Spring naar bijdragen

Jan van Heeren

Leden
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

49 Excellent

Over Jan van Heeren

 • Rang
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 03-01-1967

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Dordrecht
 • Interesses
  Zeezenders, omroep, popmuziek jaren 60 t/m 80, nostalgie

Contactmethoden

 • Website
  www.TOENtoonstelling.nl
 • Facebook
  https://www.facebook.com/janvanheeren
 1. Arutz7 - 19012003 - 2115-22.00 - Scott Shilo - Blowing In the wind

  Mij best hoor. Maar voor de zeezenderfans die het wat ruimer nemen en niet onder 'buitenland' kijken, misschien toch wel leuk. Mij heb je er in ieder geval een plezier mee gedaan, Martin!
 2. Arutz7 - 19012003 - 2115-22.00 - Scott Shilo - Blowing In the wind

  Hoort deze niet thuis in het zeezenderforum?
 3. Duikboot bezoekt The Comet

  Kwam vandaag een kort verhaaltje tegen over een opvallend bezoek aan het zendschip van Radio Scotland. Te lezen in het boek "Big Noise from a Wee Country" van Martin Kielty. Scrol even naar de derde pagina van deze PDF.
 4. HYS Veronica 538

  Veronica werd in 1972 sponsor van hockeyclub HYS in Den Haag. Dat gebeurde op een moment dat het binnen de club nogal rommelde. Spelers, bestuur, de vorige sponsor en andere betrokkenen hadden allen andere visies die niet langer verenigbaar bleken. Zodoende splitse de club zich in tweeën. In Veronica werd een nieuwe sponsor voor HYS gevonden en "HYS Veronica 538" was een feit. Op 12 oktober 1972 werd de nieuwe naam in restaurant Le Pirate op de Pier gepresenteerd. Rob Out vertelde dat Veronica de club niet financieel ging steunen, maar dat het ging om promotie via de zender en het blad. Misschien zou 'promoting' dan ook een beter woord zijn dan sponsoring, aldus Out. Men zou beginnen te spelen in de nieuwe, eind 1972 op te leveren, ijshal De Uithof. Veronica bleef tot medio 1975 sponsor. Daarna veranderde de naam in HYS Den Haag. Hieronder 2 foto's van een puck uit die tijd. Heeft jaren in Amerika gelegen bij een hockeyverzamelaar. www.norderney.nl: In de Rob Out show van 26 februari 1973 was een mooi ijshockeyspotje te horen voor HYS-Veronica 538 dat was gemaakt door NOS-ijshockeyjournalist Frans Henrichs (overleden in 1999). Klik hier voor foto's van Ronald Speijer met HYS Veronica 538 shirts (2 versies).
 5. ABTT top 100 over 1967

  Ja, Juul, dacht ik wel aan, maar je was zo goed op dreef dat ik je niet wilde storen tijdens de uitzending.
 6. Verzoekje: start Radio Newyork International 1987

  Bedankt, Rob. De Roundtable filmpjes ga ik eens op mijn gemak bekijken. Kende deze niet! Groeten, Jan
 7. Verzoekje: start Radio Newyork International 1987

  Goedendag internet radiocafébezoekers, Is er toevallig iemand die de start van Radio Newyork Int (vanaf de MV Sarah) uit 1987 heeft? Het zou moeten beginnen met "Come on Down to my Boat" van Every Mother's Son. Groeten, Jan
 8. Freewave Nostalgie 481

  Beste forumlezers, Freewave Nostalgie nummer 481 is uit. Met tal van interessante artikelen van Hans Knot, André van Os, Martin van der Ven en Peter de Vries. Gratis te downloaden via deze link: http://www.freewave-media-magazine.nl/download/Freewave481.pdf Wil je automatisch een mailtje krijgen wanneer de nieuwe editie uit is, geef dan je mailadres door via deze link: http://goo.gl/forms/H7lyy0ogeY (Ook mensen die voorheen altijd al een mailtje kregen, gelieve zich opnieuw aan te melden.) Vriendelijk groeten, Jan van Heeren
 9. Monique Radio Club

  Nog even in de papieren gedoken. Ik vond nog 2 reclamebrieven van Corona en mijn lidmaatschapskaart (kennelijk het 9e lid). Plus 2 enveloppen. Op de laatste een stempel met het adres van SMC. Maar de eerste brief had een ander postbusnummer, wel in Amsterdam. Helaas ben ik nog steeds mijn 2 nummers van het Monique journaal niet tegengekomen.
 10. Monique Radio Club

  In 2003 vroeg Peter de Wit er toevallig al eens naar: https://groups.google.com/forum/#!topic/nl.media.radio.zeezenders/UdHg7YBZXrg
 11. Zonde als VenD zou verdwijnen

 12. Video Interview met Sylvain Tack Radio Mi Amigo

  Voordat ik dit artikeltje opzocht, dacht ik uit mijn hoofd dat het om het programma "Met Mike in Zee" zou gaan. Onder deze naam bleek echter de 2 jaren daarvoor te zijn zijn uitgezonden. Omdat ik deze programmanaam nog weet (en er verder nooit naar keek) moet er haast wel een keer eerder aan de zeezenders aandacht zijn besteed in Met Mike in Zee. Weet iemand wat dit dan geweest zou kunnen zijn???
 13. Video Interview met Sylvain Tack Radio Mi Amigo

  Hier nog even een scan uit mijn plakboek:
 14. Video Interview met Sylvain Tack Radio Mi Amigo

  Bovenstaande nog even nagezocht: Avrobode 26-8-1986: 20.25-21.40 Mike - Praatprogramma, met als gastheer Mike Verdrengh. Deze uitzending komt rechtstreeks uit Ontmoetingscentrum Scharpoord te Knokke-Heist. Gasten zijn onder meer: Terry van Ginderen, de eerste omroepster van de Vlaamse televisie; Sylvain Tack, wafelbakker en destijds eigenaar van het vanuit Sapnje opererende piraten-radiostation Mi Amigo; showman Paul Severs.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.