Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  150
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

53 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 1. Phillip Goodhand Tait

  Fred, Ik denk dat ik je er wel aan kan helpen, maar ik kan het hier niet plaatsen. Stuur me een mailtje via dit forum. Groet Nico.
 2. Caroline in Radio World magazine

  Een artikel over het huidige Radio Caroline vanaf Orfordness. http://www.mazdigital.com/webreader/54773?page=0 http://www.mazdigital.com/webreader/54773?page=12 Groet Nico
 3. Dit kwam ik tegen, kijk vanaf 17:00 min. Groet Nico.
 4. Kastelein Radio Commercials Flexdisk

  Toch "vruchtbaar" die Hilversumse zandheuvel, Juul! Veel plezier, Groet Nico.
 5. Kastelein Radio Commercials Flexdisk

  Het was eind October vorig jaar dat iemand zo vriendelijk was een digitale kopie van een promotie flexdisk van Bureau J.P. Kastelijn met Joost den Draaier te plaatsen. Hierbij de A en B zijde wederom maar dan digitaal opgeknapt. https://pixeldra.in/u/r-POno Kastelein zat vroeger op de Lindenheuvel 3 in Hiversum daar zit tegenwoordig Pure jingles en VHU Europe, ook radio vormgevers, toeval? Vriendelijke groet, Nico
 6. Midden golf in oost Europa nog niet dood

  Antenna Hungaria heeft onlangs een nieuwe 2 MW zender in gebruik genomen nabij Solt en de infrastructuur van de antennes aangepast. Dit meld RadioWorld International edition. http://www.mazdigital.com/webreader/54264?page=2 Groet Nico.
 7. VRT digitaliseert lacquer en shellac platen

  Het gaat bij de VRT (BRT) voornamelijk om eigen opnamen uit de tijd dat er nog geen taperecorders waren. Het Nederlandse omroep archief is ondergebracht bij Beeld en Geluid, ook daar werden in die tijd, ik meen glasplaten, gebruikt voor opnamen. Wat ik me afvraag, maken ze hier ook zoveel werk van het conserveren en archiveren zoals als bij onze buren. Groet Nico.
 8. VRT digitaliseert lacquer en shellac platen

  En mooi artikel in Radioworld deze maand over het overzetten van oude historische BRT platen naar een digitale standaard. Een mooie beschrijving wat ze doen om het op een hoge analoge standaard op twee manieren op te slaan (er word zelfs lampolie bij gebruikt). http://www.mazdigital.com/webreader/54076?page=6 http://www.mazdigital.com/webreader/54076?page=8 Ik vraag me dan meteen af hoe gaat daar ons Beeld en Geluid mee om? Groet Nico.
 9. Johan Bodegaven de man van de radio, hij stelde altijd de HAM-vraag in de kwis mastklimmen van de NCRV. De heren Hoek en Bodegraven probeerde met die lucifers van KWF de Veronica aan te steken, het lukte niet. Wat een tijd, ook dat komt niet meer terug. Nico.
 10. 2 jingles number one Caroline North Fab Fifty

  Hier Henri Manchini, En betere kwaliteit van Ray Conniff,
 11. Extra AM verhuisd naar 1224 kHz

  Harm, Was het niet verstandiger geweest eerst die locatie te hebben? of was je bang dat die frequentie aan een ander zou vervallen? Het lijkt me niet zo makkelijk in Amsterdam nieuw west een opstelpunt met infra te vinden, en mensen houden ook niet van antennes en gaan misschien klagen als ze er lucht van krijgen. Succes! Groet Nico.
 12. 1966-10-06 Joost den draaier

  Wat een lange reclame 1 minuut, kwam niet zo vaak voor denk ik, ik heb met Audition en iZotope RX5 en Ozone 5, en BEE sonic en StereoTool repair er dit van gemaakt. Komt het wat uit de Noordzee mist. http://www14.zippyshare.com/v/7LfKNQDD/file.html Voor de liefhebbers. Groet Nico.
 13. NOS meld: Sonja van Proosdij is op 84-jarige leeftijd overleden

  Een markante stem had Sonja van Proosdij, ze begon haar radiocarrière in 1964 bij de piratenzender Radio Noordzee, die vanaf het REM-eiland uitzond. https://nos.nl/artikel/2209715-oud-radiopresentatrice-sonja-van-proosdij-overleden.html Groet Nico.
 14. Boek Hans Becker

  Een week geleden naar de boekhandel hier in Amstelveen geweest, hadden het niet en was ook niet in het Centraal Boekhuis aanwezig, en als het daar niet is krijgen de boekhandels het ook niet. Groet Nico.
 15. Single Jos Brink

  Op die cd's staan ook Bob en Brenda (Krijn en Freda) en Anuschka (Judith) je Veronica collega's deze cd serie (3stuks) is samengesteld door Jan Rot, het betreft een selectie van de Nederlandse productie's, die uitgebracht werden onder Favorieten Expres van Phonogram. Er waren ook plannen dit met de internationale nummers van Favorieten Expres te doen, daar is nooit iets van gekomen. https://www.muziekweb.nl/Link/HAX1305/Favorieten-expres-originele-singles-A-en-B-kanten-vol-1 https://www.discogs.com/label/265974-Favorieten-Expres Een heel mooi tijdsbeeld! Groet Nico.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.