Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6467
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

4164 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-1947

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl
 1. Rolling Stones-dag 1972

  En waarom mailt Sjaak mij niet even dan ??????
 2. Ik ben op de stoep van Des Indes nog eens ontslagen door Karel……..hij dronk nogal veel. Ik was nl de producer-regisseur van het programma. Want het was eerst een TROS programma, maar Karel ging naar de AVRO en nam het mee. Maar onze radiodirecteur zei daarna, "Ik ontsla mensen en niet jij Karel"………….
 3. Radio Veronica - 28-04-1971 - 1605-1655

  Bij ons staat dat er ook in maar dat veld laat maar een stukje zien, ivm scrollen.
 4. 1. het was live…. 2. draaiboeken? Bij André ? "Het lijkt me toch echt voorbereid."……………. techn. Herman leest hier soms mee en zal ook wel lachen denk ik.
 5. Dat klopt elke Maandag feest en chaos………….. en met gebak. Hier een foto die ik maakte, technicus Herman Dales en André tijdens het programma in TROS studio 1. En zelf sta ik er ook nog op, met toen bril…………….. foto: © Juul Geleick.
 6. Ik heb wat een ander niet heb

  Ik zal het dan maar "oplossen"….. 1. Het is inderdaad "heeft" en niet "heb"……… Theo - Radio-TPOT heeft een punt. 2. Hij komt misschien van de antenne die we aan boord hadden. Het is één van de vele isolatoren. Maar wij waren niet de enige die dergelijke isolatoren gebruikten, dus Wij hebben er ook een aantal en er ligt er ook één in het museum in Nijkerk. A. Een "still"uit een film van Freek Simon. Je kunt de isolator zien bij de doorvoer vanaf de zender. Hij werd o.a. ook gebruikt om de antenne stabiel te houden. B. Foto voordat die naar het museum ging. Er zijn veel van dergelijke isolatoren in "omloop"………………. C. Een typisch Nederlandse vraag, "wat heeft de Eenzame Ridder er voor betaald? foto's: © Stichting Norderney.
 7. Ik was de producer van het programma met André. De platen kunnen inderdaad een indicatie zijn want de pluggers kwamen altijd vlak voor de uitzending hun plaatjes op kantoor brengen. Deze foto nam ik in juni 1990. foto: © Juul
 8. Wij noemden dit uur "Veronica's Muziek Express", wel inderdaad door Lex.
 9. Welk archief is dit....

  Heb je niet wat meer info? Dit is wel erg weinig. Is het audio? ( Hoewel "Wedden dat" tv was ).
 10. Veronica 1970

  10 jaar Veronica - Dit is het begin - VARA - 18 april 1970 "Naar aanleiding van het 10 jarig bestaan maakte de VARA deze uitzending. Jan van Veen en Willem van Kooten waren weg bij Veronica. In het begin feliciteerd Willem Veronica, Max Lewin( op 13'00) verhaalt over de oprichting en Eddie Becker praat over de al of niet "voorgetrokken" platen bij Veronica. Hij heeft het over de uitgeverij enz. (Eddie was ook weg bij Veronica). Op 32 min. verteld Jan van Veen dat hij ontslagen is op Maandag 2 februari 1970. En hoe dat gegaan is. Op 56 Dick Debois over de drive in show"
 11. Radio 4 03-01-05 The Jingles Story

  Dank Benno.
 12. Radio 4 03-01-05 The Jingles Story

  Robin, Welk Radio 4 ?????
 13. Veronica 1970

  Ik heb niks Wim.
 14. VOO-nacht?

  Wij moesten voor TROS Kompas 6 weken aanhouden.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.