Rob Veld

Leden
 • Aantal bijdragen

  575
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

131 Excellent

Over Rob Veld

 • Rang
  Expert
 1. Wie, oh, wie heeft dit mp3'tje voor me?? (Geen youtube strip). Uiteraard via PB. Bijvoorbaat dank, Rob V. Inmiddels voorzien.
 2. Nou ............ wel als er LPAM'rs zijn die de programmering overnemen. Dan zou het on-topic kunnen zijn. Ongetwijfeld zal op Radioday ook 1967 weer ter sprake komen en dan met name de maand Augustus, en misschien ligt daar een mogelijkheid voor de gezamelijke LPAM'rs. Echter is dit niet het draadje om daar verder over doorborduren. Rob V.
 3. Was dat Oranjebal ook niet het begin van de Veronica Drive Inn Show?? http://www.devlaardinger.nl/Voorpagina/Nieuws/tabid/3329/ArticleID/4609/mod/5245/Nostalgische-192-Drive-In-Show-in-Teejater-Naaldwijk.aspx Rob V.
 4. Inderdaad, goed verhaal. Ik denk echter dat er nog wel wat meer speelde. Ik kom zelf uit het zuidwesten van Drenthe en daar was Veronica (met pijn), RNI en later ook Caroline wel te ontvangen. Maar in de huiskamer kwamen die zenders niet op de radio. En zeker in de 60'r jaren niet. En tja wat had je in te brengen ................ Je was dus aangewezen op eigen ontvangst middelen (wat me aardig lukte) en vooral een plek hebben waar pa en ma dat "katten gejank" niet konden horen. Rob V.
 5. Weliswaar 1970, maar er was ook nog "The Isle of Wight" festival. En misschien was dat voor velen te ver weg ............ dichterbij, het Nederlandse Woodstock, "Stamping Ground" of ook wel Kralingen Festival genoemd.
 6. Ligt reeds bij Hendrik op de "mat" ;). Rob V.
 7. Zie de lijst van 8 April: http://norderney192.nl/EE/index.php/site/norderney_top40_en_tipparade/
 8. En wederom sluit ik me bij Hendrik aan. Let op link in pb. Bijvoorbaat dank, Rob V.
 9. Tja, dat was ook min of meer de wens ................ helaas is het heel anders uitgevallen en niet en goede. Voor de rest ................ opvallend dat nog steeds bijna een jaar na dato zenders nog steeds in de lucht zijn. Hoe serieus moet ik dat dan nog zien?? Rob V.
 10. Dichtgetimmerd?? Men heeft het hele netwerk aan FM zenders bijzonder complex gemaakt, neem nu eens hoeveel steunzenders er na de invoering van "zero-base" bijgekomen zijn. De vraag is of er nog iemand door de bomen het bos kan zien. Rob V.
 11. Ruud, hoe wil je Radio Paradijs dan omschrijven?? Of er niemand naar kleine stations op AM of DAB luistert is maar de vraag, maar dat het er niet veel zijn lijkt me aannemelijk. Rob V.
 12. Voor het geval dat iemand denkt een artiest die platen maakte ......... achter die artiest zit wel een verhaal. Tragish om het leven gekomen op 38 jarige leeftijd. Was sociaal activist, meer dan de helft van zijn concerten waren benefiet concerten. Samen met Bill Ayres richtte hij "The world hunger year" op. Onder andere hiervoor ontving hij postuum de "Congressional Gold Medal". Zijn naam leeft echter nog steeds voort in de "Harry Chapin Foundation" (mede dankzij Kenny Rogers). Rob V.
 13. Dank je Dirk, via Vincent (ook dank daarvoor) voor elkaar gekomen. Rob V.
 14. Ik sluit me aan bij de vraag van Hendrik. Bijvoorbaat dank, Rob V.
 15. Over de Wonder Who (Four Seasons), hun "eerste" nummer was deze in 1965, overigens ook uitgebracht in Nederland. In de States werd het een behoorlijk succes maar in Nederland .......... Rob V.