Radionieuws

 • artikelen
  145
 • comments
  55
 • weergaven
  2275

Contributors to this blog

Nieuw programma ‘Agile & Scrum Today’ op New Business Radio

Vincent

117 weergaven

New Business Radio start, in samenwerking met IT organisatie Xebia, op vrijdag 31 maart a.s. met het nieuwe programma ‘Agile & Scrum Today’. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het programma geheel in het teken van Agile en Scrum.


In het nieuwe programma ‘Agile & Scrum Today‘ wordt onder meer uitgebreid stil gestaan bij de laatste ontwikkelingen op Agile en Scrum gebied, worden succesvolle cases behandeld en hoor je tip & tricks van (bekende) scrum masters.


‘Agile en Scrum Today’ wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en is elke laatste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Het programma is daarnaast uiteraard ook als podcast te beluisteren.


Agile Radio
Xebia en New Business Radio werken al langere tijd samen. Zo werd onder meer tijdens het event ‘The Agile Chef’ afgelopen jaar al met een marathonuitzending geheel ‘agile’ gemaakt. Dit betekent dat er geen vaste structuur was, maar dat de radio-uitzending geheel flexibel, op basis van prioriteit en interactie werd gemaakt.


Ted Stravers, Marketing Manager bij Xebia: "We zijn erg blij met deze uitbreiding van onze samenwerking. De ontwikkelingen binnen de Agile wereld staan nooit stil en lijken alleen maar sneller te gaan. Daarnaast hebben veel organisaties een sterke behoefte aan verandering om wendbaarder te zijn in de toekomst. Onze consultants hebben veel in huis en onze projecten spreken voor zich. Agile & Scrum Today is voor ons een geweldig middel om dit te uitten".


Lars Schotanus van New Business Radio: “Agile en Scrum passen uitstekend in het profiel van New Business Radio, waarbij innovatie en ondernemerschap belangrijke pijlers zijn. Mooi dus dat we met dit nieuwe programma Agile en Scrum nu ook structurele aandacht kunnen geven op ons station”.


New Business Radio is dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

 

Website: newbusinessradio.nl


  Artikel rapporteren


1 Opmerking


Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!


Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.


Nu aanmelden


 • Radioblog

 • Blog reacties

  • Hoi, Edwin, Ik vroeg mij al af "waar zou ie toch zijn?"…... En ja hoor, Ik snap je stukje wel. Maar deze zin schoot mij in het verkeerde keelgat:   "Voor Annemieke is het nu als eind-dertiger inmiddels te laat om van het weekend door te schuiven naar de werkdagen. Gemiste kans, eigen schuld"   En vooral dat laatste. Annemieke ervaart dat kennelijk niet zo. Jij doet nu net of dj bij de radio het hoogst haalbare in het leven is. Dat betwijfel ik……………………..  
  • Moet eerlijk bekennen Juul, dat is later niet anders geworden hoor. Wel de ontdekking dat het leven veel ingewikkelder in elkaar steekt, dan je als tiener denkt. Maar in wezen ben ik nog steeds de tiener van toen, muziek is het leven voor mij.   Theo
  • Je draait het om. Hilversum 3 zond in het begin uit tot maar 18.00 uur. In de winter op AM 1250 zelfs maar tot 16.00 uur!! Dus was het logisch daar de programma's van de RONO op te zetten. Dus in het westen hoorde ze na 18.00 niets meer op het 3e net, wij hadden in het NO nog de RONO. Het ging mis toen H3 ook s avonds ging uitzenden, zoals gebruikelijk in Hilversum werden niet de juiste beslissingen genomen over de RONO uitzendingen (overigens was het uur 18-19 dus op voorhand door de RONO op H3 een NOS uur, als enige horizontaal op H3 waar we nog Joost en Frits aan te danken hebben).   Tegelijk met het besluit H3 uit te breiden naar de avond had de RONO naar H 1 of 2 verplaatst moeten worden, omdat de programmering daar beter bij aansloot. Maar in het Hilversumse worden veel beslissingen genomen die slecht zijn voor het publiek, omdat andere belangen een grotere rol spelen.   Ik heb zelf in 73 - 74 voor de RONO gewerkt, vanuit Studio Enschede, ook met programma's die via het hele netwerk werden uitgezonden, op AM en FM. Ik geef toe dat het gebruik van de H3 zender Markelo waarschijnlijk veel extra luisteraars opleverde, maar het bleef een vreemd verhaal. Ik heb ook wel eens aan de leiding voorgesteld de programma's kwa vormgeving meer in de lijn van een popzender te maken, maar daar hadden ze natuurlijk geen oor naar. Zelf maakte ik mijn programma's wat vlotter met wat tussen muziekjes, bumpertjes etc. Dat viel wel op, maar had bij de wat oudere club geen navolging.   Overigens was de RONO hooguit voor half Gelderland daar er geen ontvangst was buiten de Achterhoek. Het bereik van de zender Markelo, AM was er al helemaal niet voor GLD.   Later kwam het zgn FM-D, regionaal ingedeeld, daar zat Radio 1 ?? op, met de gedeelde zendtijd met de regionale omroepen, en de bekende 2 minuten regionieuws per uur. Radio 1 zat toen ook op landelijk AM.
  •       Er is meer in het leven dan popmuziek ! Maar als tiener denk je daar natuurlijk niet aan hé?
  • ja nu ik het zo weer lees, wat een drama was dat toen. H3 werd gewoon ingepikt om het geluid van de rono te verspreiden. Geen pop muziek maar gelul in mijn tiener oren. Heeft mij mateloos geërgerd dat dit zo maar kon. En was de reden om een grote fuba antenne op het dak te zetten om H3 van Lopik te ontvangen.   Theo
 • Doneer

  Ondersteun het Internet Radiocafé.

  Wij waarderen elke donatie!
  Donate Sidebar by DevFuse