Spring naar bijdragen

cdb

Leden
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

136 Excellent

Over cdb

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Volendam
 1. Nog een poging. Er ging iets fout. Probeerde het geheel te wissen maar lukte niet helemaal. eerste foto was niet goed leesbaar. Daar gaan we nog een keer. Veronica YOGI Vruchtenyoghurt 25 Oktober 1963 Bew2 Ben wel benieuwd hoe dit dan uiteindelijk op de radio gebracht is.
 2. Veronica en Dordrecht

  Wat een verhaal. Toch is het jammer dat met al die fans het schip zoals het was niet behouden is gebleven. Ik kan mij in ieder geval geen grote actie herinneren "De Norderney moet blijven" . Ik weet nog dat er plannen waren om haar in de haven van Volendam te plaatsen. Moet je na gaan, er was daar geld zat. De halve wereld komt daar om van het uitzicht te genieten. En dan een echt zendschip in de haven. (plek zat) Had mooi geweest. Er zijn er veel die nu nog denken, hadden we dat maar gedaan.
 3. Veronica en Dordrecht

  De belasting?
 4. Veronica en Dordrecht

  Ik kan niet begrijpen dat dit schip zo overgedragen is. Met al die spullen er nog in. Je zou toch denken eerst alles wat maar aan Veronica doet denken zoveel mogelijk er uit. Misschien was het de tijd wel en zag men het belang daar toen niet van in.
 5. Veronica Dag en nacht 19-09-1969
 6. Oudshoorn radio tv - Luister Zondagmiddag tussen 5.45 en 6.00 naar Donalds draaitafels. Advertentie 31-08-1962
 7. Veronica Gedrag geeft te denken 27 april 1960 Nog wat cijfertjes.
 8. Radio Veronica 185.5m - Norddeich radio 183m 6 mei 1960
 9. Dat was het ook. Daar kon je wel een stapeltje singles op leggen. Het werkte gewoon. Of het geluid daardoor beter werd, denk het niet. Die meubels klonken eigenlijk best wel goed. Heel vroeger lekker gefascineerd voor zo'n audiomeubel zitten luisteren naar Pietje vitamine.
 10. Veronica Lichtschip zendt thans commerciele radioprogramma's Krant van 22 april 1960
 11. jubileumprogramma reunie 19 april 1990 op de Minerva
 12. Wat denk je dan van de manier van aanprijzen van de eerste kleurentelevisie met verrassend natuurlijk beeld.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.