Radionieuws

  • artikelen
    17
  • comments
    2
  • weergaven
    143

Contributors to this blog

DJ-talenten strijden voor ‘Beste DJ van 2017’ in NPO FunX DJ Battle

Vincent

37 weergaven

F1rstman, Gio en The Partysquad zijn de headliners van FunX DJ Battle op 13 april in Club Annabel, Rotterdam. De DJ’s worden beoordeeld door dj Irwan, dj Flava en Nederlands kampioen dj Abstract.


De FunX DJ Battle is een wedstrijd waarin jong dj-talent de kans krijgt om te strijden voor beste DJ van 2017. De opdracht is om zoveel mogelijk FunX-tracks naadloos aan elkaar te mixen, zonder dat de tekst onverstaanbaar maakt en zonder dat de ritmes en toonsoorten clashen. In de jury zitten dj Irwan, dj Flava en Nederlands kampioen dj Abstract, zij bepalen wie de beste dj van Nederland wordt. De jury zal ook, net als F1rstman, Gio en The Partysquad, een keiharde show neerzetten.


De ring in
Op donderdag 13 april stappen de dj’s in Club Annabel letterlijk de ring in om de strijd aan te gaan. Onder toeziend oog van host en FunX-dj Fernando Halman werken de dj’s hun weg omhoog van de kwart finale naar de finale om uiteindelijk de gouden boksriem en daarmee de titel in de wacht te slepen. Naast de riem krijgt de winnaar ook een gig op de FunX Music Awards en drie maanden lang een eigen dj-uur.


  Artikel rapporteren


0 Opmerkingen


Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!


Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.


Nu aanmelden