Piet Sonneveld

Leden
 • Aantal bijdragen

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Good

Over Piet Sonneveld

 • Rang
  Gevorderd lid
 1. Hallo Juul, ik bedoel dat de commercials door het hele programma heen beter klinken. En volgens Ruud mag het dus.
 2. Kan het niet makkelijk terug vinden Harm. Dacht begrepen te hebben dat een reclame boodschap wel duidelijk moet worden aangekondigd d.m.v. een signaal/geluid.
 3. Ik zit nu te luisteren naar 192 radio, herhaling van de top 100 allertijden 20 mei 1971. De commercials zitten door het hele programma en niet in blokken zoals tegenwoordig op de commerciële zenders. Ik vind dat nog steeds beter klinken. Wat is de reden dat dit op geen enkele commerciële zender meer op die manier wordt gedaan. Volgens mij is dat niet verboden in de zendvergunning. Wie weet meer? Ik hoor graag jullie reactie.
 4. Mooi verhaal er bij, Paul.
 5. Nu in de juiste categorie. Is het programma van Joost van 21-04-1965 om 7 uur 's avonds, genoemd in dit artikel uit de telegraaf, nog beschikbaar? Ik zou het graag eens terug luisteren.
 6. Is dan dus niet uitgezonden op 22 december 1978.
 7. Zie bijgaande lijst van muziek op mijn Ipod. Misschien staat er nog iets tussen voor de stream van Lex? ipod inhoud.doc
 8. lxclassics

  Ik bedoel inderdaad te zeggen dat het geluid van andere stations minder klinkt.
 9. lxclassics

  Ik luister nu al een paar weken naar deze stream. Opvallend blijft, naast de muziekkeus, de geluidskwaliteit van de stream. Ik luister ook naar andere streams, Paradijs, Caroline Flashback, KXClassics en KXradio maar het geluid klinkt veel minder. De stream van 192 radio klinkt ook goed, maar iets minder dan LXClassics. Ik heb er geen verstand van. Hoe is de geluidskwaliteit te regelen?
 10. De straat in London waar mijn zoon werkt.
 11. ????
 12. lxclassics

  Het blijft een genot om naar te luisteren. De gemiddelde luistertijd volgens shoutcast is inmiddels ruim 18 uur. Dat zegt wel wat over de muziekkeus van Lex.
 13. lxclassics

  Zeker niet bemoeien met de muziekkeus van Lex. Maar toch, waar is Alice Cooper? Was toch echt een favoriet van Lex.
 14. lxclassics

  Het verschil van deze stream met al die andere is duidelijk: originele muziekkeus en schitterende geluidskwaliteit. Zowel via de TuneIn App als via Itunes, en dan afspelen via de Apple TV op je eigen versterker/speakers. Duidelijk kwalitatief beter dan al die andere (ook professionele) streams zoals van KX en KX Classics. En het belangrijkste: initiatief en muziekkeus van Lex, de man die voor velen hun muzieksmaak heeft bepaald in de jaren eind 60, begin 70. Ik heb er alle vertrouwen in en luister nu al dagen naar LXClassics tijdens werk en vrije tijd.