Spring naar bijdragen

wim1958

Leden
 • Aantal bijdragen

  518
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

211 Excellent

2 Volgers

Over wim1958

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 09-04-58

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Zwijndrecht
 • Interesses
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contactmethoden

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/
 1. D-Luxradio testbroadcast

  Ik kan ze nu ook in geweldige kwaliteit op mijn internet radio ontvangen.
 2. Radio Caroline op 648 kHz

  Wat een prachtige mix van muziek. Ik ben blij dat ik Caroline aanhanger ben. Dit is mijn station.Bedankt Hans!!!
 3. Boek Hans Becker

  Dat doe ik ook zo. Ik heb een hele leuke lokale boekwinkel en kom daar graag. Die man gun ik het.
 4. Unieke video Rob Out

  Mooi om te zien. Er wordt door sommige mensen vaak net gedaan alsof Rob in die tijd niet meer kon functioneren door alcohol. Ik zie hier gelukkig een heel andere Rob Out. Was hij er nog maar.
 5. BBC Radio Kent en slecht weer.

  Ik hoorde net op BBC Radio Kent dat door de slechte weersomstandigheden de FM frequenties er uit liggen en ook de DAB. Wat wel goed werkt en overal te ontvangen is dat is de middengolf zender. Laat dat nou net de zender zijn waar ze binnenkort in het nieuwe jaar afscheid van gaan nemen.
 6. Radio Caroline op 648 kHz

  Ik begreep dat a s weekend de officiële start is.
 7. Radio Caroline op 648 kHz

  En ik hoor op 648 zulke mooie platen. Prachtige ontvangst hier in Zwijndrecht om 9.45 uur. Ik hoorde een half uur geleden Wonderful van Collin Blunstone. Zo mooi op de middengolf.
 8. Fleetwood Mac - In the studio

  Ik zit te genieten, dank je Juul!
 9. Oldies Project

  Ik hoorde wel Big L jingles in het speciale Fab40 programma.Misschien dat daar een speciale regeling voor getroffen is?
 10. Oldies Project

  Ik ben al jaren een grote liefhebber van het Oldies Project. Een prachtige oldies stream met unieke platen. De laatste tijd valt me op dat er geen Radio London jingles meer tusen de platen zitten. Ook de website is alleen nog een player. Wat is er gaande?
 11. Ringo Starr als dj in radio serie

  Ik denk dat het in de jaren 80 was dat Ringo Starr presentator was in een radio serie waarin hij nummers van de Beatles draaide en daarbij zijn korte herinnering had. Het heette Ringo s Yellow Submarine en ik weet nog dat het vaak circuleerde onder radio lief hebbers. Zijn er onder jullie die deze serie hebben en hem aan kunnen bieden? Dat zou ik erg leuk vinden. Ik heb van de week dat mooie foto boek Photograph gekocht waarin Ringo zijn persoonlijke foto collectie presenteert met zijn herinneringen. Dus ik zit in het sfeertje......
 12. Kilrock klinkt nu veel beter en helderder. Hij houdt aardig stand naast Absolute.
 13. Nieuws op het hele uur?

  Ik vraag me af of het toegestaan is als een kleinvermogen station het ANP of Novum nieuws doorgeeft op het hele uur en kost dat wat? Ik vind het een verrijking als ik nieuws kan blijven volgen op een nonstop muziek zender.
 14. Kilrock1485

  Kilrock is nu verhuisd naar de 1224 en klinkt hier in Zwijndrecht erg goed, ook als het donker is. Weinig last van Absolute Radio gelukkig.
 15. Radio Caroline op 648 kHz

  Ik zit te genieten hier in Zwijndrecht. Wat een geweldige platen die als test worden gekozen. Om mijn oude gevoel nog meer te voeden zit ik nu op te nemen met mijn spoelen bandrecorder. Hulde aan al die mensen die er nog steeds wat van willen maken.
×