Spring naar bijdragen

pvanklei

Leden
 • Aantal bijdragen

  717
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1155 Excellent

Over pvanklei

 1. VOO - Popjournaal AK band loopt af

  Die 4'37"" is inclusief de nummer 1 van de Top 40 (Wake me up van Wham) die in het overzicht aan het einde werd gemonteerd. Aangezien wij hier geen platen posten heb ik 'm na het overzicht ingekort. Veronica -Top 40 overzicht van 27-07-1984 - [Peter Teekamp]
 2. VOO - Popjournaal AK band loopt af

  Ik heb hier ook nog een aantal groene NP banden (zelfde formaat als AK banden) staan. Die werden niet alleen voor programma tunes gebruikt.
 3. VOO - Popjournaal AK band loopt af

  Op een aantal kernen staat BASF, maar dat zegt niets over de tape. Op een aantal NB banden kun je onder de sticker van de NOS, die er over heen werd geplakt, AGFA lezen. Ik heb begrepen dat de AKtjes van NB banden werd geknipt en in een blauw AK doosje werd gestopt.
 4. Radio Caroline op 648 kHz

  http://94.208.102.232:8073/?f=648.00amz7
 5. TROS Werft leden via piraten

  Hierbij een fragment van Radio Caroline die ik net op één van mijn cassettes tegenkwam met de ledenwerfspot van de TROS. Radio Caroline - Promo TrosKompas
 6. VOO - Popjournaal AK band loopt af

  Programma-items zoals het Veronica's Popjournaal werden vaak op een AK montageband opgenomen. Hierbij een kopie van een originele AK studioband met het Veronica Popjournaal van 27 juli 1984 waarbij je aan het eind Jos Bergenhenegouwen hoort zeggen '... de band loopt af'. Het Popjournaal was duidelijk langer dan de band . VOO - Veronica - Popjournaal - 1984-07-27 - [Jos Bergenhenegouwen] - band loopt af Ik ben erg benieuwd hoe dit Popjournaal uiteindelijk op de radio is uitgezonden.
 7. Zanger Hans Vermeulen plotseling overleden

  De lage Radioooooooooo met galm was van de TROS jingle die aan het begin van het uur gedraaid werd. Hans Vermeulen heeft met de Sandy Coast voor Radio Veronica ook jingles ingezongen zoals de jingle voor het programma Sangria en de jingle One nine two, is for everybody and you, Veronica.
 8. Zanger Hans Vermeulen plotseling overleden

  Radioooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
 9. Zanger Hans Vermeulen plotseling overleden

  http://www.telegraaf.nl/entertainment/1120870/zanger-hans-vermeulen-plotseling-overleden
 10. Leuk Juul. Ik moet nog een weekje wachten.
 11. Introductie nieuwe jingles Veronica (VOO) in 1982

  Dat zou wel logisch zijn, maar volgens mij was de opname van Hilversum 1.
 12. In oktober 1982 kreeg Veronica na het behalen van de B-status nieuwe jingles (Pakket Ladybird van Peter van Asten en Richard Dubois). In een programma van Erik de Zwart werd toen een aantal van die nieuwe jingles achter elkaar gedraaid. Trots was ik omdat ik net op tijd was met de opname. Helaas heb ik er niet bij vermeld op welke dag het was. Weet iemand dat toevallig? VOO - Veronica - Nieuwe jingles uit Ladybird en Power III - Oktober 1982 Het vreemde is dat er ook jingles uit Power III in de montage ziten. Ik dacht eigenlijk dat die jingles (gearrangeerd door John van de Ven met het Metropole Orkest) uit 1981 waren.
 13. TROS: Promo LP Show met introductie CD

  Via de LP Show met Wim van Putten leerde ik de nieuwe muziek van Jean Michel Jarre, Future World Orchestra en The Alan Parsons Project kennen. Uiteindelijk zelfs liefhebber van synthesizer muziek geworden en in 2010 naar een concert van Jean Michel Jarre in Rotterdam geweest.
 14. Veronica Grandmix '83 van Ben Liebrand gezocht

  Dank voor de upload van de Grandmix van '93 (2e keer uitzending) en de Grandmix van '84. Dank voor de upload van de Grandmix van '83 (1e keer uitzending).
 15. TROS: Promo LP Show met introductie CD

  TROS Promo uit maart 1983 voor de LP Show met de introductie van de Compact Disc. Het is al weer meer dan 34 jaar geleden . TROS - Promo - LP Show met introductie CD met Wim van Putten - Maart 1983
×