HendrikDelmenhorst

Leden
 • Aantal bijdragen

  242
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

27 Excellent

Over HendrikDelmenhorst

 • Rang
  Gevorderd lid
 1. Het hoofd van de tipparade staat er alvast, alleen het lijstje ontbreekt nog. Ben benieuwd....
 2. Heel hartelijk dank voor de aangepaste versie van de tipparade. Deze gaat in mijn verzameling. Zo blijkt maar weer dat een tip 20 ook toen al te kort was....
 3. Ik hoor net dat er twee nummer 20's in de tipparade van 20 mei 1967 staan? Dan moet het lijstje even opnieuw geplaatst worden met de juiste gegevens, dus ook met Ronnie Dove erin. Dat gebeurde wel vaker na 15 juli 1967 dus op zichzelf niet zo gek. Maar dan moet het lijstje wel met de juiste nummers geplaatst worden voor de verzamelaars, waarvan ik er eentje ben. Nog een week of zeven, dan liggen de tiplijsten vast, want het staat gedrukt in dat blauwe boekje. Wel zou de lijst van 15 juli 1967 dan nog even geplaatst moeten worden met de standen van de week ervoor. Ik wacht het even af.
 4. De tipparadelijst zelf staat er nog niet, hopelijk gebeurt dat ook spoedig. Ben wel weer benieuwd....
 5. Bedankt voor de snelle service
 6. Ik ben weer in blijde verwachting van de lijstjes, met name de tipparade natuurlijk. Nóg kunnen er verrassingen bij zitten, dus ik ben weer benieuwd. En The Move staat in ieder geval nu wel in de top 40, het is gewoon een goed nummer.
 7. Inderdaad, The Move komt binnen op 35, dat staat vast.
 8. Inderdaad, in de lijstjes die vanaf 15 juli 1967 worden aangehouden (de originele lijstjes dus) gebeurden ook hele gekke dingen. Plaatjes kwamen meerdere keren voor één of twee weken binnen en veel plaatjes kwamen zonder tipparade de top 40 binnen. Ook geen wonder bij de verhouding 20 tips tot 40 in de top 40. Maar zolang ik de tiplijstjes van 192 volg, was dit nog niet voorgekomen. Daarom viel me dat gisteren op en moest ik dat even melden. Het zal wel plaatsgebrek geweest zijn....
 9. Ik heb altijd de rare gewoonte om te kijken welke platen uit de tipparade volgende week naar de top 40 (van 1967) verhuizen en daar is mij iets opgevallen. Vorige week kwam The Move voortvarend op 6 binnen met I can hear the grass grow. Ik was er al heilig van overtuigd dat het de tip voor de top zou worden, omdat hij volgende week één van de twee nieuwkomers in de top 40 was. Maar....geen Move te bekennen. Rob Hoeke is tip voor de top geworden en die is volgende week dus in de top 40 te vinden. Een foutje kan gebeuren....
 10. Wat zal er weer in de tipparade staan? Nog een week of tien te gaan totdat de tipparade officieel is. Zolang kunnen er nog verrassingen komen en ik ben weer erg benieuwd en met mij nog vele anderen mag ik aannemen. Het wachten is nu nog even op de plaatsing ervan.
 11. Mijn dank is weer groot. De komende dertien weken kunnen we nog verrassingen verwachten, dus ik ben benieuwd wat ons nog aan zoekplaatjes boven het hoofd hangt.
 12. Heb hem nog niet kunnen vinden....
 13. ...ach zo erg is het ook weer niet. Neemt niet weg dat ik toch wel nieuwsgierig ben, hoe het nummer klinkt. Het staat niet voor niets in de tipparade...
 14. De tipparade zoals samengesteld door 192, achteraf dat wel. Maar het gaat bij deze lijstjes toch uiteindelijk om de muziek of de lijst nu wel officieel is of niet, dat doet er hier niet toe. Zelfs nummers die niet genoteerd zijn geweest, kunnen interessant zijn.
 15. Weer een probleemgeval in de tipparade tegengekomen en er zullen ongetwijfeld meer personen zijn die er ook tegenaan lopen: J.B. Euson met Amen. Laat ik dat nu net nergens kunnen vinden. Als iemand mij aan een mp3tje hiervan kan helpen, zou ik dat heel fijn vinden.