Spring naar bijdragen

dave76

Leden
 • Aantal bijdragen

  366
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

893 Excellent

1 Volger

Over dave76

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht

Recente profielbezoeken

984 profielweergaven
 1. Ondanks dat hij eerder is gedeeld misstaat hij zeker niet in beide clubs. Het opnieuw delen van oude uitzendingen kan prima in deze clubs dus ik zeg dank je wel. Stenders verving Lex die met vakantie was en aangezien Erik met hem mee was viel Rob in. Hij noemde het "de tweede keus".
 2. 16-01-1993 - VOO - R3 - Top 40 met Gijs Staverman

  Geweldig Peter. Deze uitzending is nooit eerder hier gedeeld en dus had ik deze ook nog niet. Uit de tijd dat het min of meer oorlog was wat betreft hitlijsten en dat werd in de uitzending van 18 december 1993 wel duidelijk. Mooi dat er toch weer steeds een aantal Top 40 uitzendingen opduiken. Dank je wel!
 3. Nationale Hitparade 1984, gast Lex Harding

  Dank je wel Peter. En Ton!
 4. Nationale Hitparade 1984, gast Lex Harding

  Heeft iemand voor mij de aflevering van de Nationale Hitparade met Frits Spits? Ik weet de exacte datum niet maar hij werd uitgezonden in 1984 en Lex Harding was de gast. Frits sprak met hem over zijn werkzaamheden bij de VOO en de toekomstplannen. Ook presenteert Lex een stukje van de lijst mee.
 5. Veronica feest 2010

  Ik zeg dank je wel en wat een mooie foto's. Ik was helemaal vergeten dat die avonduren die in 2004 zijn uitgezonden in 2010 herhaald werden.
 6. Veronica feest 2010

  Hoi Vincent. Deze is ook erg fijn. Het is blijkbaar in 2010 herhaald en dankzij jouw links van 5 jaar geleden kan ik ze nu alsnog beluisteren. Dank daarvoor.
 7. Veronica feest 2010

  Heeft iemand de uren van het Veronica feest in 2004? Ik weet meer of het maken had met het 40-jarig bestaan. Wel weet ik dat de luisteraar een top 5 kon insturen van favoriete programma's en die werden dan uitgezonden. Één van die programma's werd gepresenteerd door Bart van Leeuwen en ging over de historie van de Top 40. Hij praat onder andere met Erik de Zwart over de toekomst van de lijst en verder laat hij oude Top 40 fragmenten horen. Hopelijk heeft iemand de uren van deze gebeurtenis.
 8. Interviews Lex Harding

  Dank je wel Ronald.
 9. Top 40 VOO Jingles

  Mooie compilatie is dat. Bedankt voor het delen!
 10. Top 40 VOO Jingles

  Geeft niet hoor. Ik waardeer de moeite die je voor me neemt. 101% waardering!
 11. Interviews Lex Harding

  Klopt Juul. Alles is in het verleden hier en bij de buren voorbij gekomen. Ik nam alles wel mee om te beluisteren en was bezig om alles veilig te stellen alleen liet de externe harde schijf me vorige week na 6 jaar trouwe dienst in de steek. Gelukkig zijn er veel fijne mensen hier die me te hulp zijn geschoten. De vele opnames van Lex moesten ook nog worden overgezet maar daar kwam ik helaas niet meer aan toe.
 12. Top 40 VOO Jingles

  Aah ok, helemaal duidelijk. Heb je nog meer Top 40 fillers en bedjes?
 13. Interviews Lex Harding

  Hallo mede forumbezoekers. Ik ben op zoek naar een aantal programma's waarin mijn radioheld Lex Harding te gast was. Ik weet niet de exacta data's meer maar misschien dat jullie me kunnen helpen aan: 2007 Lex bij Rob Stenders op KX Radio openhartig. Lex heeft platen meegenomen en tussendoor praat Rob met hem over het zeezenderverleden en de VOO. 1984 Lex is te gast bij Frits Spit in de Top 50 en presenteert ook mee. Podcast Hans Schiffers, exacte uitzenddata weet ik niet maar de favoriete top 5 van Lex komt aan bod. 2013 Lex is te gast bij Radio Gelderland waar hij praat over zijn boek "De Reis Van Mijn Leven". Stenders Late Vermaak. Deze zal vast wel te krijgen zijn via het Stender verzameltopic alleen weet ik de datum niet. Lex praat over zijn boek en beoordeelt een jonge jock die het vak wil leren. Lex te gast bij Tineke, volgens mij was dat vorig jaar en ook dit jaar weer. En eentje waarin hij te horen tijdens de geschiedenis van de Top 40, 2004, gepresenteerd door Bart van Leeuwen na aanleiding van 40 jaar Veronica. Verder zijn andere opnames van Lex ook welkom. Ik vind het altijd weer fascinerend om de man te horen praten.
 14. Top 40 VOO Jingles

  Dat is 'em inderdaad. Lex gebruikte halverwege de jaren tachtig om vervolgens de lokale top 10 van een platenzaak ergens in Nederland door te nemen. Ik dacht dat er ook een langere was dan deze van 30 seconden maar het is wel fijn om hem weer te hebben. Dank je!
 15. Top 40 VOO Jingles

  Hallo. Ik ben op zoek naar verschillende Top 40 jingles, bedjes en fillers die voornamelijk tussen 1976 en 1993 gebruikt zijn in de VOO tijd door Lex en Erik. Denk aan onder andere het item "de lokale top 10 van" en "de plaat en z'n verhaal". Heb je meer dan is dit ook zeer zeker welkom.
×