Piet Sonneveld

Leden
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Good

Over Piet Sonneveld

 • Rang
  Gevorderd lid
 1. Mooi verhaal er bij, Paul.
 2. Nu in de juiste categorie. Is het programma van Joost van 21-04-1965 om 7 uur 's avonds, genoemd in dit artikel uit de telegraaf, nog beschikbaar? Ik zou het graag eens terug luisteren.
 3. Is dan dus niet uitgezonden op 22 december 1978.
 4. Zie bijgaande lijst van muziek op mijn Ipod. Misschien staat er nog iets tussen voor de stream van Lex? ipod inhoud.doc
 5. lxclassics

  Ik bedoel inderdaad te zeggen dat het geluid van andere stations minder klinkt.
 6. lxclassics

  Ik luister nu al een paar weken naar deze stream. Opvallend blijft, naast de muziekkeus, de geluidskwaliteit van de stream. Ik luister ook naar andere streams, Paradijs, Caroline Flashback, KXClassics en KXradio maar het geluid klinkt veel minder. De stream van 192 radio klinkt ook goed, maar iets minder dan LXClassics. Ik heb er geen verstand van. Hoe is de geluidskwaliteit te regelen?
 7. De straat in London waar mijn zoon werkt.
 8. ????
 9. lxclassics

  Het blijft een genot om naar te luisteren. De gemiddelde luistertijd volgens shoutcast is inmiddels ruim 18 uur. Dat zegt wel wat over de muziekkeus van Lex.
 10. lxclassics

  Zeker niet bemoeien met de muziekkeus van Lex. Maar toch, waar is Alice Cooper? Was toch echt een favoriet van Lex.
 11. lxclassics

  Het verschil van deze stream met al die andere is duidelijk: originele muziekkeus en schitterende geluidskwaliteit. Zowel via de TuneIn App als via Itunes, en dan afspelen via de Apple TV op je eigen versterker/speakers. Duidelijk kwalitatief beter dan al die andere (ook professionele) streams zoals van KX en KX Classics. En het belangrijkste: initiatief en muziekkeus van Lex, de man die voor velen hun muzieksmaak heeft bepaald in de jaren eind 60, begin 70. Ik heb er alle vertrouwen in en luister nu al dagen naar LXClassics tijdens werk en vrije tijd.
 12. lxclassics

  Nieuws elk uur op deze stream met deze muziekkeus, dat zou perfect zijn. Geen idee wat een abonnement op Novum of ANP kost, dus is makkelijk praten.
 13. lxclassics

  Hallo Juul, bedankt voor de informatie. Leuk initiatief van Lex.
 14. lxclassics

  LeXClassics. Tribute aan Lex Harding? Lex wordt 70 op 16 april.