Spring naar bijdragen

PowerMusic

Leden
 • Aantal bijdragen

  594
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

726 Excellent

2 Volgers

Over PowerMusic

 • Rang
  Expert

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Noord-Scharwoude

Contactmethoden

 • Website
  http://powermusicradio.nl
 • Facebook
  https://facebook.com/pmrradio.nl
 • Twitter
  @powermusicrad
 1. 747 KHz. 60 KW Nautel in nieuwstaat

  Kan het even iets minder zeg!
 2. Radio Dolfijn kijktip vanavond

  Hier is ie, heb het voor en na spel verwijderd en op youtube geplaatst!
 3. Radio Dolfijn kijktip vanavond

  Ik kan het wel opnemen maar weet niet hoe ik het van de ziggobox moet halen. Iemand suggesties?
 4. B-Day

  Klopt, alleen lijkt het net of de bandrecorder op het verkeerde spoor staat!
 5. London FM Bissegem - 02-09-2017 - 1005-1338 - 97.8 MHz 

  Ja, ik kan voorlopig even geen audio editor meer zien.
 6. London FM Bissegem - 02-09-2017 - 1005-1338 - 97.8 MHz 

  En hier zijn de programma's van het LondonFM weekend De organisatie had mij gevraagd de programma's op te nemen. https://www.mediafire.com/folder/blzn7t3mv3z0j/LondonFM
 7. Ik heb even de error die de test aangeeft opgezocht! zie hieronder. en idd een provider probleempje! Error code 2000: TCP Connection Failed Dit geeft aan dat de server van ons controlestation niet in staat was om een verbinding naar uw website te maken. Dit is een test op het laagste niveau, welke probeert om een verbinding met de TCP-poort te maken. Dit wordt meestal veroorzaakt door een probleem in de infrastructuur tussen de test server en uw website. Als deze fout vaker voorkomt op verschillende controlestations, geeft dit meestal een probleem aan dat zich voordoet bij uw hosting provider.
 8. En als je het probeert met http:// zonder www?
 9. 50 jaar Marine Offences Act weekend

  Ik weet niet of ik dit bij het juiste draadje drop maar hier is een opname van BBC Radio 2 Johny Walker Meets The Pirates 2017-08-14 22.00 - 23.00 Uk time. https://pixeldra.in/u/ZuOolp Enjoy!
 10. Radio London Fab 40-6-8-1967-1

  Met dank aan Azanorak.com hier de complete fab 40 in de remastered versie (erg goed gedaan)! https://pixeldra.in/u/N6obNV
 11. Curry & van Inkel (artikel in Volkskrant)

  Hier het artikel. Heb er ook even een pdfje van gebakken met foto's Wat was het geheim van een van de succesvolste radioduo's van Nederland? Van Inkel & Curry: lang leve de lol ARTIKELToen het radioduo Mattie & Wietze van Qmusic dit voorjaar uit elkaar viel, gingen de gedachten terug naar het einde van dat andere legendarische stel: Curry & Van Inkel. Ze lieten op vrijdagavond het plezier uit de radio spatten. Al weer dertig jaar geleden voor het laatst. Door: Menno van Dongen 5 augustus 2017, 02:00 Vijf jaar waren de radio-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager onafscheidelijk, ze zaten zelfs een week met handboeien aan elkaar vast. In mei dit jaar spatte het presentatieduo van Qmusic uit elkaar, omdat ze het niet eens werden over een overstap naar Talpa. Valk besloot op de valreep te blijven, voor veel geld, De Jager voelde zich verraden. Of het ooit zal lukken weer iemand te vinden die het beste in ze losmaakt, is twijfelachtig. Twee topdj's bij elkaar zetten is niet genoeg, er moet 'chemie' zijn. Toen ik 8 was, ben ik naar Nederland verhuisd, vanuit Amerika. Ik moest enorm wennen, jullie radio en tv waren fucked up Adam Curry Wat is dat precies, hoe ontstaat het en hoe houd je het in stand? Oftewel: wat is het geheim van een succesvol radioduo?
 12. 10 years of offshore radio

  Sorry dat ik het zeg maar deze werd vanmiddag in cd kwaliteit al aangeboden! zie topic Wie kent-heeft deze lp! Maar mocht je in de toekomst iets willen plaatsen kun je dit bv doen via wetranfer of andere online cloud aanbidder. eh..... zie nu net dat je het antwoord al wist.
 13. Wie kent-heeft deze LP ?

  Kijk dat scheelt weer een hoop werk.
 14. Wie kent-heeft deze LP ?

  Ik heb hem nog, alleen niet digitaal maar daar kan ik iets aan doen als daar belangstelling voor is.
 15. Radio Mi Amigo - 25-07-1977 - Terug op 212 meter

  Volgens mij is het frequentie wisseling!
×