Spring naar bijdragen

Gerrit Blaauw

Leden
 • Aantal bijdragen

  316
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

110 Excellent

Over Gerrit Blaauw

 • Rang
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 16-01-63

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Oostwold (Oldambt)
 • Interesses
  Hockey, muziek, programma's maken bij RTV LOGO (http://rtvlogo.nu/medewerker/ochtendeditie), zeezenders

Contactmethoden

 • Website
  http://www.facebook.com/blaauwoostwold
 • Facebook
  http://www.facebook.com/gerrit.blaauw3
 • Twitter
  http://www.twitter.com/blaauwoostwold

Recente profielbezoeken

961 profielweergaven
 1. Forum perikelen? - wat mij betreft opgelost……..

  Mooi Juul!
 2. AVRO Hilversum 3 - 21-10-1978 - 0400-0700 - Frank van der Mast

  Uitzending 's nachts/ 's morgens 21 oktober 1978. Op 20 oktober 1978 sloot zijn voormalige Mi Amigo collega Marc Jacobs rond het middaguur het eerste Mi Amigo tijdperk af.
 3. VOO H3 Top 40 22 oktober 1982

  Dag Dave en Martin, Ik lees dat jullie nogal een verzameling Top 40 uitzendingen op de harde schijf hebben staan. Zouden jullie, indien mogelijk, in jullie collectie kunnen kijken of je toevallig de Top 40 uitzending van 13 juli 1979 hebt. Ik zoek van die dag ook nog de tipparade uitzending met Bart van Leeuwen en de Avondspits. Evt. Rock n roll methode van Felix Meurders, Radio Tour de France van die dag en evt. de Veronica uitzendingen op Hilversum 2 (13 juli 1979) Waarom? zie eerdere post in november 2013. Ps. knipsels uit die tijd heb ik al, een studiofoto ook en evenzo de Radio Caroline uitzending van die dag (bedankt Vincent! ). Dank alvast.
 4. 50 jaar Marine Offences Act weekend

  Veel plezier gewenst!
 5. Van der Goot in mijn achtertuin

  1e Pinksterdag: De hele dag live commentaar van Leo van der Goot in mijn achtertuintje. 2e Pinksterdag nog zo'n dag. En natuurlijk de bijbehorende vliegtuigen die over de kop duikelen. Dus mocht je je vervelen. Welkom in Oostwold. http://www.oostwold-airshow.nl/ http://www.oostwold-airshow.nl/2017/05/23/speakers-vullen-niet-alleen-de-stiltes/
 6. VOO Top 40 verzameltopic

  Hoi verzamelaars. Mocht de opnamen van de Top 40 / Tipparade, maar ook Avondspits en meer van 13 juli 1979 nog ergens in kelder of zolder liggen. Ik ben nog op zoek.
 7. 50 jaar Sgt. Pepper radio specials

  Kijkerstips:2e Pinksterdag herhaling van: 's Morgens: The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later NPO2 (Ned.2) 10.05 uur (documentaire in Het uur van de Wolf). En des middags: Sgt. Pepper 50 jaar later. Live in Concert met The Analogues. NPO 2 14.05 uur Met mijn oud-buurjonkje Diederik Nomden. Van harte aanbevolen! Ook via Uitzending gemist. De documentaire: https://www.npo.nl/het-uur-van-de-wolf-the-analogues-sgt-pepper-50-jaar-later/01-06-2017/VPWON_1266920 Het concert: https://www.npo.nl/sgt-pepper-50-jaar-later-live-in-concert/02-06-2017/VPWON_1277117
 8. Pim Fortuyn

  Ik deed die middag niet echt iets bijzonders. Ik was illegaal aan het posters plakken (ook op verkiezingsborden) voor het feestje 'Welcome to the Eighties' in 't Pleintje te Winschoten. Stond net te plakken, toen het bericht uit de autospeaker kwam.
 9. Gas terug

  Zeerijp 2.2: http://www.rtvnoord.nl/nieuws/175301/Aardbeving-van-2-2-bij-Zeerijp-Het-was-een-doffe-dreun-update Een beeldend overzicht: http://www.dwarshuis.com/aardbevingen-groningen/
 10. Gas terug

  De economie een beetje actief houden. Geld rondpompen. Onderzoek van RTV Noord. http://www.rtvnoord.nl/nieuws/175234/De-BV-Aardbevingen-draait-op-volle-toeren
 11. Gas terug

  'Die Groningers' Thijs5326, zijn ook gewoon mensen die wonen waar ze willen wonen. Zij zijn niet bewust op een gasbel gaan wonen. Sommigen woonden er zelfs al als kind. 'Die Groningers' zijn dus ook gewoon 'Die Nederlanders'. Maar als je niet wilt sympathiseren... prima hoor.. jongen. Leef je vooral niet in. Ga gerust slapen, maar vergeet je thermostaat niet. Een paar graden lager en je bespaart weer wat energie. Voor al die anderen, bedankt voor het tekenen. Als iemand de petitie toch nog wil tekenen: KLIK HIER Plaatje maar weer. Deze keer speciaal voor Thijs5326. De tekst zegt veel, waarom er in Groningen toch nog mensen willen wonen en werken.
 12. Gas terug

  Een 'aandoenlijke' registratie. Klik HIER en klik op start. Doen hoor! (geluid aan) Mocht je de petitie willen tekenen. Bedankt alvast. HIER vind je de petitie. De documentaire 'De Stille Beving' zien op een moment dat het je past?
 13. Juul jarig

  Gewoon deurgoan jongeman!
 14. Gas terug

  De Stille Beving op RTV Noord gemist? 6 maart NPO2 (Nederland 2) 20.55 uur.
 15. Gas terug

  Hans. Het gaat je goed. Jij begrijpt het helemaal....maar dat geeft niets hoor. Ik heb veel goeie vrienden buiten het Noorden. Er kan altijd eentje bij. Ik ga verder niemand overtuigen van gelijk of ongelijk. Een ieder maakt zelf maar uit wat men vindt van een ander. Het is trouwens niet Wij tegen Zij. Nu niet, in 1962 niet en nooit niet. Groningers hebben wel vaak die humor. Wellicht is dat ergens op gestoeld. Wellicht heeft dat te maken met verschillende achtergronden. Wie weet. Ik zie Groningers altijd als gastvrij en vriendelijk en zeker niet als zeurders. Als je toch over Wij en Zij hebben. .. ik heb het gelukkig zelf nog nooit meegemaakt. Toch wil ik hier even melden, dat veel vluchtelingen en mensen met honger in de 2e Wereldoorlog welkom waren in Noord en Oost-Nederland. Gewoon uit menselijkheid en gewoon om aan te sterken. Altijd zonder onderscheid des persoons en zonder af te vragen waar degene vandaan kwam. Dus hoezo Wij en Zij? De protesten richten zich tegen de overheid en in dit geval tegen de politiek. En weet je Hans. Ik kan een heel boek schrijven over de werkwijze van de combinatie politiek/multinationals. Zegt de SUBAT je nog iets? Ons gezin is het overkomen en heeft de werkwijze aan de lijve ondervonden. Ook wij konden als 'individueel slachtoffer' geen kant op. Contracten, waardevermindering, geheimhoudingsplichten en dat soort toverij...Advies en begeleiding ontvang je dan van een 'onafhankelijke stichting', waarbij het bestuur wordt gevormd door overheid en door multinationals. En zelfs over de werkwijze van lokale en regionale politici. Maar ja. Ook ik ben Groninger. Een boek schrijven... Ik heb te weinig woorden. Nog even over de vergoedingen. Stel je koopt een nieuwe mooie BMW. Buiten je schuld om wordt je auto in puin gereden. Je ontvangt terug: De dagwaarde en niet een 2e handse NSU waarbij je zelf ook nog moet bijbetalen. (NSU is misschien net verkeerd gekozen, want wellicht zijn die tegenwoordig weer meer waard) @Juul. De protesten zijn al jaren aan de gang. Ook voor de bevingen. En je weet het.. het blijft moeilijk om een gezamenlijke stem te krijgen. En tevens, het duurt bij noordelingen altijd iets langer voor we aan de noodklok hangen. Maar als we eenmaal de klepel in handen krijgen. Om een verbond te sluiten hebben de Groningers gewoon katalysatoren als Annemarie Heite en Freek de Jonge nodig. Bij de eerste onderzoeken eind jaren vijftig werd al gewaarschuwd voor de gevolgen. Maar ja Juul, jij weet vast ook wel dat de termen 'doofpot, vertragen, onduidelijkheid scheppen (verdeel en heers) in het politieke en ambtelijke spel de werkelijke handvatten zijn. Trouwens ik woon heerlijk in Groningen. Wat is het hier [lees Oost-Groningen] prachtig. Nu even terug naar het onderwerp. Mocht je ook een verzetszaadje willen planten? Teken gerust de petitie. Bedankt. En daarna... gaan we weer over tot de orde van de dag, want nu we langer leven is zaak onze jeugd te verlengen en niet onze ouderdom. . .
×