Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  123
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

37 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 1. Kwartiertjes Lonneker Vakkleding

  Juul, Dank jewel, het was een campagne van 20 weken, dus het bleef het bij 1964, vreemd om zo'n campagne in de zomer te starten. Hier iets over de geschiedenis van de Kayzer textiel fabriek: http://www.kayser.nl/historie.html Het merk bestaat nog steeds dus, maar de kleding word allang niet meer in Twente gemaakt. Wat mij nog opvalt, dat de nadruk in het schema maar ook in de opname word gelegd op de VRIJE zaterdagmorgen, ik realiseer me nu dat in die tijd we net op zaterdagochtend niet meer naar school gingen en er ook niet meer werd gewerkt , de vijfdaagse werkweek! In 1963 was het nog naar school en werk op de zaterdagmorgen, wie staat daar nog bij stil. Is deze opname nog iets voor jullie archief? Groet Nico.
 2. Kwartiertjes Lonneker Vakkleding

  Dank je Juul, Ik schat zo dat het 1966 zou kunnen zijn, maar ja grijze cellen hé, en bij de katholieken kon je dat heidense werk dan weer afkopen met een aflaat. Groet Nico.
 3. Kwartiertjes Lonneker Vakkleding

  Ergens in de jaren 60 (misschien weet Juul wanneer?) was er 20 weken lang een kwartiertje op zaterdagmorgen Mr Halterman van Lonneker Vakkleding. Ter gelegenheid van de start van deze campagne werd er een flexdisk gestuurd naar de retail waarin wat voorbeelden zitten van wat de inhoud zou gaan worden ter promotie, en dat in de vorm van een Radio Veronica programma. Hier kan A+B opgeknapt en schoongemaakt, zonder werkkleding dat dan weer wel, opgehaald worden: http://www30.zippyshare.com/v/rbSw7Aj8/file.html Ik vroeg mij ook af, of er ook korte spots in die tijd te horen waren door de regulaire programma's heen? Hier de scans van de hoes: http://www16.zippyshare.com/v/Iz5X4254/file.html Veel plezier, Groet Nico.
 4. Ongewenst bijgeluid in audio

  Benno, Kijk en luister in je mailbox. Nico.
 5. Veronica Nieuwsradio met Ed Lautenslager

  Ed Lautenslager, Er Is Geen Betere! Nico.
 6. Caroline/Laser dj en technicus Blake Williams overleden

  Zie hier: http://209.157.64.200/focus/f-bloggers/3564304/posts
 7. Spot productions - Thatman

  In de korte tijd dat ze hebben bestaan twee pakketten laten maken, het eerste van PAMS was al snel door de collega's gekaapt, doordat ze in hun test uitzendingen ze kaal lieten horen en de slimmerds op de andere boten ze opnamen en verknipt weer gebruikte. Het blijft een mooi tijdsbeeld voor mij omdat ik samen met Hans Hogendoorn op een zaterdagmiddag in februari 1967 in Zaandam op de scheepswerf (wegens een gebroken mast) een rondleiding kreeg op de Olga Patricia van Dave Mckay (Britain Radio), alleen de zender bleef gesloten was verzegeld. Groet Nico. http://www.northernstar.cc/olgapatricia5b.htm
 8. Radiozender van Lex Harding, LXClassics, gaat uitzenden via DAB+

  Ik luister naar mijn eigen stream http://theoldiestation.dyndns.org:8010/ in Versie 2 via Winamp 5.666 en die doet het gewoon zoals ook met versie 1. Er zit een nieuwe versie aan te komen na jaren. Groet Nico.
 9. Radiozender van Lex Harding, LXClassics, gaat uitzenden via DAB+

  Het beluisteren via enternet is ook een stuk moeilijker geworden met een Windows omgeving en Chrome als browser, er zijn een paar applicaties die niet meer worden ondersteund door Chrome, waardoor de webplayer van LX Classics niet meer werkt, ook niet als je via TuneIn wilt luisteren. Komt omdat LX Classics nog met Shoutcast server versie 1 werkt, en ook geen registratie meer via het Shoutcast platform. Radionomy is gestopt met het laten zien van Versie 1 streams. De verwachting is dat ook ander browsers die applicaties zullen stoppen. Groet Nico.
 10. Singer-songwriter Peter Sarstedt overleden.

  Hij kwam uit een muzikale familie. Oudere broer Richard Graham Sarstedt (born 29 March 1940) Eden Kane zijn artistiennaam van o.a. Well I Ask You" – 1961 – Number 1 in UK en Forget Me Not 1962 En jongste broer Clive Robin Sarstedt (born 21 January 1944) Clive Sands zijn artistennaam van o.a Lo Mucho Que Te Quiero (the more i love you) 1969 Of onder Robin Sarstedt - My Resistance Is Low en Let's Fall In Love Nico Huijg.
 11. John Shephard overleden

  En hier een reclame van De Shepherds uit de Veronica historie. http://www73.zippyshare.com/v/o1VHCNJF/file.html Wel jammer dat het niet "boterde" onderling, zodat Helen met broer John de The New Shepherds begonnen. Groet Nico.
 12. "Brandy" - Looking Glass

  Harm, Deze youtube link laden in http://convert2mp3.net/en/ en dan converteren naar flac en dan downloaden dan heb je hem in stereo. Groet Nico.
 13. "Brandy" - Looking Glass

  Inderdaad zijn er nog wat "manke" versies in omloop met name een goede stereo versie vinden was moeilijk, maar hij is er, Maar er zijn nog een paar nummers van de groep die best aardig zijn zoals; en Groet Nico. Dit is ook wel heel mooi!
 14. Gezocht: Kodak Commercial

  Maarten, Ik heb deze voor je, wel gezongen maar geen muziek. http://www115.zippyshare.com/v/EZJwkb4i/file.html In ieder geval de stemmen van Peter Aryans en op het eind die van Ed Lautenslager Groet Nico
 15. Gezocht: Chi Coltrane - You were my friend

  Zoals deze, een echte single met kraak. Die piano is er ook niet af te halen van de met versie. Dit is hem wel denk ik Groet Nico.
×