Albatrosstudio

Leden
 • Aantal bijdragen

  557
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

246 Excellent

Over Albatrosstudio

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male

Contactmethoden

 • Website
  www.albatrosbeheerbv.nl
 1. nos

  Geen verrassing daar Omnivoor.
 2. Ik heb trouwens nog nergens het gortdroge feit hoe oud Blake Williams is geworden terug kunnen vinden.
 3. nos

  Ik kom niet verder dan "preparing download" Kan iemand hem op pixeldra zetten svp?
 4. Ik klaag niet (maar zonder echtscheiding had ik nu al de hele dag boven in de studio kunnen zitten archiveren...............)
 5. Ik "vind het wel mooi" in de goede zin van het woord. Ik heb genoeg (iets anders dan er genoeg van) en als ik echt iets zoek weet ik de weg wel om het aan de verzameling toe te voegen. Ik heb honderden uren opgenomen en nog nooit afgedraaid. Stapels geluidsdragers zonder briefje wat er op staat.... Vorige week bladerde ik met Ben onder een drankje in de tuin door een beschrijving van mijn video's en gaf hem een aantal videobanden mee met het boekje. Vervolgens meldde Ben dat er nog een lijst tapes achter in het boekje zat. Gummiberen enzo van de kids maar ook veel VOO. Schiet me te binnen dat er inderdaad nog een doos vol op zolder staat door ruimtegebrek in de studio. Over drie en half jaar ga ik met pensioen en het archief weer eens op orde brengen. Intussen gaat Tino door mijn banden met beschrijving heen en Ben door de video's.............
 6. radio mi amigo

  Stan Haag Vandaag is van woensdag 15 juni, geen 17 juni
 7. Dag Leendert, dat zou kunnen. Ik zag op de zeezenderdag in Harlingen wel meer boeken die ik niet heb. Dat dwangmatige gevoel dat "het compleet moet zijn" heb ik niet meer. Daarnaast heb ik het een beetje gehad met "een nieuwe druk met weer een paar blz, aanvulling". Ik wil nog wel die drie boeken van EAP over Caroline North, South en London aanschaffen. Begreep in Harlingen van Ray Anderson dat die ook al aangevuld zijn/worden (in ieder geval één) dus dat pak ik dan gelijk even mee.
 8. Ik zet mijn geld op "hitspinner"
 9. Sorry, al hoef ik me niet te excuseren. De eerste 150 banden die Tino heeft zijn heel wisselend qua kwaliteit. De honderden volgende banden zijn veelal beter gelukkig.
 10. Ik begrijp het Juul. Die leeftijd heb ik nog niet (61). Ik heb al een geestelijke ommezwaai gemaakt door mijn honderden banden aan Tino te geven met de mededeling "ik hoef ze niet meer terug". Daarnaast heeft mijn vrouw deze week nog eens aan Ben en zijn echtgenote - die op visite waren - beloofd dat ze alle zooi krijgen als ik het tijdelijke met het eeuwige verwissel. Ik zag aan Inge haar blik dat ze mij nog een heel lang leven toewenste :-)
 11. 14 dagen was het Martin
 12. Procol (geen heiligschennis svp Alex). Overigens heel herkenbaar verhaal.
 13. Ad Rolls = Adriaan van Lanschoot
 14. Waarom zou je het scannen en het boek vernielen? Boeken zijn toch veel mooier.
 15. Ik lees "vanaf 9 juli werd voor het eerst weer de (Veronica) Nederlandse Top 40 uitgezonden, op zondagmiddag tussen 12 en 3." Echter het was van 16-18 uur (live met Bart van Leeuwen).