Harm ten Brink

Leden.
 • Aantal bijdragen

  1134
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

585 Excellent

Over Harm ten Brink

 • Rang
  Hard Lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Amsterdam

Contactmethoden

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recente profielbezoeken

1632 profielweergaven
 1. Inderdaad Ruud, viel me van de week ook al op. Ik luister regelmatig op de frequenties die binnenkort vrijkomen als alternatief voor de 1485 maar 1584 gaat het dus niet worden...
 2. Onze woon- en slaapkamer liggen op het zuiden dus op warme dagen als gisteren is het echt vervelend. Vandaag gaat het gelukkig weer maar voor de warmte uit het huis is zijn we een paar dagen verder...
 3. Waarvoor dank!
 4. Heeft iemand de TROS Paradeplaat jingles? Kwaliteit is niet van belang, mag ook een aircheck zijn. Ik kwam iets tegen op een library LP waarvan ik denk dat het voor deze jingles is gebruikt.
 5. Heren, kunnen we het professioneel houden?!
 6. Ach, rationeel gezien zit er bij iedereen met een LPAM licentie een 'steekje' los, inclusief ondergetekende... Ik schreef het al eerder, we zijn allemaal ego's en doen allemaal precies hetzelfde waar we vrijwillig bakken met geld aan uitgeven. Natuurlijk, een hobby kost geld en we beleven er veel plezier van. Ik heb alleen moeite met de door SENA gehanteerde tarieven voor streaming én AM uitzendingen. Die kosten zijn, in tegenstelling tot de BUMA, volstrekt ondoorzichtig en nog eens 400% hoger! Ik heb daar een aantal kritische vragen over gesteld maar ze zijn niet erg snel met het beantwoorden van 'vervelende' vragen. Per saldo zou ik per jaar een kleine EUR 1000,00 kwijt zijn aan muziekrechten. Dat gaan we dus niet doen en bestaat er een goeie kans dat binnen een paar maanden de stekker eruit gaat.
 7. Dat klopt, het is min of meer tegelijkertijd ingezongen.
 8. Je bedoeld waarschijnlijk de re-sing van de Veronica fill met Getty?! Ik zal vanavond even kijken... Het 538 pakket is overigens gewoon van Schoonderwalt en niet van Schrama. Die heeft later nog wat vingeroefeningen gedaan en staat bekend als het 'Geheime pakket'.
 9. Heb je onlangs ruzie met iemand gehad?
 10. Je vangt nu eenmaal meer vliegen met stroop dan met azijn...
 11. Da's nog eens leuk nieuws! 1 kW zet je niet zomaar in de lucht, dat zal zeker 2 à 3 weken duren.
 12. Tja, mijn maag draait zich om, zonde!
 13. Achteraf kun je stellen dat heel veel d.j's deze plaat hebben gebruikt zonder dat ze het van elkaar wisten. Ik gebruikte hem zelf vanaf 1977 en dacht dat ik de enige was, niet dus... Maar de uitvoering van Tom Merriman's 'Machinegun' haalt het natuurlijk niet bij die van de Commodores. (Er staat Rockfill maar dat is dus onjuist).
 14. Bijgaand wat herinneringen aan vervlogen tijden, wellicht komt er wat boven drijven...
 15. Zelf ben ik voor het eerst sinds 25 jaar weer eens naar zo'n dag geweest Naast de 'Gouwe ouwe' bekenden liep ik een oude vriend uit Engeland tegen het lijf die ik minstens net zo lang niet meer gezien heb. Nu valt er over elke organisatie wel wat op- of aan te merken maar ik vond het over het algemeen wel netjes geregeld. Er was, niet onbelangrijk, catering aanwezig met goed belegde broodjes, 2 smaken soep, frisdrank, koffie en thee. Alleen het boottochtje van 20 meter vond ik enigszins lachwekkend en sneu maar bovenal onnodig milieu belastend. Ben overigens niet aan boord geweest maar verbaasde me wel over het feit dat er in de hal tussen de sprekers door niets te horen was van de uitzendingen. Ik heb overigens geen seconde op mijn reet gezeten want de sprekers konden mij niet echt boeien. Hoewel ik de boekpresentatie van Frans van der Beek gemist heb konden we elkaar toch nog even de handen schudden. Ik heb hem onlangs een paar foto's verkocht die in het boek zullen verschijnen waaronder de onlangs ontdekte kleurenfoto van de 'Borkum riff'. Jörg van Beem doet de lay-out en we hebben nog even gesproken over de juiste manier van digitaliseren van film en foto negatieven. Tot slot een tip voor de organisatie, op de achterkant van de flyer hebben jullie advertentieruimte laten liggen! @Hans Knot: Heeft er nog iemand gereageerd om een programma regen betaling te mogen maken?