Spring naar bijdragen

wim1958

Leden
 • Aantal bijdragen

  557
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

233 Excellent

2 Volgers

Over wim1958

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 09-04-1958

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Zwijndrecht
 • Interesses
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contactmethoden

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/
 1. Veronica 1970

  Ja precies dat programma.
 2. Veronica 1970

  Ik weet inmiddels waar ik het fragment van ken waar in Adagio van Ekseption voorbij komt als Alarm Schijf. Het is uit het VARA programma Dit is het begin.Daarin wordt life over geschakeld naar een radio die op Veronica staat. Ik heb net die VARA uitzending nog eens beluisterd en dan is dat programma alleen al een discussie waard.
 3. Veronica 1970

  Voor mij is 1970 een belangrijk jaar op Veronica. De reden is dat ik toen als 12 jarige echt begon te luisteren en nu anno 2018 heb ik nog steeds flashbacks uit die periode. Zo heb ik iets met de periode dat Ekseption Alarm Schijf was met Adagio, een singletje wat ik toen kocht. Ik praat dan over april 1970. Is dit ook niet de zelfde periode die gebruikt is in de film Turks Fruit? Het fragment waar in de radio op Veronica staat? Zijn er onder jullie misschien die opnamen van Veronica hebben van die bewuste week van 11 april 1970? Een dierbare periode! Wim
 4. Goud van Out 1976 ?

  Maar wat was er nou echt aan de hand bij Rob? Ik kan me niet voorstellen dat hij in de uitzending pas hoorde dat er een vergadering was. Was dit doorgestoken kaart?
 5. Radio 390

  Haha, dank je. Ik had geen idee dat er zo veel was.
 6. Radio 390

  De laatste tijd zit ik weer graag in het sfeertje van de Engelse offshore stations uit de jaren 60. Gek genoeg werd dat aangewakkerd door Roger Day die onlangs zijn mooie breakfast show uit 1968 alsnog kon doen. Ik zit weer in boeken te bladeren en denk aan die geweldige klanken. Nu heb ik ook weer interesse in stations die wat minder vaak voorbij komen dan de grote jongens Caroline en London. Radio 390 is zo n station wat ik graag weer eens zou willen beluisteren. Wat is er aan goede opnamen bewaard? Mijn vele vakanties naar Engeland brachten me met de Olau Line en dan kon je de Sea Forts zo mooi van dichtbij zien bij helder weer. En dan mijn verblijven in Tankerton bij de B&B, zodat als ik s morgens het gordijn van de slaapkamer open deed de forten in de verte zag staan. Ondanks dat ze in erbarmelijke staat zijn, staan ze er nog en herinneren aan die jaren 60 radio, de schepen kunnen dat niet meer natuurlijk. Dus toch nog iets om te koesteren. Maar wat zou ik graag weer eens Radio 390 opnamen hebben ........ Wim
 7. Ik ben een tijdje geleden lid geworden van Omroep Max omdat ik vind dat die veel goede programma s maakt. Ik moet bekennen dat ik nooit kijk naar RTL en SBS. En als ik eens perongeluk kijk, is dat meteen weer een bevestiging waarom ik nooit wil kijken. Kortom, ik ben blij met de PO.
 8. Roger Day na 50 jaar met de Breakfast Show op Caroline

  Ik zit nu te luisteren en voel ontroering. Wat een prachtig programma.
 9. D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Zijn er al test uitzendingen om een idee te krijgen hoe het klinkt?
 10. D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Eigenlijk vind ik het heel verwarrend. D Lux zou een station worden met oud Radio Luxembourg mensen, maar opeens lopen ze allemaal over in een ander project wat nu een beetje Luxembourg gaat worden.
 11. D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Ik heb het station de laatste tijd een paar keer aan gehad om een idee te krijgen. Steeds zette ik hem uit omdat het klinkt zoals zo veel andere stations. De muziek is niet bijzonder.
 12. ANP-19760103-1800

  Mooi dat je dit zegt want ik voel dat precies zo. Ik vind nieuwslezers nu veel te populair doen waardoor er geen verschil is tussen programma en nieuwslezer. Misschien is dat juist de bedoeling maar ik vind het niks. Daarom luister ik graag naar BBC Radio 4 waar de nieuwslezer nog een uitstraling heeft.
 13. middagje Hillywood

  Maar begrijp ik goed dat dit samenkomen niet alleen voor het kranten interview was?
 14. Uw discjockey Lodewijk op Radio 227

  Dit ontroerd me, Lex heeft mijn jeugd kleur gegeven en mijn muzieksmaak tot op de dag van vandaag mede bepaalt.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.