HendrikDelmenhorst

Leden
 • Aantal bijdragen

  232
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

Over HendrikDelmenhorst

 • Rang
  Gevorderd lid
 1. Mijn dank is weer groot. De komende dertien weken kunnen we nog verrassingen verwachten, dus ik ben benieuwd wat ons nog aan zoekplaatjes boven het hoofd hangt.
 2. Heb hem nog niet kunnen vinden....
 3. ...ach zo erg is het ook weer niet. Neemt niet weg dat ik toch wel nieuwsgierig ben, hoe het nummer klinkt. Het staat niet voor niets in de tipparade...
 4. De tipparade zoals samengesteld door 192, achteraf dat wel. Maar het gaat bij deze lijstjes toch uiteindelijk om de muziek of de lijst nu wel officieel is of niet, dat doet er hier niet toe. Zelfs nummers die niet genoteerd zijn geweest, kunnen interessant zijn.
 5. Weer een probleemgeval in de tipparade tegengekomen en er zullen ongetwijfeld meer personen zijn die er ook tegenaan lopen: J.B. Euson met Amen. Laat ik dat nu net nergens kunnen vinden. Als iemand mij aan een mp3tje hiervan kan helpen, zou ik dat heel fijn vinden.
 6. Ik heb in de tipparade weer een probleemgeval. Ik zoek een mp3tje van Mijn Man van Conny Van Den Bos. Laat van dat nummer nou net niets op YouTube staan. Als iemand hem voor mij heeft, dan zou ik dat heel fijn vinden. Ik denk niet dat ik de enige ben die het zoekt.
 7. De tipparade is er nog niet. Hopelijk komt ie gauw. De oude tipparade was alweer verwijderd. We wachten het nog maar even af.
 8. En nu maar kijken hoe het vandaag weer gaat. Hopelijk staat ie er nu uiterlijk begin van de middag weer op. Benieuwd naar wat er vandaag weer binnenkomt ben ik natuurlijk altijd weer.
 9. Ik heb hem maar even met de hand bijgehouden. Normaal gesproken eet ik om die tijd en het kwam nu ook wat slecht uit, maar ja, ik wil die gegevens graag hebben, omdat ik die lijstjes bijhoud en verzamel. Dus maar hopen, dat ze hun eigen exemplaar alsnog plaatsen. Hopelijk volgende week weer uiterlijk begin van de zaterdagmiddag. Ik ben blij dat we straks de aansluiting met de echte lijst hebben, die lijstjes heb ik in een boekje.
 10. Ik vraag me af waar de tipparade blijft. Ben toch wel nieuwsgierig wat er in het lijstje staat. Ik kan er straks niet naar luisteren, dus zou het fijn wezen als ik het dan in ieder geval kan lezen.
 11. De tipparade staat er nog niet op. Wel het hoofd, maar het lijstje ontbreekt nog. Ben wel weer benieuwd wat er in staat. Kan vanwege de ongunstige etenstijd bijna nooit ernaar luisteren. Misschien nog eens een idee om eerst de tipparade en daarna de hits van around the world te draaien?
 12. Eerst nog even 31 mei..., maar ik zie dat iemand anders dat ook al schreef...
 13. Ik ben benieuwd naar de tipparade van vandaag 50 jaar geleden, maar hij is niet zichtbaar. Hopelijk komt dat spoedig.
 14. Ben benieuwd naar de tipparade, die stond er helaas nog niet bij.
 15. De nieuwe top 40 staat er wel, de tipparade jammergenoeg (nog) niet. Ben wel weer heel benieuwd wat er ditmaal allemaal weer in staat. Mooi jaar, 1967.