Spring naar bijdragen

Over deze club

Omdat KX Radio echt drastisch gaat veranderen en alle 'oude' DJ's weg moeten bij KX Radio en Rob ook KX heeft verlaten, hebben we ook een verzamelplaats gemaakt voor oud KX Radio materiaal! Help ons het archief zo compleet mogelijk te maken! TuneIn: http://tun.in/sfyzK

 1. Wat is nieuw in deze club
 2. ABTT

  Ik gooi momenteel het jaar 2013 erop, in totaal 44 podcasts!
 3. Archief te groot?

  Ik heb zelf helaas op dit moment niet veel bij te dragen aan dit fantastische archief, maar ik wil jullie laten weten dat ik grote waardering heb voor iedereen die zich hier voor inzet!
 4. Archief te groot?

  Er is een 2e stack voor het KX Archief in de maak!
 5. ABTT

  Ik ben nu 28 shows uit de eerste 9 maanden van 2014 aan het uploaden. Helaas maak ik het jaar daarmee nog niet compleet; her en der ontbreken nog wat podcasts. Heeft iemand toevallig nog wat aanvullingen? Nog veel uitzoekwerk te doen, maar als het goed is gaat mijn verzameling ABTT terug tot 2010. Later meer!
 6. Archief te groot?

  Vul maar aan a.j.b. en idd als het nodig is maak ik een nieuwe Stack aan! KX programma's van Rob Stenders kun je ook in de Stack van Rob Stenders kwijt! Alvast dank!!
 7. Archief te groot?

  Daarnaast ook de (volgens mij) complete historie van "Double Fun & A Bottle Of Rum" op de Stack geplaatst. De opmerkingen in de bestandsnamen spreken voor zich hoop ik.
 8. Archief te groot?

  Zojuist de 10 afleveringen die ik heb van "No Show" geupload onder Hilbert Elskamp. Ik heb de originele bestandsnaam van de podcasts destijds behouden, dus soms wat inconsequenties. Hoop dat dit ok is.
 9. Archief te groot?

  Hoi Ronnie, Welkom op het forum. Laat die Stack gewoon vollopen... Maken we wel een KX-archief-2 aan. Tip: 's nachts als je slaapt uploaden. Maar om je vraag te beantwoorden, ik ben vooral geïnteresseerd in de "No Show" en "Double Fun & A Bottle of Rum".
 10. Archief te groot?

  Hallo, Ik kwam van de week op deze club terecht en heb wat rondgekeken op de Stack. Ik heb zelf ook nog een harde schijf liggen met daarop ruim 1 TB aan KX Radio podcasts vanaf volgens mij 2007. Vanaf dat jaar heb ik vrij trouw alle shows die ik maar enigszins interessant vond gedownload. Op een gegeven moment (ik denk in 2013) is de klad erin gekomen en mis ik heel veel, maar het oudere werk heb ik gelukkig nog wel. Omdat ik een wat beperkte upload heb en daarnaast de Stack niet wil laten vollopen is mijn vraag aan jullie of er specifieke verzoeken zijn voor programma's. Ik kan dan kijken wat ik hem en vervolgens uploaden. Ronald.
 11. Bert van Lent

  Ik heb zojuist 9 uur House of Jack toegevoegd. In de nieuwe map 2008 - 3 uur en in de nieuwe map 2010 - 6 uur. Jammer dat er geen Bulldogs bewaard zijn gebleven. Ik heb ze zelf ook niet meer.
 12. Jeroen Soer

  Ik heb zojuist van Jeroen Soer 2 uur Popdossoer 2008 en 6 uur Stamboom 2009 toegevoegd!
 13. DJ Ratz

  En mijn vrouw maar afvragen waarom ik nu toch zo veel later thuiskom ;-)
 14. DJ Ratz

  Worden veel extra kilometers on de auto
 15. DJ Ratz

  Aaaahhn das nu duidelijk. Bedankt ! Wat een archief ! Wow . Gelukkig van mijn held Verbeek ook ! En Ratz natuurlijk. Fijn hoor !!! erg bedankt !
 16. DJ Ratz

  Zie shows/Kx radio archief aanmaken Dezelfde opzet als de Rob Stender-sclub
 17. DJ Ratz

  misschien domme vraag, maar waar staat dit ????
 18. Jeroen Soer

  Ik heb "een paar" uitzendingen van Trauma toegevoegd.
 19. Freak 10000 [2005]

  zeer bedankt !!!!!!!!!!
 20. Software

  Mwoa, RadioDJ heetf mij teveel functies die ik nooit ga gebruiken. Ik hoef niet te broadcasten, en om gelijk maar een SQL database syteem te installeren om wat streams volgens een schema te luisteren gaat mij wat ver. Dus ik zoek nog even verder naar een (lightweight) alternatief. 't zou nog altijd kunnen dmv een stel tasks: 09:59 kill winamp 10:00 start winamp 'URL' enz.
 21. Software

  Vincent, mijn dank is groot! Ik ga er vandaag eens mee spelen.
 22. Software

  Marcel, Hier kan het mee: http://www.radiodj.ro Het is automatiseringssoftware waarmee waar je naar bestanden ook urls kan inplannen. In een grijs verleden had ik hiermee een stream draaien met nonstop muziek, uurtjes met oude radioprogramma's en stream urls.
 23. Software

  Misschien wat off-topic, maar nu KX-archief lekker draait, maar ook iceradio en (gerucht) KX-Classics mogelijk ook gepresenteerde programma's krijgt, zoek ik eigenlijk software waarin ik zelf een luister-schema kan maken. Ik bedoel, er is voldoende te vinden om internet radio te luisteren (winamp, vlc, tunein etc) maar ik wil een eigen schema kunnen maken zodat ik bv van 10-11 naar KX-archief kan luisteren, en dat ie automatisch om 11 uur overschakelt naar bv iceradio als daar een show komt die ik wil horen. Al een tijdje aan het goegelen, maar ik kan zoiets niet vinden (of ik gebruik de verkeerde zoek-termen...) Iemand tips voor software voor op een windows 10 bak?
 24. KX Radio - 12 jaar KX Radio 2005-2017 - Arjan Snijders
 25. ABTT

  Heel graag!
 26.  
 • Onlangs hier   0 leden

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

×