Spring naar bijdragen

Radionieuws

 • artikelen
  2746
 • opmerkingen
  144
 • weergaven
  23004

Auteurs van dit blog

 • de redactie 2746

Annette van Trigt op De Perstribune van MAX

de redactie

157 weergaven

58ee15f5061f3_NPORadio1.png.1934f54b369d2b84e1d7c453eec38426.pngHet NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 16 juli tussen 12:00 en 13:00 uur Annette van Trigt als gast op De Perstribune.


Annette van Trigt is woordvoerder van de KNVB tijdens het EK voetbal voor vrouwen dat zondag begint. In het verleden was Van Trigt onder meer werkzaam als radio- en tv-presentator bij Veronica en Studio Sport. Ook maakte ze een aantal documentaires over de paardensport.


De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel.0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden • Blog reacties

  • Aha.   Dat 'wegblijven van een feestje' hoeft natuurlijk niet per se iets heel demonstratiefs te zijn. Het kan ook gewoon betekenen: gezien de omstandigheden heb ik hier persoonlijk nu niet zo'n zin in.
  • Beiden zijn 'genaaid' door de KRO, vandaar de vergelijking. Bovendien is er een link omdat Peter zich verbaasde over het niet aanwezig zijn van Vincent bij 85 jaar KRO-reunie. Beiden zijn op een andere manier omgegaan met hun 'Kaltstellung' door de KRO. Ik heb geen oordeel over hun standpunten, Peter had ook geen oordeel over Vincent's standpunt. Hij zei alleen dat hij er anders mee omging. Meer niet.   Ik ben zelf (ook niet al te prettig weggegaan bij de KRO) vanuit mezelf geneigd voor Vincent's standpunt te kiezen (kortgezegd: de boom in met die omroep), maar vond de stellingname van Peter ('Ach, dat was toen') eigenlijk wel leerzaam.

   Edwin
  • Die vergelijking met Vincent van Engelen lijkt me anders wel nogal kort door de bocht en overbodig, zeker in het kader van een I.M. Ik weet de details niet van Van Engelens conflict met de KRO, maar hij had al sinds 1970 voor die omroep gewerkt. De impact zal voor hem dus veel groter zijn geweest.   Van Engelen zelf heeft tegenwoordig een programma op 40up radio en daarin besteedde hij deze week aandacht aan het overlijden van oud-collega Peter van Dam. Hij noemde hem een 'ontzettend aimabel mens' en een 'echt radiobeest.' "Peter, we zullen je missen.' Hij staat zelfs nog even stil bij zijn Mi Amigo-verleden.   Kijk, zo kan het dus ook.   http://40upradio.nl/vincentvanengelen/podcasts/2018/01/12/des-engels-167/#t=12:13.985   Paul
 • Doneer

  Ondersteun het Internet Radiocafé.

  Wij waarderen elke donatie!
  Donate Sidebar by DevFuse
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.