Spring naar bijdragen

Over deze club

Hallo, Ik heb in december 2016 het Rob Stenders-verzameltopic opgericht. Hierop hebben verschillende leden gereageerd en hebben tevens hun radio-uitzendingen gedeeld. Inmiddels staat er al veel materiaal op de door mijzelf gedeelde online-storage-drive Stack (1TB). Natuurlijk heb ik hieraan ook mijn eigen collectie toegevoegd. Graag wil ik samen met jullie een grotere collectie uitzendingen van Rob Stenders opbouwen. Naar deze schijf kun je zelf de uitzendingen uploaden, je kunt de uitzendingen downloaden en je kan vanaf de schijf de uitzendingen luisteren. De aangeboden uitzendingen zijn in het verleden via het open net uitgezonden of aangeboden via podcast. Momenteel verzamelt @ChrisH de uitzendingen van Platenbonanza, PUP50 en Freakolympics en ondergetekende plaats de links in de club. Op dit moment wordt je dus van je wekelijkse dosis Rob Stenders voorzien. Wensen: Freakolympics / Stenders Late Vermaak / inval-uitzendingen / Siebelink En Stenders / d'Rob of dr'onder / Shock Radio / Stenders Vroeg / Vrimibo / Stenders Eetvermaak / Outlaw Radio / Kink FM / Stenders En Van Inkel / PUP50 etc. (Omdat dit niet via zippyshare opgeslagen wordt, zijn de uitzendingen langer beschikbaar. Wat mij betreft: permanent) Groetjes Henkjan2016

 1. Wat is nieuw in deze club
 2. Platenbonanza 8 en 9 januari

  https://toren.stackstorage.com/s/zEJrmTgerZ7uy1O https://toren.stackstorage.com/s/d2VWxL6q206qU6O Van de Stenders-stack, ik denk door mezelf geupload.
 3. Platenbonanza 8 en 9 januari

  Mooi, nu alleen 11 januari nog....
 4. Platenbonanza 8 en 9 januari

  Wanneer ze van de website van 3fm komen, dan zullen ze allemaal hetzelfde zijn. Lol: En dan heb ik ze zelf --> zelf opgenomen, komen niet van de website Rob Stenders - Stenders Platenbonanza - 2018-01-08 [14.00-15.00] Rob Stenders - Stenders Platenbonanza - 2018-01-08 [14.00-15.00] Rob Stenders - Stenders Platenbonanza - 2018-01-09 [14.00-15.00] Rob Stenders - Stenders Platenbonanza - 2018-01-09 [15.00-16.00]
 5. Freakolympics uitzending gezocht

  Nee Tino, die is helaas niet aanwezig. Wellicht iemand van buiten de stack? @tantegreetje Heb jij toevallig nog deze uitzending in je verzameling? Henkjan
 6. Stenders en Van Inkel

  Bovenstaande shows staan nu ook op de Stack :-)
 7. Nieuwe website Rob (incl. podcasts)

  Jaaaaaa, bedankt kerel!
 8. Rob zijn website is vernieuwd en je kunt nu tevens de laatste podcasts downloaden! Mooie ontwikkeling! http://www.robstenders.nl/
 9. aanvullen

  Dank je voor het werk, hoef ik er weer minder te luisteren (ook geen straf overigens :-) )
 10. aanvullen

  Prima
 11. aanvullen

  Deze uitzendingen hadden als titel eerst Rob Stenders - Stenders Eetvermaak. Ik ben aan het uitzoeken welke de vervangers zijn en ga deze binnenkort verplaatsen naar de 3FM-stack.
 12. aanvullen

  Waarom belandt er ineens een Paul Rabbering - Zoeyzo in de Stenders Stack? PS: Heb de invaller-dj's verplaatst naar de map: Vervangers (Geen Rob, wel het programma) Dit om Rob en de invallers gescheiden te houden. Voel je inderdaad vrij om de dj aan te passen, wanneer je merkt dat Rob niet aanwezig is. Er zullen er vast meer tussenstaan, waarin Rob zelf niet aanwezig is.
 13. aanvullen

  Ik zal de vervangers van Rob uitzoeken in je enorme verzameling en dan toevoegen aan de toekomstige 3FM-stack (wacht nog steeds op een uitnodiging van Transip).Ik schrijf er dan ook meteen de naam van de deejay bij in de beschrijving van het programma. Of de uitzendingen zonder Rob dan op de Stenders-stack blijven staan bepaal je natuurlijk zelf
 14. aanvullen

  Zonet nog wat aangevuld in de jaargangen 2008, 2009 en 2010 van "Siebelink en Stenders"
 15. Interview Rob

  Mogelijk al bekend, een interview met Rob Stenders: https://podcastluisteren.nl/ep/Michiel-Met-Episode-14-Rob-Stenders
 16. aanvullen

  Wauw dat is geweldig, we gaan een standbeeld van je maken Voor alles wat anders is dan Rob en Gerard kan je binnenkort terecht op de 3FM-stack in de 3FM Club. Ik ben nog druk bezig met te bewaren wat ik nog online kan vinden van Giel, Michiel en de Coen en Sander Show. Hopelijk kan dit dan aangevuld worden met uitzendingen van andere forumleden. Wat is dit toch een paradijs voor radiofreaks! Ik heb ook nog een Serious Request van 2006, maar door een foute instelling in de software is de kwaliteit niet super. Misschien is er iemand die weet hoe de audio te verbeteren?
 17. aanvullen

  Arbeidsvitaminen met Gerard moet ik hebben, niet veel want vanaf FF Ekdom ben ik pas alle uitzendingen gaan bewaren. Daarvoor deed ik dat alleen als ik de show erg goed vond om één of andere reden die ik nu ook niet meer kan bedenken :-) EkstraWeekend heb ik bijna compleet, mis alleen wat uitzendingen uit het eerste jaar. Ik ga eerst nog even door met Rob, Gerard en andere komen daarna dan wel.
 18. aanvullen

  Helemaal goed !
 19. aanvullen

  @henkjan2016 Leuk, zal ik doen. De stack is aangevraagd. Is het mogelijk dat ik de uitzendingen van 2012 uit de Ekdom-stack ook gebruik? Ik denk te gaan werken met mapjes en jaartallen. Dus alles chronologisch.
 20. aanvullen

  @tantegreetje Heeft er al iemand gemeld dat je geweldig bent? Bij deze ;-)
 21. aanvullen

  Gerard is zeker ook welkom, zie stack Gerard idd. (David Peeters heeft hier al de gegevens voor neergezet) @David Peeters Klopt, arbeidsvitaminen hebben wij nog niet.
 22. aanvullen

  Heb je ook opnames van Arbeidsvitaminen met Gerard Ekdom? Er is voorlopig geen enkele uitzending van te vinden in de stack
 23. aanvullen

  Graag gedaan! Van Rob en Gerard ben ik zo'n beetje alles gaan verzamelen, maar ook van andere heb ik wel wat uit de periode.
 24. aanvullen

  Bedankt tantegreetje voor deze mooie collectie! Serious Request 2007 hoef je niet te uploaden, want deze staat al op de 'Ekdom-stack': https://drommelaar.stackstorage.com gebruiker: radiocafe wachtwoord: bloempot Heb je misschien nog andere opnames van 3FM periode 2006 t/m 2012?
 25. aanvullen

  Jazeker neem ik zelf ook wel wat mee, hier en daar vind ik gelukkig ook wat aanvullingen op mijn verzameling :-) Om zoeken te vergemakkelijken, dit heb ik tot nu toe aangevuld/toegevoegd; +3VOOR12 Radio 2008 +Eetvermaak 2008 aangevuld naar compleet +Eetvermaak 2009 compleet +Eetvermaak 2010 compleet +Late Vermaak 2011 aangevuld +Late Vermaak 2015 aangevuld +RobRadio 2011 aangevuld +RobRadio 2012 aangevuld +RobRadio 2014 aangevuld +RobRadio 2015 aangevuld Eetvermaak 2007 moet ik hebben, maar nog even terugvinden Moet er wel bijzeggen dat ik ook de uitzendingen heb toegevoegd wanneer Rob niet aanwezig was en is vervangen door een ander. Deze op een bepaalde manier markeren in de bestandsnaam of iets dergelijks? Wat is ook nog vond zijn alle uitzenduren van Serious Request 2007 met Rob, Gerard en Michiel (van die laatste twee heb ik ook ladingen uitzendingen overigens). Is dat nog iets om te plaatsen?
 26. aanvullen

  Eetvermaak compleet, daar zou je mij (en anderen) zeer blij mee maken inderdaad. Je neemt zelf toch ook wel e.e.a. mee? Groetjes Henkjan
 27.  
 • Onlangs hier   0 leden

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.