Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6046
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

3626 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-47

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl
 1. Tros Nachtwacht

  Ik weet het nog goed, op 1 september 1974 mocht ik beginnen bij de TROS. allereerst moest ik mij maar eens gaan "bemoeien" met "Nachtwacht" of te wel zoals wij dat afkorten N8wacht. Dat was ook in de tijd dat Ron Brandsteder er was. En ik ben al helemaal geen nachtmens maar ja. Het waren leuke tijden. Het was ook de tijd van de treinkapingen en de mariniers die met hele grote wapens op het dak van het muziekpaviljoen lagen. En bij de legendarische portiers, meneer Out, ( geen familie) en Ome Jan er waren. ook bij hun zaten mariniers……………En er stond nog een groot hek om het omroepkwartier met gracht.
 2. Voorgenomen NPO radioprogrammering 2018

  De Nieuwsshow is bedacht, in 1978, door oud radio collega Leo Jansen. Daarvoor, in januari 1977, had ik samen met collega's Hein van Nievelt en Chris Galjaard ( geen familie) gepleit voor een "totaal programma" op de zaterdag. En dat hebben we in de zomer ook gemaakt. Ik heb daar nog de motivatie en opzet van in m'n archief. De nieuwsshow is daar min of meer een voortzetting-afgeleide van. ( download prog. voor stel https://pixeldra.in/u/pZJU25 ) Of de naam "Nieuwsshow" is gedeponeerd weet ik niet. PS. Ook tv omroepster Ellen Brusse heeft gepresenteerd.
 3. WLS 27-28 07 1981 benelux top 15

  Bert, Dank voor je info.
 4. WLS 27-28 07 1981 benelux top 15

  Ik herinner mij maar 1 WLS en dat staat in Chigago.
 5. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  "plaatje maar weer"
 6. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Goed geschreven Robin.
 7. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  In RTL boulevard is uitgelegd hoe dat puberale mannetje het gedaan heeft. Hij is afgelopen weekend nog wat spullen wezen ophalen en heeft in de playlist voor vanochtend gekeken en en in de computer de audiofile van de plaat vervangen. Zo iets doe je niet, nu is het nog een beetje onschuldig maar …………... Maar goed dat oud collega Jurre 'em na z'n contract dat afliep niet meer wilde hebben. En Jeroen van Inkel heeft gelijk, "daar komt bij Veronica gedonder van…………"
 8. Ik hoor-lees dat nu voor het eerst……..
 9. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  "Jonge jonge wat een lol"……...
 10. Werkt hier ook gewoon. (wel op de tekst klikken, dus niet op de foto……..)
 11. Radio Caroline op 648 kHz

  Van de Amerikaanse website van zendamateurs ARRL: Radio Caroline Getting Permanent Perch in MW AM Band http://www.arrl.org/news/radio-caroline-getting-permanent-perch-in-mw-am-band
 12. Plaatjes waar doorheen wordt gepraat

  Was in de mode toen hé Wim. Vroeger hadden we ook geen sidekick nu vind ik het "het buro van nutteloze informatie".
 13. de veronica sage

  We hebben bij het "sluiten" erg ons best gedaan om de aanwezige reclames op banden te zetten. Het was een "heidens" karwei…………. Het is niet altijd leuk om al die zaken af te luisteren hoewel ik mij heel goed realiseer dat het echt historische opnamen zijn. Want ik denk niet ze ergens anders te vinden zijn. En ik kwam net deze prachtige spot tegen betreffende de pocket "Veronica Sage" uit 1968. Je hoort Joost de Draaijer en Jan van Veen. spot ©Stichting Norderney. https://pixeldra.in/u/EvONKZ
 14. Hans Knot: Hetty Bennink met twee gezichten

  Wat is er eigenlijk van Hetty geworden ?
 15. Staat er inmiddels op.
×