Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  137
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

42 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 1. Boek Hans Becker

  Een week geleden naar de boekhandel hier in Amstelveen geweest, hadden het niet en was ook niet in het Centraal Boekhuis aanwezig, en als het daar niet is krijgen de boekhandels het ook niet. Groet Nico.
 2. Single Jos Brink

  Op die cd's staan ook Bob en Brenda (Krijn en Freda) en Anuschka (Judith) je Veronica collega's deze cd serie (3stuks) is samengesteld door Jan Rot, het betreft een selectie van de Nederlandse productie's, die uitgebracht werden onder Favorieten Expres van Phonogram. Er waren ook plannen dit met de internationale nummers van Favorieten Expres te doen, daar is nooit iets van gekomen. https://www.muziekweb.nl/Link/HAX1305/Favorieten-expres-originele-singles-A-en-B-kanten-vol-1 https://www.discogs.com/label/265974-Favorieten-Expres Een heel mooi tijdsbeeld! Groet Nico.
 3. Ik weet niet wat er gisteravond aan de hand was maar Absolute 1215 KHz was niet in de lucht, ik heb op 1224 KHz mijn MG modulator van een paar mil. watt staan voor een paar oude radio's en luister ook wel eens naar mijn Grundig Music boy naar mijn stream, en pal ernaast zat s'avonds Absolute 1215 KHz snoeihard maar gisteravond zo dood als een pier. Groet Nico.
 4. gina les reed rni

  En Ben Cramer zette het ook op de plaat, met de Nederlandse tekst van de onlangs overleden Gert Timmerman. https://www.discogs.com/Ben-Cramer-Gina/release/6123555 Groet Nico.
 5. paul may tune

  Hans, Ik hoor hier echt Al Caiola met The Magnificent Seven, en dat is gecomponeerd door Elmer Bernstein https://www.discogs.com/Al-Caiola-And-His-Orchestra-The-Magnificent-Seven/release/3764872 Theme from Alamo komt van de film Exodus. En is gecomponeerd door Dimitri Tiomkin en Paul France Webster, Vriendelijke Groet Nico Huijg.
 6. Plaatje over commercials met Joost den Draaier

  Willem heeft het op kant een over Radio Noordzee (REM eiland) en ook zegt hij bijna Hilversum 3, dus het lijkt dat dit plaatje van na 1965 is toen Hilversum 3 eind November in de lucht kwam. N.B. Bij nader inzien lijkt het mij dat het na 1971 is omdat het REM eiland in 1964 maar drie maanden heeft uitgezonden en dus in 1965 niet meer bestond, en Willem Radio Veronica en Hilversum 3 amper uit zijn mond krijgt en de nadruk op Radio Noordzee legt, en dat is zijn nieuwe werkgever in Maart 1971, nadat hij met onmin bij Veronica is vertrokken. Juul kan misschien aan de hand van de audio van de reclame's meer duidelijkheid geven. N.B. twee Het sigaretten merk van Van Nelle Gold Spur heeft van 1951 tot 1967 bestaan, http://data.collectienederland.nl/search/?view=list&q=Gold+Spur+(Cigaretten)&rows=50 dus lijkt het te gaan over reclame's uit midden jaren zestig. Groet Nico.
 7. Van wie is deze VARA-radiostem ook alweer ?

  Goh Benno, Een gedeelte van het fragment stuurde je me op 6 Augustus j.l. om eens te proberen de bijgeluiden er uit te halen, ik vertelde je ongevraagd dat dit mijn Rano ziekenomroep collega Gerard Reitsma was en in je antwoord was je erg blij met het resultaat en over mijn antwoord over Gerard schreef je dit "Ja, het is inderdaad Gerard Reitsma. Mooie ‘klassieke’ radiostem heb ik dat altijd gevonden. Grappig dat jij hem kent…" dus breekt hier mijn klomp. Groet Nico.
 8. Soft brown shoes

  Hans, Ik begrijp hier weinig van, je hebt het over: maar je plaatst: Quincy Jones-"Brown Soft Shoe" En een fragment met dat nummer van Mi-Amigo. Groet Nico
 9. 675 kHz

  Denk ik ook, hier in Amstelveen zuid als ik met mijn auto naar Aalsmeer rijd komt http://www.groeistad.com/ uit Wassenaar op de 747KHz door, maar in Amstelveen zuid is het gedaan ook niet op mijn Grundig Musicboy op zolder onder de pannen. Wel komt met 1 Kw de Vahon Hindustani Radio dag en nacht goed door vanuit Den Haag. Groet Nico.
 10. 675 kHz

  Zie Hier http://radio-tv-nederland.nl/index.html Groet Nico.
 11. Edwin Wendt: Wim Noordhoek hield zijn rug recht

  Edwin, Je schreef, "Of de redacteuren van AD of Telegraaf Wim Noordhoek niet herkenden of dat de makers van Andere Tijden het nodig vonden om wél Rutten en Wolffensperger te 'highlighten' en niet degene die de zaak werkelijk aan het rollen bracht, - bovendien een prominent programmamaker uit de VPRO-historie - blijft onduidelijk." Ik heb wel degelijk een "highlight" van Wim Noordhoek gezien in het programma, maar het was wel zuinig t.o.v. de rest van de deelnemers. Groet Nico.
 12. Jan, die Twin-Four ziet er ook goed uit en heeft meer mogelijkheden, maar het werkend gebied is niet over de hele MG band, en is ook duurder. Harm, ik val niet over de kost prijs van het apparaat maar over de doorverbindingen i.p.v. de dipswitch! en wat daarvoor betaald moet worden, het is niet mijn bedoeling er een LPAM project ervan te maken en daar de hele wijk mee te bestrijken, ik heb een paar oude radio's waarop ik mijn stream https://tunein.com/radio/The-Oldie-Station-s122822/ wil laten klinken en ik gebruik daarvoor op moment deze modulator http://www.gloeidraad.nl/radioforumservice/index.php?p=artikelen&sub=artikel-am-pll2 daarvan is het bereik te beperkt. En die soundprocessing is ook geen probleem, StereoTool is mijn vriend. Rob, Als je het goed bekijkt zijn de doorverbindingen op de plaats van de layout van de dipswitch geplaatst, en zijn de printen krek gelijk aan elkaar. Vriendelijke groet, Nico.
 13. Is er iemand die ervaring heeft met deze LPAM solid state transmitters. http://www.6v6.co.uk/solid-state-transmitters.html Wat mij opvalt het prijs verschil tussen de Mosquito AM One Watt Transmitter EU en de Swordfish One Watt 1485kHz Transmitter Netherlands. Beide zijn gelijk, enkel ontbreekt de dipswitch in de Swordfish, deze is voorzien van doorverbindingen om de 1485KHz vast te zetten, 12 Euro verschil voor een dipswitch! Een beetje veel lijkt mij. Groet Nico.
 14. Radio Caroline miste een kabeltje

  Lees hier; http://wheatstone.com/news-press-video-events/2016-11-28-11-49-17/radio-news-2017/radio-news-august-2017 Groet Nico.
 15. Kwartiertjes Lonneker Vakkleding

  Juul, Dank jewel, het was een campagne van 20 weken, dus het bleef het bij 1964, vreemd om zo'n campagne in de zomer te starten. Hier iets over de geschiedenis van de Kayzer textiel fabriek: http://www.kayser.nl/historie.html Het merk bestaat nog steeds dus, maar de kleding word allang niet meer in Twente gemaakt. Wat mij nog opvalt, dat de nadruk in het schema maar ook in de opname word gelegd op de VRIJE zaterdagmorgen, ik realiseer me nu dat in die tijd we net op zaterdagochtend niet meer naar school gingen en er ook niet meer werd gewerkt , de vijfdaagse werkweek! In 1963 was het nog naar school en werk op de zaterdagmorgen, wie staat daar nog bij stil. Is deze opname nog iets voor jullie archief? Groet Nico.
×