Rob Veld

Leden
 • Aantal bijdragen

  590
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

136 Excellent

Over Rob Veld

 • Rang
  Expert
 1. Dank je wel Juul. Rob V.
 2. En 1 van die 317C is "for sale" (overigens ook nog de 316 maar dan helaas het F type). Rob V.
 3. Dat heb je goed begrepen Jan. De zender kan dan ook aanzienlijk meer doen dan 1 kW. En voor alle duidelijkheid, dat is ongemoduleerd. Rob V.
 4. Die zender is er al, moet afgetuned worden op 648 kHz. Punt is even de site. Op de Ross moet je weer met een generator gaan werken en dat is niet voordelig. Verder zou er wat aan het tuiwerk van de mast gedaan moeten worden en uiteraard de antenne verder opbouwen. Maar dat is volgens mij niet de bedoeling. Er schijnt een site te zijn, maar ik weet niet hoe het in de UK met de vergunningen zit. Rob V.
 5. Nee, er staat aldaar een windmolenpark gepland. Daar schijnen al contracten voor getekend te zijn. Rob V.
 6. http://radio.nl/813548/middengolfzender-groot-nieuws-radio-verdwijnt-uit-zeewolde https://mediamagazine.nl/novec-mag-middengolfzender-groot-nieuws-radio-sluiten/ En nu??? Rob V.
 7. Gefeliciteerd Ad. Rob V.
 8. Maar dan moet er wel een frequentie vrij zijn. Rob V.
 9. Ja en dan was het nog degenererend, en doel ik op degene die het woord "decoratief" gebruikte, en ja "decoratief" vind ik ook denigrerend. Of ze zeezender "know how" had ........... zou ik niet durven zeggen. Of ze in het zeezender gebeuren werkzaam is geweest, ik ben haar niet tegengekomen. Maar goed daar zijn er wel meer van. Feit is dat ze haar steentje bijgedragen heeft aan deze dag. Rob V.
 10. Ik vind de opmerking "Decoratie" nogal degenerend. Als ik me niet vergis is ze docente Engels. Uiteindelijk bestond het publiek niet alleen uit Nederlanders. Rob V.
 11. Na vele jaren van inspanning is het dan toch gelukt. https://www.sundaypost.com/fp/radio-caroline-granted-license-to-take-to-the-airwaves-once-again-50-years-after-pirates-were-scuppered/ http://www.eveningnews24.co.uk/news/it-s-like-a-living-time-capsule-pirate-radio-favourite-to-ride-the-waves-again-as-ofcom-grants-licence-1-5025789 http://www.ipswichstar.co.uk/news/radio-caroline-wins-am-licence-to-broadcast-to-suffolk-and-north-essex-listeners-1-5025955 Rob V.
 12. Om van een flop een succes te maken heb je een dictaat nodig. Bijvoorbeeld de overheids bepaling dat er vanaf ????? alleen nog maar auto's met DAB ontvangers mogen worden verkocht. Was het niet Duitsland die zoiets wilde?? By the way: volgens de Dikke van Dale is terreur: georganiseerd politiek geweld. Echter doe mij en iedereen een lol en ga nu niet de topic vervuilen met wat "terreur" inhoud. Rob V.
 13. Gebeurde vroeger wel eens meer Hendrik. Geen paniek! Rob V.
 14. Ik denk dat er verschil is tussen de NPO (STER zorgt voor reclame) en de CO .......... Rob V.
 15. Ik vraag me af waar we hier mee bezig zijn. Een gegeven dat W.A. naar de radio luisterde, maar we weten niet waarna. Vervolgens vliegen de veronderstellingen niet van de lucht met alle gevolgen van dien en inmiddels is het ook al aardig off-topic. Rob V.