Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Denk het niet, of je moet begin 1967 een luisteraar geweest zijn van Radio London.
 3. Vandaag
 4. Ach, toen ik zo nodig met een eigen zendertje moest beginnen en opeens, door omstandigheden (slechte verdeelmethode) een aantal frequenties kreeg, was de wereld te klein, de nieuwsgroepen stonden stijf van de haat berichten. Maar om terug te gaan naar het topic, of de zeezenders na 74 een rol speelden of niet, (ik was niet altijd blij met de kwaliteit) ze waren er, en het was voor mij journalistiek als "niet correcte" Nederlander leuk geweest om te horen of WA op dit punt een beetje stout was geweest. De vraag is niet gesteld omdat de vragensteller weinig tot niets van omroep geschiedenis en - politiek weet, zoals vrijwel alle vragenstellers.
 5. Ik heb veel afleveringen van oude avondspitsen van het internet. ik weet niet hoe ik deze kan posten. Is hier een gebruiksaanwijzing voor?
 6. Bedankt, zeker geen bevel hoor. Ik ben er erg blij mee met de geposte uitzendingen!
 7. avondspits

  geweldig, heel erg bedankt!!
 8. Iedereen moet zich hier thuis voelen. Iedereen moet zijn mening kunnen geven, iedereen mag hier op reageren. Dat mag onder de eigen naam (voorkeur) of onder een schuilnaam (kan een legitieme reden hebben). Daarin maken we geen onderscheid. Maar we trekken wel een grens. Er wordt op een normale manier met elkaar gediscussieerd. Je kan het niet elkaar niet eens zijn, maar je moet wel elkaars mening respecteren. Op het moment dat hier op het forum deze grens wordt overschreden heeft dat consequenties. Dan kunnen de mods ingrijpen. Nu heeft dit plaats gevonden buiten het forum, maar de aanleiding is wel een bericht/mening van een forumlid die ook nog eens mod is. Naar nu blijkt is hij niet de enige die dit meemaakt naar aanleiding van een discussie hier. Met jezelf terugtrekken uit een discussie betekent dat je jezelf monddood maakt. Degene met 'zijn grote bek' wint op dat moment. Je geeft hem een extra motivatie om het de volgende keer weer te doen. Het werkt blijkbaar. Dus gaat hij er mee door. Liever zie we dat jullie, als je hiermee geconfronteerd wordt, ons daarover informeert. Dat via een PB aan een van de mods of beter via forum@internetradiocafe.nl Wij kunnen dan een onderzoek instellen en kijken of we de persoon kunnen achterhalen. Wat ons betreft blijft het niet zonder consequenties.
 9. Hallo Peter, heel erg bedankt! Groet Henk
 10. Juul zou nu posten ....Muziekje maar weer ...... Laten we het netjes en open houden en ja de herinneringen zijn persoonlijk ik persoonlijk luister nu weer naar MiAmigo en Caroline ben 59 dus heb vele verschillende zenders mogen mee maken en beluisteren . En net als met muziek heeft een ieder zijn voorkeur . GRoet Jaap
 11. De Top 40 van 9 April 1977 met Peter Hoogwerf http://www8.zippyshare.com/v/uE58ndo9/file.html http://www8.zippyshare.com/v/kBZK0XYb/file.html http://www8.zippyshare.com/v/SjtzdiSP/file.html De Tipparade van 9 April 1977 met Bert van der Laan http://www8.zippyshare.com/v/UV5guRUm/file.html http://www8.zippyshare.com/v/fAZFfRgZ/file.html De LP Top 20 van 1977 week 15 met Pieter Oele http://www8.zippyshare.com/v/DAs0NlpE/file.html http://www8.zippyshare.com/v/3goOTonb/file.html De 80s NonsTop 40 van 17 April 1982 door Dave Roest http://www8.zippyshare.com/v/MhlbcIbw/file.html
 12. Ik begrijp de reden van die haatmails niet. Er vindt alleen een open en eerlijke discussie plaats en iedereen mag zijn mening hebben. Laat die persoon hier openlijk zeggen wat hij vindt en niet via anonieme privé-mailtjes. Voor degene die dat soort mailtjes krijgt: gewoon op de delete knop drukken en niets van aantrekken! Indien mogelijk afzender blokkeren.
 13. Jammer dit. Is maar 1 oplossing voor. Alleen toegang voor geregistreerde gebruikers die onder hun eigen naam posten.
 14. Buitengewoon triest allemaal... Internetfora zijn vaak bezaaid met querulanten en dit forum is daar zeker geen uitzondering op. Dat is wellicht wel inherent aan de doelgroep. We koesteren allemaal in meer of mindere mate een 'herinnering' waar een ander niet aan moet komen. Voor sommigen gaat die emotie erg ver, anderen kunnen dat relativeren. Het gaat dan ook vaak mis bij de perceptie tussen 'zender en ontvanger'. Die beeldspraak is tweeledig, zij die aan het medium hebben meegewerkt en zij die het passief hebben mogen ervaren. Ik heb in het verleden ook wel eens vervelende, of soms ronduit strafbare bedreigingen mogen ontvangen. Ik haal dan mijn schouders op en denk, kennelijk beschikt deze persoon in kwestie niet over de cognitieve vaardigheden om een andere mening te respecteren. Een kwestie van negeren en verder gaan.
 15. Dat is zeker waar, maar het kon in de jaren 80, toch niet echt op, tegen een vrij radiostation met een leuk format en een goede horizontale programmering. Wat een stelletje eikels Juul, sorry dat ik het zeg, als je goed argumenten denkt te hebben, is een reactie (gewoon) op een normale manier te formuleren, hier op het forum, met een scheldmail heb je bij voorbaat al verloren. Je moet trouwens juist geen 'radio stilte' in acht nemen, want dat willen ze juist en ook Piet moet hier gewoon weer gaan posten, want ook zijn bijdragen zijn altijd waardevol. Verder wat Thijs en Martin zeggen! Robin
 16. Beste Juul dit soort stinkende LAFAARTS zijn er helaas teveel in dit land lui die zich verschuilen zielig en alleen op een kamertje achter hun laptop om ook zo dapper te zijn om anoniem een haat mail te sturen je kan er alleen maar medelij mee hebben. Ik hoop dat je snel weer terug bent. Met vriendelijke groet. Henk.
 17. Hé Juul! Laat je niet gek maken joh. Het sop is de kool niet waard! Maar ik begrijp dondersgoed dat dit je raakt. Kop op! Martin
 18. Ook ik ontvang wel eens een haatmail, maar ik laat me de mond niet snoeren. Gr.thijs
 19. Triest, hoor. Stoorzenders die het ons onmogelijk maken vrijelijk en respectvol met elkaar van gedachten te wisselen. Inderdaad, het internet zit er vol mee, helaas.
 20. Ik zie dat Juul met hetzelfde probleem geconfronteerd wordt als ik. Ook ik heb na het plaatsen van enkele berichten op diverse forums verschillende onprettige mailtjes mogen ontvangen. Daardoor houd ook ik me maar even gedeisd. Jammer dat sommige mensen op deze manier menen te moeten reageren. Piet.
 21. voo top 40

  Hier ook....
 22. voo top 40

  Hier werkt het prima ...
 23. Mensen dus zelfs hier gaat men hel liefst anoniem iemand ten gronden richten met haat mails .Deze persoon is de lid van dit forum en kan bij deze dus ook verwijderd worden.. Laat hij zich melden als een held zodat hij hier van verwijderd kan worden en het leuk blijft Mi amigo,s van de zeezenders
 24. Beste mede-forum leden, Het blijkt dat een afwijkende mening en met name over Radio Caroline en Mi Amigo door een paar mensen niet op prijs gesteld wordt. Dat resulteerd dan in twee ( anonieme) "scheld" mails. Zo gaat dat dan tegenwoordig met al die "sociale media'. ( eerst mailen en dan pas nadenken ) Ik als ontvanger betreur dat zeer en heeft mij doen besluiten om het forum voor enige tijd maar even het forum te laten. Ik neem "radio stilte" in acht. Na al mijn bijdragen in de loop van de jaren heb ik daar geen zin meer in. Er zijn andere zaken in het leven die veel belangrijker zijn. Ik kom de tijd wel door. Ik wens jullie, en de anonieme mailer, veel goeds.
 25. Ik ben op zoek naar een scan van het gedrukte exemplaar van 20 mei 1977 en 27 mei 1977.
 1. Meer activiteit laden