Spring naar bijdragen

robvw192

Leden
 • Aantal bijdragen

  102
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

98 Excellent

2 Volgers

Over robvw192

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 1. 03032018 de top 40 en tipparade 2 maart 1968

  Kan ook nooit op vakantie Awel, voor diegene die toch echt de bovenste 20 van 50 jaar geleden in de enig juiste volgorde willen horen. Groeten Rob https://we.tl/4E4ddoDBcD
 2. 17022018 top 40 en tipparade 17 februari 1968

  1 ding is zeker Armand, de uitzending is niet als achtergrondgeluid aan je voorbijgegaan. Check eens een willekeurige plaat van Oscar Harris (Honey Coney of zo), duidelijk een schilpad. Denk ik. Misschien. En ja, dat hoesje, daar baal ik nu nog van Groeten Rob
 3. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Da's prima Juul
 4. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Armand, als het goed is staat de nieuwe Top elke zaterdagochtend al online. Ben weleens vergeten de tekst te wijzigen, maar meestal wordt ie wel geüpload. Zo niet, meld het, dan word ik alsnog wakker. Of niet, dat kan ook natuurlijk.
 5. Het gedrukt exemplaar!

  Mooie lijst (en vormgeving), vraag me alleen af waar de nr 4 van vorig jaar is gebleven
 6. 13012018 top 40 en tipparade 13 januari 1968

  Dag Everton, dan zouden we weer terug gaan naar een ouder schema, waarbij Thimon 1/2 uur heeft. Dat is zeer ongewenst. Beter na 1968 om te schakelen voor een vol uur. Zal het voorstellen aan de baas (en gelukkig kunnen we nu legaal Heintje en aanverwanten klein beetje inkorten).
 7. 13012018 top 40 en tipparade 13 januari 1968

  Ik zou niet durven in deze genderovergefrustreerde samenleving
 8. Marktplaats

  Klacht indienen bij Marktplaats (rapporteer deze advertentie)
 9. Om met van Duin te spreken: Ik word gek
 10. Waarom?

  Het is dat ik gisteren erop gewezen werd, maar ik was reeds afgehaakt op dit forum. Niets te maken met de leden, maar echt niet leuk dit gedoe met groepen en lijntjes enzovoort. In verleden kon je gewoon op de homepage de gewenste groepen aanklikken en zag je welke nieuwe berichten er waren. Steun voor het voorstel.
 11. Neem aan dat je dus wel de Top 40 als lid kunt beluisteren. Anders geef maar een seintje.
 12. Zeezender Top 74

  Eind augustus, het wordt een traditie, de Zeezender Top 74. Waarom 74 plaatjes weet niemand meer, maar los van dat, het zou ongelooflijk top/tof zijn (nou ja, leuk) als wij collectief de lijst samenstellen. Alles mag erin, zolang het maar met de zeezenders te maken heeft en ergens op deze wereld op vinyl is geplet. Wordt uitgezonden op 27 augustus, dus geen conflict met de Veronicadag in Hoek van Holland en/of de historische AM uitzendingen. Lijst vorig jaar: http://www.extragold.nl/pdf/zeezendertop74-2016.pdf O ja, stemmen op de site van Extra Gold.
 13. Veronica dag

  Ik lees nog geen enkele reden om niet even langs te gaan. Enne, Top(!) dat het weer georganiseerd wordt.
 14. Wel samengesteld, nooit uitgezonden en toch hebben we hem liggen. Het was gisteren wat stil op de zender (althans, dat begrijp ik). Voor de liefhebbers, alsnog de 2 uurtjes van de lijst der lijsten. https://we.tl/4sk5XQkG48
 15. [Norderney192] Top 40 en Tipparade - 17 juni 1967

  Hi Skyseth, will be fixed within seconds (euh..., okay hours) ... Wow, It's A Bird... It's A Plane... It's Superm... Done, working, brilliant, unbelievable.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.