Spring naar bijdragen

Harm ten Brink

Leden
 • Aantal bijdragen

  1207
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

665 Excellent

Over Harm ten Brink

 • Rang
  Hard Lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Amsterdam

Contactmethoden

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recente profielbezoeken

2263 profielweergaven
 1. "Artist seperation" Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast

  Ik roep maar wat hoor, maar moet alle muziek niet juist in één directory staan en de artist name met precies dezelfde spelling en gekoppeld met een underscore?
 2. Dit forum

  Kom op zeg, stuur hem een PM, schrijf dat 'ie de tering kan krijgen en de typhus tegelijk, en ga weer over tot de orde van de dag.
 3. Zendbuis

  Beterschap kerel!
 4. 'Grand dame' Mies Bouwman (88) overleden.

  Foto: Harm ten Brink
 5. Radio Mi Amigo Help!!!

  ...and the question is? (...)
 6. Artiest - Titel gezocht

  Dat werd al een beetje verklapt: Luke with the Dream Express - I can't take it.
 7. De Flevo KG zend locatie

  Dank voor de foto's Rene! Het doet pijn als ik zie dat er nog bruikbare spullen worden vernietigd...
 8. Eric Beekman (Marcel Out) overleden

  Gegevens recupereren? Mijn harde schijf had laatst een ejaculatie, er kwam allemaal muziek uit...
 9. Hugh Masekela overleden

  Ow, het komt mij eerlijk gezegd niet bekend voor...
 10. Extra AM verhuisd naar 1224 kHz

  Nou Ruud, ik vind je opmerking nogal aanmatigend temeer omdat ik geen onvertogen woord heb gezegd. Ik was in de veronderstelling dat wij gewoon 'on speaking terms' waren? Dat het tussen jou en AT niet helemaal botert dat weet ik zo langzamerhand wel. Het lijkt nu wel of je te pas en te onpas elke gelegenheid aangrijpt om je ongenoegen hierover te ventileren. Ik begrijp je frustratie maar wat zich tussen jou en AT afspeelt gaat natuurlijk geheel buiten mij om. En wat de classificatie 'aasgier' betreft, ik had een andere frequentie aangevraagd, alleen de 1224 kHz bleek nog beschikbaar.
 11. Extra AM verhuisd naar 1224 kHz

  Ja jongens, ik ben nog steeds gewend om bij headers in krantenkoppen te schrijven... Maar de boodschap is over gekomen, toch?!
 12. Extra AM verhuisd naar 1224 kHz

  Zeg Ruud, no hard feelings hoor, maar zet eens een ander 'bandje' op!
 13. Extra AM verhuisd naar 1224 kHz

  Extra AM heeft sinds begin januari een vergunning om met 100 Watt te mogen uitzenden in Amsterdam. De aangewezen frequentie is 1224 kHz maar de zender is dringend op zoek naar een nieuwe locatie voor de antenne. Om die reden wordt er nu vanuit de oude locatie met slechts een paar Watt uitgezonden op 1224 kHz. Het bereik van de zender zal om die reden voorlopig niet veel groter zijn dan op de oude frequentie. www.extram.nl
 14. Jakob Hut overleden.

  Nee hoor, toen zat de nieuwsdienst gewoon in het pand aan de Vijzelgracht in Amsterdam. Ik kon er op de fiets naar toe. Inmiddels weet ik van oud collega Edo peters dat Jakob in de nacht zat en ik hem daardoor zelden of nooit tegen kwam.
 15. Jakob Hut overleden.

  Ach ja, Jakob schijnt een collega van me te zijn geweest toen ik in rond '94/'96 op Radio 10 Gold nieuwslezer was. Ik kan me er echter niets van herinneren. Moet ik er wel bij zeggen dat Radio 10 Gold niet het radiobedrijf was zoals ik gewend was. Er was altijd sprake van een bepaalde distantie tussen de d.j.'s en de nieuwslezers.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.