Spring naar bijdragen

wim1958

Leden
 • Aantal bijdragen

  489
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

201 Excellent

2 Volgers

Over wim1958

 • Rang
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 09-04-58

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Zwijndrecht
 • Interesses
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contactmethoden

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/
 1. Classic Hits Forest Gold

  Sinds kort ben ik weer eens gaan luisteren naar het oldies station Classic Hits Forest Gold uit de UK. Ik vind het een heerlijke zender met een fijne mix van bekende en minder bekende oldies. Het station is eigenlijk opgezet voor de NHS en te horen in ziekenhuizen in Essex. Maar het richt zich nu ook op internet luisteraars daar buiten. Het stations zo veel beter dan Gold wat in heel de UK te ontvangen is maar nog maar 2 dj s heeft. Nee hier op Forest Gold zijn veel dj s en op het hele uur het Sky News. Dus je blijft lekker op de hoogte. http://www.forestgold.org.uk
 2. Voorgenomen NPO radioprogrammering 2018

  Kortom.... het wordt tijd voor een Radio 6 die zich op de ouderen gaat richten. Een zender met veel jaren 40,50, 60 muziek. en mooie easy listening. Dat is ook een muziek soort die vergeten wordt.
 3. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Ik moet zeggen dat ik vroeger al erg hield van dingen mooi zeggen. Tom Collins deed dat b v heel goed. Lex zei vaak "Donders"
 4. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Zo komt de ware aard van sommige mensen weer naar boven. Ik vind dat hij geen leuk karakter heeft.
 5. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Hij had toch de wachtwoorden nog?
 6. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  En wat een ego!!!
 7. Misschien dat Lex of Ad het zich nog herinneren. Het zit om 15.07 minuten in de uitzending, na de plaat Daughters of the Sea van de Doobie Brothers.
 8. Iets wat ik me nog steeds afvraag is het volgende. In de ABTT van 19 augustus 1974 zegt Lex:" We zouden toch naar Engeland gaan?" Ik begrijp dat Klaas ook mee zou gaan en dat ene Willem nogal boos was dat hij voor niks alles geregeld had. Was dit misschien een werkbezoek aan een Engels radiostation? Was de Willem, Willem van Kooten?
 9. Plaatjes waar doorheen wordt gepraat

  Helemaal waar hoor Juul.
 10. Plaatjes waar doorheen wordt gepraat

  Ik hoor wel eens opnamen van Tom Collins waarin hij niet alleen het intro vol praat maar zelfs verder gaat zodra er een instrumentaal stukje komt. Toen vonden we het normaal. Nu vind ik het vreselijk.
 11. Radio 0511 weer op 747 khz AM 402 meter middengolf

  Ik kon het station op Texel ontvangen vorige week tijdens mijn vakantie.
 12. Edwin Wendt: Wim Noordhoek hield zijn rug recht

  Wim Noordhoek is niet alleen een geweldig radio maker, ik vind dat hij ook een van de mooiste radio stemmen heeft. Ik mis hem op de radio.
 13. Boek van Eddy Ouwens

  Gisteren is op Radio Rijnmond een heel mooi interview met Eddy Ouwens uitgezonden waarbij hij vertelt over zijn jeugd en de Nederpop waar hij in terecht kwam. Verwacht een smaakvol interview, geen modder gooien , maar een innemende man. Eddy Ouwens http://feedproxy.google.com/~r/archief_rijnmond/~5/SJB5u1iAQ3E/archiefrijnmond_uur1_10_09_17.mp3_audio-mp3.mp3 http://feedproxy.google.com/~r/archief_rijnmond/~5/X8fWQOA80Yc/archiefrijnmond_uur2_10_09_17.mp3_audio-mp3.mp3
 14. Seabreeze 1395

  Vorig jaar in november was ik op vakantie op Texel en genoot ik iedere dag van Seabreeze. Nu ga ik eind van de maand weer naar Texel en ga weer luisteren.
 15. Boek van Eddy Ouwens

  Persoonlijk ben ik altijd blij dat ik aan de kant van de luisteraar zit. De veilige kant. Ik luister of ik iets fijn of mooi vind. Dat is genoeg.
×