Spring naar bijdragen

Over deze club

Welkom in de club van het Internet Radiocafé. Hier vind je de belangrijke mededelingen over de community waar jij lid van bent. Ook kan je hier vragen stellen over de werking van de community. Beperk je wel tot één vraag per topic en kijk eerst even of jouw vraag niet eerder door een ander hier is gesteld. Kijk ook eens in onze Frequently Asked Questions overzicht. Hier vind je handige tips met uitleg over de werking van onze community.

 1. Wat is nieuw in deze club
 2. Een paar keer per dag kan het voorkomen dat het Internet Radiocafé even niet bereikbaar is. Dit probleem hebben we al een aantal maanden en de oorzaak hiervan kunnen wij helaas niet achterhalen. Daarom hebben we besloten om het Internet Radiocafé in het eerste helft van 2018 te verhuizen naar een andere server. Tot dat moment kan het gebeuren dat de site even niet beschikbaar is. Probeer het dan een paar minuten later opnieuw. Zodra bekend is wanneer het Internet Radiocafé gaat verhuizen zullen wij jullie hierover informeren. Het Internet Radiocafé team.
 3. Welkom in de club van het Internet Radiocafé. Hier vind je de belangrijke mededelingen over de community waar jij lid van bent. Ook kan je hier vragen stellen over de werking van de community. Beperk je wel tot één vraag per topic en kijk eerst even of jouw vraag niet eerder door een ander hier is gesteld. Kijk ook eens in onze Frequently Asked Questions overzicht. Hier vind je handige tips met uitleg over de werking van onze community.
 4. Software upgrade (naar 4.2)

  Die discussie gaan we hier maar niet aan. Het is wat het is. Wil je een bericht plaatsen in een club zul je even een klikje moeten doen.
 5. Software upgrade (naar 4.2)

  Ik wil niet lid worden van clubs, ik wil gewoon op een forum kunnen posten. Het is wel gebruiksonvriendelijk. Het staat nergens aangegeven, het heeft geen enkele functie, het is inefficiënt.
 6. Software upgrade (naar 4.2)

  Lid worden is 1 klikje. Volstrekt gebruiksonvriendelijk valt dus wel mee.
 7. Software upgrade (naar 4.2)

  Als bepaalde threads tot een 'club' behoren dan kun je niet meer in deze threads reageren tenzij je lid wordt van de 'club'. Volstrekt gebruiksonvriendelijk en bovendien staat het nergens aangegeven.
 8. In het forum Stamtafel zijn in de afgelopen jaren veel artikelen geplaatst die betrekking hebben op andere media zoals TV, krant en internet. Gezien het grote aantal hebben wij besloten hiervoor een nieuw forum te openen: Overige media.
 9. Software upgrade (naar 4.2)

  Vincent bedankt voor je uitleg en Harm (ook bedankt) voor het technisch up-to-date houden/vernieuwen van deze site! Robin
 10. Software upgrade (naar 4.2)

  De standaard forumindeling is weer zichtbaar. Dit geeft een rustiger beeld. Deze is aan te passen naar eigen voorkeur. Dus zoals het nu is, forums in blokken of met het selectievak rechtsboven. Dit kan je instellen met behulp van de drie vakjes voor Nieuwe discussie starten. Overigens kom ik zelf alleen op de voorpagina als ik de site open. Ik ga gelijk naar mijn Laatste berichten overzicht. Dan zie ik direct wat er is geplaatst na mijn laatste bezoek. Voor wie niet weet hoe dit in te stellen, hier vind je uitleg, inclusief een voorbeeld link die je zo kunt gebruiken. Als je klikt op de blauwe hartje krijg je de Vind ik leuk optie. De overige icoontje kan je gebruiken, maar ook laten voor wat het is. Ik gebruikt ze ook niet. Dat ben ik niet met je eens. De berichten die in een club wordt geplaatst zijn direct zichtbaar in je berichten tijdlijn en je kan het bericht direct openen. Voordeel van een club is dat alles over het onderwerp nu op 1 plek staat en makkelijk is terug te vinden. Dat was helaas niet te vermijden. Kom je zaken tegen die niet goed werken, meldt het dat hier. Dan kunnen we er mee aan de slag. Dat geldt ook voor de vertaling naar het Nederlands. Standaard is het de software alleen in het Engels. Wij (voor 99,9% Harmen) hebben zelf de vertaling gemaakt. Als je bezig bent met de vertaling zie je het niet altijd in de juiste context. Daarom is die terugkoppeling voor zo belangrijk.
 11. Software upgrade (naar 4.2)

  Het is gelukt. Bedankt voor je informatie.
 12. Software upgrade (naar 4.2)

  Juul, probeer de middelste eens. De vier blokjes bedoel ik dan. Dat ziet er bij mij met Safari een stuk rustiger uit.
 13. Software upgrade (naar 4.2)

  Als je geen Twitter en Facebook account hebt of deze niet wilt toevoegen sla je dit gewoon over.
 14. Software upgrade (naar 4.2)

  Mijn profiel is 0% voltooid, is dat erg? Gr. Bob
 15. Software upgrade (naar 4.2)

  Ik ervaar hetzelfde als Juul. Ik werk met Firefox op een beeldscherm van 70 cm breed. Het is net of ik een tenniswedstrijd volg en krijg kramp in mijn nek...
 16. Software upgrade (naar 4.2)

  het is even wennen. Ik moest plotseling ook opnieuw inloggen.
 17. Software upgrade (naar 4.2)

  @Rob1955 zie het bericht van Tino. Klik op een van de knoppen links van die groene balk en de indeling verandert naar hoe je het gewend was. Deze knoppen vind je op de voorpagina.
 18. Software upgrade (naar 4.2)

  Ben hier niet tevreden over en wil graag het klassieke forumoverzicht terug. Wat is "Voor de knop ‘Nieuwe discussie starten’ vind je de mogelijkheid om het aan te passen."? Geen idee wat daarmee bedoeld wordt.
 19. Software upgrade (naar 4.2)

  Geen goed idee (versnippering) krijg je tich verschillende cluppies waar je, je weer apart voor moet gaan aanmelden, over van alles en nog wat discussiëren kon/kan toch veel beter bij de (normale) discussies?
 20. Software upgrade (naar 4.2)

  Juul gebruikt denk ik Safari (Macintosh), ik zie dezelfde beeldindeling op mijn Mac kloon... Alleen als ik op de Mac via Firefox kijk, is de schermindeling hetzelfde als op de Windows7 PC. Ik vind het wel een stuk overzichtelijker, maar het moet wel even wennen. Jan
 21. Software upgrade (naar 4.2)

  Ik wil gewoon een normale bedankknop en geen leuk / koppelde hierop terug knop. Wie heeft dit nu weer verzonnen? Op een FrontPage wil ik trouwens het liefst zo weinig mogelijk zien en niet zo'n drukke opmaak als nu. Moest trouwens ook opnieuw inloggen. Robin
 22. Software upgrade (naar 4.2)

  Nee hoor, als je die aanklikt krijg je de oude opmaak. Maar ik gebruik windows hè ... Weet niet of het voor jou werkt.
 23. Software upgrade (naar 4.2)

  Juul, Ik heb net even getest met diverse browsers en besturingssystemen. Wat jij ziet kom ik niet tegen. Welke OS en browser type/versie gebruik je?
 24. Software upgrade (naar 4.2)

  Hoi Tino, Ik snap er niks van. En die 4 streepjes is alleen maar de opmaak als ik iets wil posten ? Is er niet een mogelijkheid om "gewoon" in te loggen op de homepage en niet al die, in mijn ogen, overbodige zaken te zien ? Het was zo mooi. Maar het zal allemaal wel aan mij liggen. Jammer.
 25.  
 • Onlangs hier   0 leden

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

×