Spring naar bijdragen

Gerrit Blaauw

Leden
 • Aantal bijdragen

  324
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

113 Excellent

Over Gerrit Blaauw

 • Rang
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 16-01-1963

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Oostwold (Oldambt)
 • Interesses
  Hockey, muziek, programma's maken bij RTV LOGO (http://rtvlogo.nu/medewerker/ochtendeditie), zeezenders

Contactmethoden

 • Website
  http://www.facebook.com/blaauwoostwold
 • Facebook
  http://www.facebook.com/gerrit.blaauw3
 • Twitter
  http://www.twitter.com/blaauwoostwold

Recente profielbezoeken

1061 profielweergaven
 1. Hans Knot: Rocking Tigers en de politie

  Och ja Wat mooi: Lourens Leeuw (tweede van links op de foto) Helemaal aan het begin van zijn imposante muzikale leven. https://www.poparchiefgroningen.nl/personen/lourens-leeuw
 2. Radio Mi Amigo - 16-01-1978

  Dank voor het aangebodene van maandag 16 januari 1978. Uitzending op mijn 15e verjaardag. Blij mee.
 3. Extra AM verhuisd naar 1224 kHz

  Thijs, Agentschap Telecom is gevestigd in Groningen.
 4. Mevr de Haan biedt te koop aan diverse DAB radio's

  Zou mooi zijn, maar dan met een goede organisatiestructuur en een sterke reclameverkoper.
 5. Mevr de Haan biedt te koop aan diverse DAB radio's

  Oh ja, ik zie het. Was niet voor mij bestemd.
 6. Mevr de Haan biedt te koop aan diverse DAB radio's

  Dag Paul, Ik heb nog geen PB kunnen spotten (misschien heb ik het niet juist ingesteld?). FB verzoek heb ik wel aangevinkt. Wij zijn met 3 initiatiefnemers. De eigenaar wil de fabriek en het terrein ombouwen tot een belevingslocatie. Ik 'doe' de evenementen/activiteitenkant. Ik woon er, omdat er veel vernield werd. Dus op dit moment beheer ik de fabriek. Deze maand start de sanering en de begint de herinrichting van het buitenterrein. (23 hectare). De fabriek zelf is al schoon en casco gereed.
 7. Mevr de Haan biedt te koop aan diverse DAB radio's

  In de toekomst in De Toekomst Harm. Nu nog even aan het mobiele internet. Dus als Paul de stream gaat doorprikken, kan ExtraFM via m'n portable ontvangen worden. Schildmeer - Scheemda, moet lukken. Zoek je nog studioruimte Paul? Sluiten we het even aan.
 8. Mevr de Haan biedt te koop aan diverse DAB radio's

  Radio Schildmeer bereikt mijn nieuwe woon- en werkplek ook nog wel. Gogogo Paul. Foto: Paul Mellens Midwolda Op de foto: Fabriek De Toekomst A7 Scheemda
 9. Forum perikelen? - wat mij betreft opgelost……..

  Mooi Juul!
 10. AVRO Hilversum 3 - 21-10-1978 - 0400-0700 - Frank van der Mast

  Uitzending 's nachts/ 's morgens 21 oktober 1978. Op 20 oktober 1978 sloot zijn voormalige Mi Amigo collega Marc Jacobs rond het middaguur het eerste Mi Amigo tijdperk af.
 11. VOO H3 Top 40 22 oktober 1982

  Dag Dave en Martin, Ik lees dat jullie nogal een verzameling Top 40 uitzendingen op de harde schijf hebben staan. Zouden jullie, indien mogelijk, in jullie collectie kunnen kijken of je toevallig de Top 40 uitzending van 13 juli 1979 hebt. Ik zoek van die dag ook nog de tipparade uitzending met Bart van Leeuwen en de Avondspits. Evt. Rock n roll methode van Felix Meurders, Radio Tour de France van die dag en evt. de Veronica uitzendingen op Hilversum 2 (13 juli 1979) Waarom? zie eerdere post in november 2013. Ps. knipsels uit die tijd heb ik al, een studiofoto ook en evenzo de Radio Caroline uitzending van die dag (bedankt Vincent! ). Dank alvast.
 12. 50 jaar Marine Offences Act weekend

  Veel plezier gewenst!
 13. Van der Goot in mijn achtertuin

  1e Pinksterdag: De hele dag live commentaar van Leo van der Goot in mijn achtertuintje. 2e Pinksterdag nog zo'n dag. En natuurlijk de bijbehorende vliegtuigen die over de kop duikelen. Dus mocht je je vervelen. Welkom in Oostwold. http://www.oostwold-airshow.nl/ http://www.oostwold-airshow.nl/2017/05/23/speakers-vullen-niet-alleen-de-stiltes/
 14. VOO Top 40 verzameltopic

  Hoi verzamelaars. Mocht de opnamen van de Top 40 / Tipparade, maar ook Avondspits en meer van 13 juli 1979 nog ergens in kelder of zolder liggen. Ik ben nog op zoek.
 15. 50 jaar Sgt. Pepper radio specials

  Kijkerstips:2e Pinksterdag herhaling van: 's Morgens: The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later NPO2 (Ned.2) 10.05 uur (documentaire in Het uur van de Wolf). En des middags: Sgt. Pepper 50 jaar later. Live in Concert met The Analogues. NPO 2 14.05 uur Met mijn oud-buurjonkje Diederik Nomden. Van harte aanbevolen! Ook via Uitzending gemist. De documentaire: https://www.npo.nl/het-uur-van-de-wolf-the-analogues-sgt-pepper-50-jaar-later/01-06-2017/VPWON_1266920 Het concert: https://www.npo.nl/sgt-pepper-50-jaar-later-live-in-concert/02-06-2017/VPWON_1277117
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.