Spring naar bijdragen

cdb

Leden
 • Aantal bijdragen

  44
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

119 Excellent

Over cdb

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Volendam
 1. Dat was het ook. Daar kon je wel een stapeltje singles op leggen. Het werkte gewoon. Of het geluid daardoor beter werd, denk het niet. Die meubels klonken eigenlijk best wel goed. Heel vroeger lekker gefascineerd voor zo'n audiomeubel zitten luisteren naar Pietje vitamine.
 2. Veronica Lichtschip zendt thans commerciele radioprogramma's Krant van 22 april 1960
 3. jubileumprogramma reunie 19 april 1990 op de Minerva
 4. Wat denk je dan van de manier van aanprijzen van de eerste kleurentelevisie met verrassend natuurlijk beeld.
 5. Advertentie 6 Oktober 1961. By the way, ik zoek Tip parade en Top 40 uitzendingen uit de jaren 60. Bij voorbaat dank. Groeten, Cor de Boer.
 6. Het gedrukt exemplaar!

  Een mooie lijst. Vast heel veel werk geweest. Dan sluipt er wel eens een foutje in. The Cats hebben veel liedjes gemaakt rond meisjesnamen, maar Marianne zat daar niet tussen. Wel Marian. Kan gebeuren. Wel erg goed dat The Cats niet vergeten zijn. Prachtig. Groeten, Cor.
 7. Hallo allemaal, ik zag hier laatst de Veronica Top 40 van 1967-11-11 1500-1600 door Rob Out. Het zou een wonder zijn als iemand ook het eerste deel heeft van 1400 tot 1500 uur. Alvast bedankt. Groeten, Cor.
 8. Is deze bekend? (Ben er inmiddels achter van wel dus) Toegangsbewijs voor een dansavond in de AMVO (staat drukfout) 24 April 1966. Is hier wat meer informatie over te vertellen.
 9. Verslag van de bijeenkomst P.J.G.U.en de Jong. Holl. Mij van landbouw met spreker Gerard Hoek in De Dubbele sleutel in Woerden 1962.
 10. Knipseltje uit de Leidse Courant 9 Juli 1973
 11. Veronica 1974 Frans van der Beek

  Prachtig rustgevende programma's waren dat. Mooi hoor. Bedankt voor het plaatsen .
 12. Edwin Hawkins

  Schitterend.
 13. Vader Abraham

  Zo gaat dat in Nederland. Je wordt heel snel weer vergeten. Het was natuurlijk een super commerciële man en daar is helemaal niets mis mee. Wanneer hij een Duitser was geweest, dan was hij nu nog regelmatig op de buis in grote shows. Daar worden oud artiesten nog steeds gewaardeerd en in ere gehouden. De man heeft heel veel gedaan voor het Nederlandstalig lied. Zoals je zegt, heel veel artiesten hebben hun carrière te danken aan hem. Gelukkig hebben we nog zenders als RadioNL waar zijn liedjes nog regelmatig te horen zijn. Je moet er van houden, maar het is mooi dat het er is. Prachtig om weer eens terug te horen.
 14. Top 40 1967 + 1969

  Wat een verschrikkelijk mooi tijdsbeeld. Martin, John en iedereen bedankt. Als je meer hebt, graag. Heel veel dank.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.