit heeft gekend. Hij won bijna alle grote klassiekers en was succesvol in de Tour. In De Perstribune laat hij zijn licht onder meer schijnen op Tom Dumoulin, de roze truidrager in de Giro.

 

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt gaat ook deze keer op zoek naar een bijzonder sportverhaal. En mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken in op opvallende zaken uit de media, met dit keer onder meer aandacht voor de vele reisprogramma's op tv.

 

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

 

De Perstribune, zondag 21 mei 2017 tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 10 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

 • Blog reacties

  • Ja, dat zal wel weer een stagiaire geweest zijn die het voorbereide bij Andere Tijden.   Doet mij denken aan een jonge radio collega die mij belde en vroeg; "wie is Herman Krebbers?"….    
  • Wim Noordhoek geen beroemdheid, nee. Zijn overlijden, wat hopelijk nog jaren duurt, zal niet eens de RTV-kolommen van De Telegraaf halen, ben ik bang. Ook over het AD twijfel ik. Maar het gaat erom dat Noordhoek kennelijk als zo betekenisloos wordt beschouwd door de redacties dat ze het niet eens de moeite waard vinden zijn naam te noemen in een zaak waarin hij een hoofdrol speelde (ontmaskering ontgroening '62). Dat op zich is al schandalig. Natuurlijk levert zijn naam geen score op als je op de Albert Cuyp gaat vragen wie hij is. Maar wie in de media werkt (of over media schrijft) moet bepaalde hoofdrolspelers toch echt wel kennen. Noordhoek hoort daarbij. Uit de berichtgeving over Andere Tijden onstond de indruk dat niemand 'aansloeg' op zijn naam (en betekenis).  Dat blijf ik schandalig vinden.    
  • Da's jammer, want ik heb bijna al hun producten braaf gekocht. En wat nu? Vervalt hiermee ook niet een beetje het bestaansrecht van het Genootschap? Derden hebben er op deze manier niet veel meer aan.
  • Ik heb begrepen dat ze niets meer gaan uitbrengen. Reden: het laatst uitgebrachte Top Pop product stond de dag erna online inclusief hoesjes.
 • Doneer

  Ondersteun het Internet Radiocafé.

  Wij waarderen elke donatie!
  Donate Sidebar by DevFuse
×