Spring naar bijdragen

Robin Westhof

Leden
 • Aantal bijdragen

  1973
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

2469 Excellent

Over Robin Westhof

 • Rang
  Expert
 1. Voorgenomen NPO radioprogrammering 2018

  Maar zijn 75-plussers dat ook? Denk toch, dat zij in het algemeen de muziekperiode (beter) waarderen waarover Wim schrijft, aangevuld met mooie easy listening, dan het format van FIP.
 2. Voorgenomen NPO radioprogrammering 2018

  "De verplaatsing van het programma De Staat van Stasse naar NPO Radio 5 past in de verdere vernieuwing en verjonging van deze zender." Verjonging? Naar welk radiostation moeten de ruim 1, 2 miljoen 75-plussers in Nederland dan naar luisteren? Is veroudering niet meer op zijn plaats?
 3. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Behoor jij (zeker) tot de (jonge) mannen die het abnormale normaal (zijn gaan) vinden? Precies.
 4. Boek over doorbraak ruigste band van Engeland

  StonesBoek The Rolling Stones On Air In The Sixties: over doorbraak ruigste band van Engeland. " Het lijkt alweer heel lang geleden maar zelfs The Rolling Stones waren ooit onbekend en zeer onbemind. The Rolling Stones On Air In The Sixties geeft een aardig beeld van de wijze waarop de band begin jaren zestig in een mum van tijd groot en populair werd. Antwoord? Gewoon door hard te werken." "Dit lijvige hardcoverboek handelt met name over hoe de Britse media omsprongen met de onwennig aanvoelende popmuziek in het algemeen en de Stones in het bijzonder. Men veronderstelde dat het na twee jaar wel zou overwaaien. Prachtig onderwerp dus. Helaas wil de tekst van auteur Richard Havers maar geen verhaal worden dat je bij de lurven grijpt. Hij beperkt zich tot een droog relaas van feiten en datums." "De vele prachtige zwart-wit foto’s maken veel zo niet alles goed, evenals de replica’s van originele documenten, waaronder entreekaartjes en de correspondentie die op gegeven moment ontstond over de irritatie tussen het Stonesmanagement en de BBC." http://cult.tpo.nl/2017/10/06/stonesboek-the-rolling-stones-on-air-in-the-sixties/
 5. Radio Caroline op 648 kHz

  Nog een paar maanden geduld.
 6. Coen en Sander verzamelen de mooiste namen van Nederland

  Sander Lantinga: "Voor mij is het één van de hoogtepunten van het jaar! Ik blijf me verbazen..." Hoogtepunten, echt? Ik blijf me verbazen over zoveel onbenulligheid.
 7. Ellen Hoog en Naomi van As openen Sky Radio Christmas Station

  "We zien de beluistering week na week oplopen als het richting kerst gaat, met als record een bereik van 6 miljoen mensen" Vandaag zes, morgen zeven en overmorgen 8 (sneue) luisteraars? Wauw dan heb je over één week al 12 luisteraars. Gefeliciteerd Uunco Cerfontaine.
 8. Nog enkele uren......tot vijf drie acht

  Ultiem moment voor de anorak en ook Caroline weer terug, wat een prachtige dag was dat.
 9. Jubileumuitgave Their Satanic Majesties Request - Rolling Stones

  Misschien hierom? "Comparing my original American stereo LP with the new LP, the differences were far from subtle. The original LP sounds thin, there's no bass to speak of, dynamic range is limited, and the stereo soundstage is rather flat. The new LP is richer, warmer, livelier and more three-dimensional sounding. It's in every way superior to the original LP. I don't have an original mono LP to refer to, so I can't speak to how the 2017 mono version is better or different." https://www.cnet.com/news/when-the-rolling-stones-tried-to-outdo-the-beatles-sgt-peppers/
 10. Plaatjes waar doorheen wordt gepraat

  Daarom was denk ik Radio Atlantis Rotterdam vroeger zo populair, niet al te veel gepresenteerde programma's, maar wel heel veel non stop muziek. Bij hem vond ik het helemaal niet erg, mede denk ik, omdat er enorm veel vaart zat in zijn programma's.
 11. Patrick Kicken in gesprek met: Jeroen van Inkel (video)

  Geef Rob Stenders de vrije hand qua programmering en format op NPO Radio 2 en het radiostation verslaat met gemak de luistercijfers van Radio 538. Geef Rob Stenders de vrije hand op NPO Radio 5 (met goede FM frequenties) qua programmering, format en het radiostation komt zeker in de Top 5 qua best beluisterde radiostations. Zo moeilijk is het allemaal niet, er moet natuurlijk wel de durf zijn, om een aantal zwakke broeders de laan uit te sturen.
 12. "Luisteraars kunnen het hele avontuur volgen bij Qmusic tijdens de ochtendshow, op Qmusic.be en via de social kanalen van Sam en Heidi." Sneu als je daar als Belg naar gaat luisteren.
 13. Lucky Luxembourg

  Bedankt voor alle uploads, wat betreft 208, de afgelopen maanden Jan-Fre !
 14. Lex Gaarthuis zoekt aanstekelijkste lach van Nederland

  :-(
 15. " Is het tóch een zwaar onderschat album?" "Het zwarte schaap in de Rolling Stonesfamilie. Toen Their Satanic Majesties Request in december 1967 het licht zag, moest de wereld nog bijkomen van dat ene Beatlesalbum. Sindsdien is de plaat van de Stones een minderwaardigheidscomplex en imagoprobleem aangepraat." http://cult.tpo.nl/2017/09/24/their-satanic-majesties-request-stones/ https://news.google.com/news/search/section/q/Their Satanic Majesties Request/Their Satanic Majesties Request?hl=nl&ned=nl_nl
×