Harm ten Brink

Leden.
 • Aantal bijdragen

  1067
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

492 Excellent

Over Harm ten Brink

 • Rang
  Hard Lid
 • Verjaardag

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Amsterdam

Contactmethoden

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recente profielbezoeken

1350 profielweergaven
 1. Dan vind ik deze zin helemaal tenenkrommend: "Daarnaast kreeg Tineke de Nooij de Marconi Oeuvre Award. Het was al bekend dat hij die zou krijgen, maar de officiële uitreiking was vanavond."
 2. Met welk doel, dat het goedkoper wordt?
 3. En bedankt weer
 4. Ik kwam een afschuwelijke re-sing tegen! Wie heeft het origineel als MP3? Graag in een PB. Dank
 5. Waarvoor hartelijk dank!
 6. Wie kan mij helpen aan dit nummer bij voorkeur als WAV rip van een CD? Graag een PM/PB. Alvast bedankt!
 7. De tranen springen in mijn ogen...
 8. Goh, daar schrik je toch altijd even van. In gedachte zie ik ons nog steeds als jonge goden maar dat is natuurlijk niet zo... Groet, ook aan Marjo!
 9. wereldstad

  Tsjonge jonge, die gasten moeten echt even op een verplichte cursus o.i.d.
 10. wereldstad

  Ik vrees dat je het niet helemaal begrijpt...
 11. wereldstad

  Leuk hoor al die LPAM zenders. Echter hebben veel van die stations zich verkeken in het bouwen van een goede antenne. Er is vaak voor duizenden Euro's geïnvesteerd in studio's en een zender maar is de antenne vaak de sluitpost op de begroting. Terwijl de antenne toch het werk moet doen... Sinds vorige week is Groeistad Radio op 747 kHz on air en dat is het enige LPAM station dat ik hier in Amsterdam redelijk kan ontvangen. Alleen hebben ze totaal geen processing terwijl dat voor AM zo cruciaal is.
 12. De BBC meldt vanavond dat zanger George Michael op 53-jarige leeftijd is overleden. Michael is thuis in Oxfordshire vreedzaam heengegaan, aldus zijn publicist. "De familie vraagt om hun privacy te respecteren in deze moeilijke en emotionele periode." Michael begon zijn carrière in de jaren 80 met Wham en ging later succesvol verder als solo-artiest. George Michael werd geboren als Georgios Kyriacos Panayiotou in het noorden van Londen. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan.
 13. Extra AM is sinds deze week ook in stereo te beluisteren via de stream op de website. De bedoeling was om het mono signaal naar de zender te simulcasten maar dat laat nog even op zich wachten. De stream vind je voorlopig op Extra AM 1485 kHz
 14. Laat ik aftrappen met onze zakelijke kerstkaart. De foto is door mij zo'n 10 jaar geleden gemaakt in een Frans dorpje.
 15. Bart van Leeuwen meldt op zijn Facebookpagina dat hij per 1 januari a.s. niet meer in de programmering zit bij Veronica. Omdat hij voorafgaand en tijdens de feestdagen vrij wil zijn zal hij a.s. zondag 11 december voor het laatst zijn programma presenteren.