Spring naar bijdragen

Radionieuws

 • artikelen
  2588
 • opmerkingen
  101
 • weergaven
  12443

Auteurs van dit blog

 • de redactie 2588

Veel aandacht EK Vrouwenvoetbal op NPO Radio 1

de redactie

103 weergaven

58ee15f5061f3_NPORadio1.png.1934f54b369d2b84e1d7c453eec38426.pngOp NPO Radio 1 en nporadio1.nl is vanaf vandaag, vrijdag 14 juli, veel aandacht voor het grootste EK vrouwenvoetbal ooit, dat van 16 juli tot en met 6 augustus in Nederland plaatsvindt. Naast een dagelijks EK-journaal gaat NPO Radio 1, onder leiding van voetbalcommentator en juryvoorzitter Evert ten Napel, op zoek naar de beste vrouwelijke voetbalcommentator van Nederland. De publieke nieuwszender roept vrouwen van alle leeftijden op om hun commentaar in te spreken en online in te sturen.


Op nporadio1.nl leggen bekende Nederlanders en oud-voetballers zoals Daphne Koster, Leonne Stentler en Viggo Waas uit waar een goede commentator aan moet voldoen. Vrouwelijke deelnemers van alle leeftijden voorzien de legendarische snoekduik van Robin van Persie uit 2014 van commentaar. Door dit commentaar online in te sturen, maken deelnemers kans op eeuwige roem en twee kaarten voor de finale van het EK op 6 augustus in Enschede.


Van reportages, live verslagen tot het laatste nieuws vanuit het Oranje-kamp: tijdens de poulefase praat het NPO Radio 1-programma De Ochtend luisteraars elke werkdag  bij met het EK-journaal.  

 

Op vrijdag 14 juli komt het KRO-NCRV programma rechtstreeks vanaf het KNVB-trainingscomplex in Zeist. Ghislaine Plag ontvangt onder meer Bert van Oostveen (de toernooidirecteur), Minke Booij (manager vrouwenvoetbal bij de KNVB) en bondscoach Sarina Wiegman om te praten over de technologische ontwikkelingen in en waardering voor het vrouwenvoetbal.  In Langs de Lijn (NOS) horen luisteraars volledige duels en delen van de knock-outfase van Oranje. 


Meer informatie op: www.nporadio1.nl/ek-vrouwenvoetbal0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

 • Blog reacties

  • Ja, dat zal wel weer een stagiaire geweest zijn die het voorbereide bij Andere Tijden.   Doet mij denken aan een jonge radio collega die mij belde en vroeg; "wie is Herman Krebbers?"….    
  • Wim Noordhoek geen beroemdheid, nee. Zijn overlijden, wat hopelijk nog jaren duurt, zal niet eens de RTV-kolommen van De Telegraaf halen, ben ik bang. Ook over het AD twijfel ik. Maar het gaat erom dat Noordhoek kennelijk als zo betekenisloos wordt beschouwd door de redacties dat ze het niet eens de moeite waard vinden zijn naam te noemen in een zaak waarin hij een hoofdrol speelde (ontmaskering ontgroening '62). Dat op zich is al schandalig. Natuurlijk levert zijn naam geen score op als je op de Albert Cuyp gaat vragen wie hij is. Maar wie in de media werkt (of over media schrijft) moet bepaalde hoofdrolspelers toch echt wel kennen. Noordhoek hoort daarbij. Uit de berichtgeving over Andere Tijden onstond de indruk dat niemand 'aansloeg' op zijn naam (en betekenis).  Dat blijf ik schandalig vinden.    
  • Da's jammer, want ik heb bijna al hun producten braaf gekocht. En wat nu? Vervalt hiermee ook niet een beetje het bestaansrecht van het Genootschap? Derden hebben er op deze manier niet veel meer aan.
  • Ik heb begrepen dat ze niets meer gaan uitbrengen. Reden: het laatst uitgebrachte Top Pop product stond de dag erna online inclusief hoesjes.
 • Doneer

  Ondersteun het Internet Radiocafé.

  Wij waarderen elke donatie!
  Donate Sidebar by DevFuse
×