Nachtdienst

Leden
 • Aantal bijdragen

  47
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

13 Good

Over Nachtdienst

 • Rang
  Gevorderd lid
 1. nos

  Had er nog nooit van gehoord maar is inderdaad erg prettig!
 2. Heel Leuk! Dit was toen echt eens iets totaal anders op de radio. Overigens vond ik Veronica Lokaal dat 2 jaar later op de Firato stond iets leuker. Wellicht die ook online?
 3. Ok....toch maar even een tegengeluid.... Felix Meurders was een slechte discjockey! Hij geeft zijn persoonlijke mening over sommige platen, vooral die hij niet goed vind en daarmee schoffeerde hij de mensen die deze muziek juist wel mooi vinden. Zo zegt hij in een andere uitzending vlak voor de laatste plaat voor het nieuws, dat je even de radio 5 minuten uit mag zetten. Hij had een voorbeeld aan Ferry Maat moeten nemen, die bleef objectief en enthousiast een plaat aankondigen. Juist om deze reden!
 4. JAAA!!! De Stemband,...daar wordt ik altijd vrolijk van. Super gezellig begin van het weekend. Bedankt voor deze " nieuwe " opname. Hopelijk ligt er ergens nog meer bewaard van dit programma. BEDANKT!!
 5. Ha,...leuk, Siepie in de nacht! Ik had maar een piepklein stukje omdat ik na In The Mix toch echt wel aan slapen toe was....
 6. Heel erg leuk en je moet er gewoon van genieten om radio te maken. Maar kan iedereen "gewoon" een licentie aanvragen en na betaling legaal een radiozender(tje) draaien of moet je er ook de juiste andere papieren voor hebben? 100 watt klinkt wel aantrekkelijk en AM geeft een andere sound en dat is misschien juist wel de kracht.....Succes!
 7. euh....mij niet, dus vond ik de post van Robin Westhof wel prettig. Jammer voor Ruud, Ik moet wel zeggen dat ik altijd via een ouderwetse jaren 50 radio luisterde naar de middengolg en regelmatig veel gekraak hoorde. Toen overgestapt op de stream en dat gaat altijd goed. Daar is dus echt wel publiek voor maar niet voor DAB
 8. Ik vond hem in de Europarade wel goed. Gewoon zijn manier van presentatie sprak mij bij de Europarade wel aan. Natuurlijk was hij niet van het kaliber Ferry Maat...
 9. Dat is leuk!!! Frits achter de microfoon bij de Steen en been show is heeeel bijzonder. Bedankt voor deze mooie opname.
 10. Ja,...die had ik inderdaad hier ook al eens opgepikt.
 11. Zijn er afleveringen bewaard van de Avondspits uit de week van maandag 4 juni t/m zaterdag 9 juni 1984? In deze week is Frankie goes to Hollywood de Steunplaat met Two Tribes. Zou ik erg leuk vinden om te horen.
 12. jaaa!!!! De Europarade,. altijd leuk om te horen en...uit een fantastisch muziekjaar. Bedankt!
 13. bedankt voor deze mooie aflevering! Goede kwaliteit ook....
 14. Schitterend! En inmooie kwaliteit. Erg leuk programma. Bedankt!
 15. dat stukje komt uit de film Wargames