Spring naar bijdragen

Harm ten Brink

Leden
 • Aantal bijdragen

  1172
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

633 Excellent

Over Harm ten Brink

 • Rang
  Hard Lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Amsterdam

Contactmethoden

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recente profielbezoeken

1941 profielweergaven
 1. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Het zal ongetwijfeld de tijdgeest zijn maar ik ben van mening dat wanneer je in de media actief bent je je normaal dient te gedragen. 'Belletjetrek' en 'afzeik' journalistiek om kijkcijfers te scoren a la Powned slaat echt nergens op en voegt totaal niets toe. En natuurlijk, de Hilversumse zenders klonken vroeger saai en duf. Taal en taalgebruik veranderen maar als ik af en toe dat gekakel om niets hoor (ook nog regelmatig verkeerd woordgebruik) dan noem ik dat regelrechte verloedering.
 2. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Onprofessioneel! Dat doe je als je 18 bent en bij de lokale omroep werkt.
 3. Status VOO

  Ach ja, over 50 jaar is de VOO een voetnoot in de omroepgeschiedenis...
 4. Status VOO

  Onderaan bij de rubriek Mijlpalen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Veronica_Omroep_Organisatie
 5. Plaatjes waar doorheen wordt gepraat

  Ik maakte me er vroeger ook schuldig aan, het volpraten van intro's met nietszeggend geneuzel. Dat is een van de redenen geweest om Extra AM in de lucht te zetten, non-stop oldies zonder geouwehoer.
 6. 747 seagull?

  Twee Mega Watt?! Lieve hemel, kon Allah zeker óók meeluisteren....
 7. Leuk hoor! Die kasten zijn overigens heel makkelijk te schuren en te lakken. Ik had hem zonder meer gekocht.
 8. Wie heeft ervaring met deze LPAM solid state transmitters

  Als je nu al valt over een prijsverschil van EUR 12,00 zou ik er niet eens aan beginnen... De grootste uitdaging wordt je antenne, daar staat of valt je hele project mee! Dan laat ik de soundprocessing voor AM nog even buiten beschouwing.
 9. Riem de Wolff overleden

  Aardige jongens en zonder kapsones zoals we dat hier in Amsterdam zeggen. Ik kwam ze tijdens mijn werk als fotograaf bij Hollands Glorie nog weleens tegen. Daar zijn negatieven van maar het gaat me te ver om die te digitaliseren. Na verloop van tijd krijg je zoiets van 'Wat moet ik er eigenlijk mee' (...)
 10. Zeezender Veronica vandaag op 10 AM zenders!

  Hierbij het speciale laatste uur dat we uitzonden in AM kwaliteit met jingles en fragmenten: http://www10.zippyshare.com/v/0NfTPgtc/file.html
 11. Zeezender Veronica vandaag op 10 AM zenders!

  Ja, ik geloof het wel Juul, aan mijn playout systeem heeft het in ieder geval niet gelegen. De separate stream voor de verschillende zenders zonder processing is geen seconde offline geweest en stond al die tijd stabiel op negen connecties. De anderen hebben wellicht het signaal mét processing genomen. Vanmorgen diende zich nog een oud collega met zijn zender aan waardoor het totaal aantal deelnemende stations 12 bedroeg. Ik heb nog niet alle luistercijfers van de anderen binnen maar Different Radio 747 AM meldde een getal rond de 40. Op de bijlage het resultaat op mijn stream. Ik ben niet ontevreden. Er was toch echt een ruime keuze aan streams beschikbaar, Frans!!!
 12. Ik roep het nog maar even om, vanmiddag vanaf 13:00 uur een heruitzending van de laatste Radio Veronica Top 40 en Tipparade van 31 augustus 1974. De uitzendcomputer is gevuld en getest met een aparte stream voor de deelnemende AM zenders die het programma zullen uitzenden. Tussen 17:00 en 18:00 uur een speciaal programma met alle muziek uit het 'laatste uur' van Veronica aangevuld met jingles en fragmenten. Naast de stream op www.extram.nl kun je het programma ook beluisteren via: Different Radio 747 AM, Nijkerk e.o. Radio Bontekoe 828 AM, Hoorn e.o. Wereldstad 828 AM, Rotterdam Neverland 1035 AM, Venlo e.o. Seabreeze 1395 AM, Grou e.o. Wijkradio 1485 AM, Waalwijk Extra AM 1485, Amsterdam-Slotervaart Hollands Palet 1485 AM, Den Haag Amplivierradio 1485 AM, Noord-Oost Friesland Radio 199 1503 kHz
 13. Studioarchief in Playa de Aro

  Wel heren, ik kan uit eerste hand melden dat Maurice begin jaren 90 een groot deel van het geluidsarchief heeft verkocht aan een Belgische verzamelaar omdat 'ie geld nodig had (...). Ik heb daar sinds 1994 een analoge kopie van nadat ik via via bij die man op bezoek ben geweest in een dorpje nabij Brussel. Voor de zeezenderdag op Holland FM van 31 augustus van dat jaar zocht ik enkele jingles die ik bij hem op een avond kon komen kopiëren. Omdat er niets was geïndexeerd werd het al snel duidelijk dat we dat die avond niet zouden redden. Vervolgens hebben we mijn auto volgeladen met alle tapes en vertrok ik weer naar Amsterdam. Overigens is het wel zo dat er totaal geen structuur in zit, vele masters simpelweg zijn verdwenen en de kwaliteit over het algemeen matig tot slecht is.
 14. Boek Veronica jaren 1970-1974

  De cover ziet er in ieder geval zeer aantrekkelijk uit.
 15. Nog 1 nachtje slapen, nou ja proberen dan

  Hier in Amsterdam aan de Sloterplas waren we vorig weekend aan de beurt. De gemeente heeft dit vooraf wel netjes in een brief gecommuniceerd op welke tijden de overlast zou plaatsvinden. Wij gingen preventief op zaterdag uit eten en hebben de rest van de herrie maar gelaten over ons heen laten komen. Maar bottomline draait het natuurlijk allemaal om een percentage van de recette voor de gemeente, niet voor de burger natuurlijk.
×