Spring naar bijdragen

Alex

Leden
 • Aantal bijdragen

  5199
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

2129 Excellent

2 Volgers

Over Alex

 • Rang
  Expert

Profielinformatie

 • Geslacht
  Not Telling
 • Woonplaats
  Nederland
 • Interesses
  Radio, television, filming, traveling

Contactmethoden

 • Website
  http://www.alexcity.nl
 • Facebook
  https://www.facebook.com/alex.hoek.1?sw_fnr_id=1300951510&fnr_t=0
 1. Soul and Disco Fever 2017

  Soul & Disco Fever 7 december 2017
 2. Soul and Disco Fever 2017

  Soul & Disco Fever van deze week Soul & Disco Fever 30 november 2017 Vorige week zaterdag een soort live uitvoering met van alles en nog wat.
 3. Waarom?

  Om de ruis even weg te halen en te voorkomen dat we hier met elkaar in allerlei discussies belanden lijkt het mij beter even te wachten op een reactie vanuit de Veronica-zeezender hoek. Kijken hoe de moderators van die groep op de aanpassingen reageren. Binnenkort meer dus.
 4. Waarom?

  De moderators hebben via een PM gereageerd om mijn verzoek nadat ik deze ook per PM verstuurd had omdat er op de post van die kant geen reactie kwam. Het ontvangen antwoord stuur ik ook door naar de admins van de Norderney groep. Zoals nu al te zien is heeft men het vinden al wat makkelijker gemaakt door de clubs en dus de Zeezender Veronica, direct op de eerste pagina te plaatsen als de bezoeker naar beneden scrolt. Dit is al een verbetering. De verwarring om deze post te vinden (in de stamtafel) geeft trouwens perfect aan waar het misgaat in het forum. Natuurlijk zijn er gebruikers die er geen enkel probleem me hebben, maar er moet ook rekening gehouden worden met een doelgroep die hier wel problemen mee heeft. Waar het mij ook om gaat is de nieuwe bezoeker die op zoek is naar items over het oude Veronica. Deze moet je niet afstoten maar waarderen voor zijn bezoek door duidelijk te maken dat hier voor hen ook een groep is die interessant kan zijn. Makkelijk te vinden dus. Een eerste stap is gezet.
 5. Soul and Disco Fever 2017

  Als voorbereiding op de Live versie vanavond in Boskoop is hier de aflevering van Soul & Disco Fever van afgelopen donderdag. Soul & Disco Fever 23 november 2017 Vanavond live in Boskoop. Kaarten aan de zaal nog wel beschikbaar.
 6. Soul and Disco Fever 2017

  Lekkuuurrrr istieweer, ook deze aflevering van Soul & Disco Fever 16 november 2017
 7. Waarom?

  Waarom? Ligt het nu echt aan mij of??? Iedere keer moet ik weer verder zoeken om deze Veronica, tegenwoordig club genoemde, pagina te vinden. Nu is de site wéér aangepast. Het was ooit echt makkelijk en simpel om iets te vinden. Knop en klaar. Daarna werd het "een club". Nu moet je eerst naar 'clubs' dan naar 'Radiostations' dan naar Radio Veronica (zeezender), dan kom je op een eerste pagina en daarna, na goed klikken op weer een andere tab, jawel zie je de berichten zoals je gewend was. Kan dit nu echt niet anders. Waarom in hemelsnaam. Ik ben echt niet gek en kan redelijk meekomen op allerlei social media, forums, blogs en vlogs, maar erger me echt gek aan al die zogenaamde verbeteringen die op sites, zoals ook deze, worden doorgevoerd onder het mom van het eenvoudiger maken. Als de aanpassingen zijn omdat er minder en minder belangstelling is voor het zeezenderdeel dan zou ik dat nog kunnen begrijpen en dan is het misschien tijd om daar iets anders mee te doen. Maar het enige wat je hiermee bereikt is dat er nog minder mensen uit de doelgroep op de pagina terechtkomen. Counterproductive. Ik zou heel graag weer gewoon een Radio Veronica zeezenderknop hebben. Voor ouwe lullen dus. Een soort MAX-knop mag je het van mij ook noemen. Kijk, dat zou nog eens een echte verbetering zijn. Less is more.
 8. Natuurlijk ook verkrijgbaar bij Museum Rockart. In Hoek van Holland of in de webshop. Journalist en filmmaker Hans Becker werkte in de jaren 1970-1974 bij Radio Veronica voor het Popjournaal, de Lexjo en het weekblad Veronica. ... Het boek 'Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde' bevat meer dan driehonderd door Hans gemaakte foto's.
 9. Nog enkele uren......tot vijf drie acht

  Dick de Graaf hierover Over RNI 2
 10. Soul and Disco Fever 2017

  Stoelen en tafels aan de kant, verlichte dansvloer aansluiten, glitterbol ophangen en daar gaan we weer. Soul & Disco Fever 9 november 2017
 11. CD 101.9 Smooth Jazz New York January 1998

  Gewoon even intikken op google. WQCD of CD 101.9 dan kom je hier terecht en ...muziek http://www.smoothjazzcd1019.com
 12. KIBB B100.3 Los Angeles Sept 1996

  Een jaar voordat de stekkers eruit getrokken werd. Anderhalf uur B100.3, 'Southern California's Hottest Music' ofwel KIBB Los Angeles september 1996. Sept. 1996 KIBB B 100.3 Los Angeles USA Meer info en airchecks over de laatste dag van KIBB B100.3
 13. WQCD - CD 101.9 Smooth Jazz New York January 1998 45 minuten Smooth Jazz uit New York in de jaren negentig. WQCD CD 101.9 New York Smooth Jazz January 1998 Het station was in 2008 opeens verdwenen, maar nu weer terug in de ether en online(ook hier te beluisteren) Hoe WQCD CD 101.9 in 2008 opeens verdween. Waarschijnlijk uit het archief van Hans Knot, waarvoor dank.
 14. Florida 1994, augustus, een rondreis en een gekocht radiocassetterecorder. In iedere plaats wat opnemen. In Miami o.a. 1 uur JAMZ 99 (WEDR) 99JAMZ WEDR Miami Ft. Lauderdale Florida august 1994 Meer info over het ontstaan en de ontwikkeling van het station.
 15. WLTW Light FM New York jan 1998 Valerie Smaldone. Zo'n echte onvervalste Amerikaanse light music stem. 45 minuten Lite FM. 199801 WLTW Lite FM 106_7 New York Valerie Smaldone Valerie is nog altijd actief Valerie Smaldone website Hier een Q&A met Valerie Interview Valerie Smaldone Waarschijnlijk uit het archief van Hans Knot, waarvoor dank.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.