Spring naar bijdragen

Loveboat

Leden
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over Loveboat

 • Rang
  Lid
 1. Stream 192 radio op telefoon verdwenen.

  Met dank aan Ad Bouman. Ik had hem gisteren nog gemaild. Er zou aan de stream gewerkt worden, en kennelijk is dit gebeurd. Dank aan iedereen, die zijn bijdrage aan deze discussie heeft geleverd.
 2. Stream 192 radio op telefoon verdwenen.

  Hartelijk dank, Melle. Ik had nooit van dit programma gehoord, maar hij werkt uitstekend.
 3. Stream 192 radio op telefoon verdwenen.

  Hallo Melle, bedankt voor je reactie. Ik gebruik RadioSure, en daar werkt hij ook nog op. Op de telefoon gebruik ik echter Tunein Radio, en daar werkt hij niet meer op. Ik heb ook een versie van RadioSure op mijn telefoon gedownload, maar daar werkt hij niet op. Screamer radio heb ik op Google Play helaas niet kunnen vinden. Ik luisterde veel naar 192 Radio via de telefoon, dus hopelijk komt er nog een oplossing. Groeten, Frits
 4. Help, sinds 1 juli kan ik de stream van 192 radio niet meer via mijn telefoon en via de app op TV ontvangen. Alleen nog via de PC. Waarschijnlijk komt dit, omdat Radio Veronica sinds die dag de stream van 192 radio niet meer doorgeeft. Kan iemand mij vertellen, wat hier aan te doen is? De stream van ABTT werkt wel nog (Hij zou verdwijnen, dacht ik). Misschien een mogelijkheid om de stream van 192-radio (tijdelijk) via ABTT door te geven?
 5. Top 40 en Tipparade 14 januari 1967

  Ik wil niets afdoen aan Jaap Janssen. Hij doet het zeer goed. Maar het zou wel prettig zijn om te weten, of Rob nog terugkeert bij de Top 40. Er wordt ook niet vermeld, waarom hij afwezig is. Ik luister al naar hem vanaf 2001, toen Radio 192 nog op de middengolf uitzond.
 6. Top 40 en Tipparade 14 januari 1967

  Waar is Rob van Weezel?
 7. De nationale zaterdagmiddaggebeurtenis.

  Hallo Hendrik, Vroeger of later moesten de zeezenders toch wel verdwijnen. Het verdrag van Straatsburg lag al jaren klaar om geratificeerd te worden. Maar na het verdwijnen is er ook verder niets gebeurd in Den Haag. Toen de zeezenders in Engeland verdwenen, was er enkele weken later een nieuwe popzender (Radio 1), met veel oude D.J.'s van de zeezenders. Zo vielen de luisteraars niet in een gat, zoals bij ons gebeurd is. Het is dan ook jammer, dat Veronica toen geen licentie gekregen heeft, om verder te gaan met commericiele radio. Het enige, wat ze nog konden doen, was verder te gaan als omroep. Maar ze hebben nooit meer die programma's van weleer kunnen maken. Gelukkig herleven de muziek en de herinneringen weer via 192-Radio.
 8. De nationale zaterdagmiddaggebeurtenis.

  Hallo Hendrik, Het leukste was natuurlijk geweest, als Radio Veronica in 1974 was doorgegaan. Dan hadden we deze discussie niet gehad. Maar helaas werd er door de toenmalige regering anders beslist. Ik zal sowieso wel blijven luisteren, en dan zien we wel, wat er volgend jaar wordt uitgezonden. Groeten, Frits
 9. Hallo forumleden, Sinds jaren luister ik al naar de nationale zatermiddaggebeurtenis op 192 Radio. (Af en toe ook wel eens op Extragold). Tot vandaag heb ik mij afgevraagd, welke hitparade er na augustus uitgezonden zou worden. Eigenlijk had ik verwacht, dat er weer een oude Veronica hitparade uitgezonden zou gaan worden. Tot mijn verbazing wordt er echter gewoon doorgegaan met de hitparade van 1974. Nu zijn de hitparades van september nooit uitgezonden. Vanaf oktober 1974 is de TROS de Nederlands top 40 uit gaan zenden. Mijn vraag is: Gaat 192 Radio deze hitparades nu ook allemaal uitzenden? Het hoort toch eigenlijk niet thuis bij de Stichting Norderney. Is het niet beter, om vanaf oktober de top 40 van 1968 uit te gaan zenden? De datums lopen dan ook weer gelijk. En we kunnen wekelijks dan ook genieten van die heerlijke jaren 60 muziek. Groeten, Frits
 10. Radio Veronica Top 1000

  Ik zit hier lekker thuis te genieten van die oude uitzendingen. Destijds heb ik ze ook beluisterd. Het gouden exemplaar van de 500-ste uitzending heb ik altijd bewaard, dus dat heb ik weer te voorschijn gehaald. Ga zo door, 192 Radio!
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.