Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

3912 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-47

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl
 1. Brommers en de zeezender Veronica

  Douwe, Ik kreeg 'em net in de bus. Het is Jan-Feb. en een kleine Norderney op de voorplaat. Als print is ie toch net wat leuker………..als de digi versie.
 2. Lex Harding viert 50-jarig dj-jubileum met boek

  Toevallig weet ik dat Lex er niks mee verdient, en datgene dat wel binnenkomt voor hem gaat rechtstreeks naar een goed doel……. En het boek was in eerste instantie niet zijn idee, hij besloot mee te werken. Ik vond het een "leuk" boek. Maar ja, mij mag je niet nemen denk ik dan maar. En de prijs, ja, daar kan ik in komen.
 3. Dave Minneboo neemt afscheid van Talpa Radio

  Ja, mooi gesproken…………... Zo doe je dat als je in onderling overleg……..etc. etc. Allebei iets aardigs over elkaar zeggen.
 4. Voor de Stones fans, mooi spul

  Via de website van het blad "The Goldmine" http://www.ccmusic.com/rolling-stones/b232542 http://www.goldminemag.com/?utm_source=deb&utm_campaign=gm-esc-deb-171213&utm_content=986999_DEB_GM171213+-+Goldmine+Partners+-+AMPED&utm_medium=email
 5. 25 jaar radio 538

  25 jaar radio 538 vandaag. Bron: spreekbuis.nl http://www.spreekbuis.nl/video-de-start-van-radio-538
 6. Archivists Warn: Don't Depend on Digital Tape

  Ja, Douwe, het is en blijft video hé, zo'n DAT systeem. Dat in- en uit lussen. En ik heb het al niet zo op video….. Maar het mooie is-was dat het niet gecomprimeerd werd. "this is TV men"……………zeiden wij radio jongens altijd. Ik heb ook nog een hele hoop Veronica DAT tapes gemaakt op deze machine, maar toen ik met pensioen ging moest hij weer terug naar het NOB. Prachtig ding, "dat" wel ! En ons archief staat allemaal nog op deze merken DATjes. ( zie afbeeldingen). Ik kon ze makkelijk krijgen voor een "schappelijk bedragje". Ze waren nl "afgeschreven".
 7. Cor, Ik dacht dat je het aan "nabestaanden" wilde geven. Arnold Murhen heeft van ons al eens de ruwe opname gehad. Maar ik zal de eerst komende dagen de ruwe even geven. Alle uren is een beetje veel, ik heb nl maar een koper draad lijn hier in het buitengebied…….
 8. De Flevo KG zend locatie

  UPDATE…………. Zendpark wordt zendstation voor defensie http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/154441/zeewolde-zendpark-wordt-zendstation-voor-defensie
 9. In 2008 was ik nog voor ons Veronica archief bezig met DAT tapes. Dat spoor heb ik toch wel vrij snel "verlaten" toen het nog kon en de DAT tapes van ons archief nog in goede staat waren.. ( hoewel ik nog DAT tapes heb uit 1988 die gewoon goed afspelen……………) Ik vond toen ook in 2008 het bijgesloten artikel en toen ik ook nog hoorde dat ze bij B&G ook grote problemen hadden ben ik alles maar in de computer gaan zetten. Weer 1 op 1 kwam alles voorbij…………pffffffff https://pixeldra.in/u/0UWcJ-
 10. Radio Caroline op 648 kHz

  Ik ben zo af en toe al een Caroline luisteraar sinds 1964………. Dat was Caroline voor mij……hi Ben ik al zo oud ?
 11. Dag Cor, Ik heb de hele toespraak van Pé in ons archief zitten. ( ik heb de hele hoorzitting van 18 april 1973 integraal). Hij was nogal lang van stof, maar wel leuk, en in uitzendingen hebben we niet alles gebruikt. Waar hebbie het voor nodig ?
 12. veronica's speeldoos

  Werd gepresenteerd door Rob van Dijk. ( Rob Rip )
 13. OK Peter, dank voor je opmerkzaamheid. Je hebt gelijk. Boekje had ik wel maar weggegeven. Wij, de Stichting, hebben overigens ook het recht om te gebruiken t/m 31 aug. 74. Dat hebben we zo afgesproken. Want de tip is destijds "uitgebracht" door de Veronica cv, samen met de Top 40. En onze relatie met de Stichting Top 40 is "warm".
 14. Single Jos Brink

  Nee, want de product manager van Phonogram, Marcel Slabbeart overleed, En hij nog de enige die het toen allemaal wist……… Het was één van z'n laatste projecten, maar hij heeft het helaas niet af kunnen maken. Ik heb de cd's toen van hem gehad. Later heeft Harry de Jager ( eigenaar van Hunter records) het maar opgepakt. Hij weet ook wel veel.
×