Juul

Moderatoren
 • Aantal bijdragen

  5441
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

2722 Excellent

4 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 27-02-47

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl
 1. Nog een mooie, ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik een promo heb. "Geleend uit de Veronica disco"…..
 2. Inderdaad Ben. Ben ik volstrekt met je eens ! Hier nog een mooie, Tom Collins draaide hem veel. Morning Girl - The Neon Philharmonic Nog een mooie, ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik een USA promo heb. "Geleend uit de Veronica disco"….. En hier een merkwaardige single die ik destijds vond in de discotheek. "The Wonder Who", het bleken The Four Seasons te zijn.
 3. Geen USA persing, maar uit UK. Twee promo's van Man of Action. Een op DECCA en de andere op Chapter One records. Dat laatste zat onder de vleugel van DECCA.
 4. Ergens in mei 1972 namen Lex en ik "stiekum" een commercial plaatje voor ESSO op. Er werd toen ook een flexidisc van geperst. Ik heb 'em al die tijd bewaard tot grote hilariteit van Lex. ("jij bewaart ook alles"). Het kwam ons later op een uitbrander van Rob Out te staan en hij schreef een memo dat het in het vervolg verboden was. Hier het audio en een scan van e.e.a. http://www24.zippyshare.com/v/60haYenW/file.html
 5. Ja, dat is de laatste jaren een steeds terugkerende discussie. In de tijd van Internet en mobile telefoon gaat dat helaas zo. Als ik naar mij zelf kijk, ik haalde mijn machtiging in 1975 en nu al die jaren later ben ik ook al "een old man".
 6. Ja Paul, de Sandoval programma's zijn mooi maar ik heb gewoon het geduld niet om er in z'n geheel naar te luisteren. De platen zijn wel OK.
 7. Het is effe lezen, maar goed doorwrocht stuk. Alleen de twee links aan het eind van het stuk komen uit op dezelfde pagina. Is dat de bedoeling?
 8. Ja, en wat een toch mooie en goede audio-mix !!!!
 9. Ja, Ruud programmeert ze nog gelukkig. Deze heb ik net "geremasterd" van af m'n vinyl ex. Het is wel niet uit m'n Veronica tijd maar een prachtige plaat ! Ik kocht 'em in 1976 toen ik bij familie in Montreal was en ik een bezoek bracht bij CFOX en het was tijdens de Olympische spelen ook nog. Het was in Montreal een "mega-hit". Hier wat ik bedoel en nog een prima live versie ook ! Ze zijn allemaal wat ouder geworden,………..net als wij.
 10. Nog zo'n single, die wij niet veel draaiden. Het was een beetje bubblegum maar toch niet onaardig. Ik laat jullie maar "mee genieten" met wat we zoal binnen kregen en ik wel leuk vond maar nauwelijks draaiden.
 11. Ik kende de LP ook niet. (maar da's niet zo vreemd ). Maar na een vlug luistermoment staat het mij wel aan. Klinkt ook goed en met zorg gemaakt denk ik dan maar.
 12. Dat noemen we "Top loading".
 13. Nog een mooie kwam ik tegen. Moet de hoes en label nog effe scannen maar hier vast genieten. Eén vn m'n "all-time" favorieten. http://www.use.com/f95c98bb4b3fb6c1fe34
 14. Komt mij niet bekend voor Ruud.