wim1958

Leden
 • Aantal bijdragen

  452
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

187 Excellent

2 Volgers

Over wim1958

 • Rang
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 09-04-58

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Interesses
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contactmethoden

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/
 1. Zeer zeker geen fake of foutje. De dood van Brian werd kort na de mededeling gerectificeerd. De BBC zei dat ze de informatie van de familie had gehad, maar dat deze toen niet klopte.Brian was heel erg ziek, maar nog niet overleden. Nu, een paar dagen later is Brian dan toch ingeslapen.Vandaar de nieuwe mededeling. Zo is het gegaan en niet anders.
 2. Ik was van de week geschokt door het feit dat eerst de dood van Brian Matthew aangekondigd werd via de BBC, maar dat dit een poosje later weer werd ingetrokken, omdat het niet waar bleek te zijn. Brian bleek ernstig ziek te zijn.Maar beslist niet dood. En dan denk ik allereerst hoe erg het voor die man moet zijn om zijn eigen dood aangekondigd te moeten horen, notabene via zijn eigen werkgever. Maar minstens zo erg is dat nu de betrouwbaarheid van de BBC ver te zoeken is. We zijn in een tijd aangekomen waarin alles fake is. Ik heb hier erg moeite mee.
 3. Ik was gisteren weer eens Scheveningen en genoot in de binnenhaven. Er wordt daar veel gerenoveerd en er zijn mooie nieuwe panden. Hier zou het museum erg tot zijn recht komen. Ook de Veronica historie zou hier meer tot zijn recht komen.
 4. Van de week kocht ik die prachtige nieuwe verzamel cd van Bolland&Bolland met alle singles A&B kanten 1972--1984. Ik vind die begin periode van ze erg goed en nu heb ik de belangrijkste nummers eindelijk in goede kwaliteit. In die begin jaren maakten Bolland&Bolland mooie jingles voor Veronica en RNI. Zo kan ik me hun jingle voor Tony Allan goed herinneren, Tony was een fan van ze. Maar er waren ook jingles van ze voor Lex Harding en andere voor Veronica. Ik vraag me af of er studio banden bewaard zijn met die jingles op goede kwaliteit. Het lijkt me zo leuk om ze in studio kwaliteit bij mijn muziek van ze te bewaren.
 5. Zijn er nog opnames van Mix met Herman Stok bewaard gebleven?
 6. Oh graag Juul, prachtige en tijdloze muziek.
 7. Ik heb de nodige kranten artikelen in een map.
 8. Ja BBC Radio 4 Ruud, leuk dat je daar ook van houdt. Ik luister veel, in de morgen naar het Today programma. Maar als ik vrij ben hoor ik mooie programma s met diepgang, zonder drukke jingles en er is nog een omroeper/omroepster van dienst die de programma s aan elkaar praat.Mooie ambachtelijke radio. Ik kan je het boek "For the Love of Radio 4" aanraden .
 9. Van harte gefeliciteerd Juul, ik geniet van je berichten en de Stichting Norderney.
 10. Iemand die trouwens veel over dit Dordtse verhaal weet is Perry van de Stichting Norderney. Ook hij komt uit Dordrecht en ik heb wel eens met hem over dit onderwerp gecorrespondeerd.
 11. Ik ben in die tijd bij Dhr Mooren op zijn kantoor geweest en heb toen de tekening mogen zien van hoe hij het schip wilde gaan verbouwen. Ook kreeg ik een paar souvenirs uit het schip. Aardige man die erg tegengewerkt werd en het schip geen plaats mocht geven in mijn geboorte stad Dordrecht.
 12. Dit is een van mijn meest favoriete reclames ooit.
 13. Het blijft een van de mooiste dagen van mijn leven, want als 14 jarige was het de start van een passie voor de Beatles.
 14. Afgelopen week vertelde Ad Bouman dat we 1 juni maar vast in de agenda moeten zetten. Natuurlijk komt de vraag op wat we dan gaan doen. Het is 1 juni een historische dag , op die dag bestaat Sgt Pepper van de Beatles ook 50 jaar.
 15. Ik zag op de site van Radio Els dat Rene Verstraten inderdaad mee doet.