Spring naar bijdragen

Theo Jansen

Leden
 • Aantal bijdragen

  198
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

393 Excellent

Over Theo Jansen

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Woonplaats
  Houten
 • Interesses
  Top 2000, avondspits en radio in het algemeen

Recente profielbezoeken

1036 profielweergaven
 1. Top 2000 van 2002 nu uren te koop. Wie doet mee

  Inclusief mijzelf zitten we nu op 13 donateurs. Ik ga sowieso de uurtjes nu kopen. De bijdrage voor jullie is max 10 euro (kom nu nog 20 euro te kort maar dat los ik op) Alle aanmelders: Stuur mij even een mailtje op jansen.theo@gmail.com dan kunnen we het verder kortsluiten. Als er nog meer mensen zich aanmelden daalt de bijdrage.
 2. Hallo Theo. Voor 10 Euro mag je mij ook op de lijst zetten voor de Top 2000 van 2002. Groetjes Alphons.

  1. Theo Jansen

   Theo Jansen

   Hallo Alphons,

    

   Dank voor je antwoord.:shy:

   Ik heb weer een aanvullend berichtje op het forum geplaatst.

   Mail me even dan komt het goed.

    

   GOED WEEKEND

    

   Groeten

   Theo

 3. Top 2000 van 2002 nu uren te koop. Wie doet mee

  Dat is heel mooi Jan, Via Ben G komen er waarschijnlijk ook nog uurtjes maar het allerlaatste uur hebben ze daar niet, dus graag Op dit moment staat de teller op 10 donateurs. Op naar de 15. Kom op mensen, we vinden dit toch allemaal leuk: er zijn 44 mensen lid van deze club. Als we er nog 5 kunnen vinden dan ga ik de uurtjes definitief bestellen. WIE VOLGT !!!!
 4. Top 2000 van 2002 nu uren te koop. Wie doet mee

  De teller staat inmiddels op 6 donateurs Op naar de 15.
 5. Op 2000 van 2002 (update)

  Beste Gisteren, Dat gaat met dit jaar niet lukken helaas.. Hetzelfde zal gaan gelden voor het jaar 2000, dat wordt het volgende project (nog lastiger denk ik). We zullen het bij elkaar moeten sprokkelen Onze 14 uren van 2002 kunnen worden uitgebreid naar 60 en vermoedelijk komen er binnenkort nog een stelletje bij van Jan. We kunnen ons toch ook inzetten om dat bij elkaar te krijgen. Ik steek er al heel veel tijd en moeite in en ben blij met dit resultaat in ons aller belang. Denk er nog even over na. Dan zetten we er met z'n allen de schouders onder om hem compleet te krijgen. Groetjes Theo
 6. Ik heb bericht van Beeld en Geluid. Er is een speciale prijs gemaakt: een eenmalige uitzondering vanwege het speciale karakter van ons verzoek en uiteraard de charmes die Jan en ik van de week daar hebben kunnen tonen Als we bereid zijn om 150 euro op te brengen dan komen er 46 uurtjes naar ons toe. (Zelf hebben we reeds aanvullend 14 uren dan komen we op 60) Nou dat is een nette prijs toch ! De overige uren zijn daar niet en het blijft dus een sport om die bij elkaar te sprokkelen. Maar Jan is al wat op het spoor lees ik hierboven. Dus we hebben reeds 5 deelnemers: Ik, JvdHeuvel mijn broer Jos It Feintsje Ronald Gutte Wie volgt... als we op 15 komen dan is het een tientje pp ... Laat het even weten dan kan ik er werk van maken. Groeten Theo
 7. Op 2000 van 2002 (update)

  Ik heb bericht van Beeld en Geluid. Er is een speciale prijs gemaakt: een eenmalige uitzondering vanwege het speciale karakter van ons verzoek en uiteraard de charmes die Jan en ik van de week daar hebben kunnen tonen Als we bereid zijn om 150 euro op te brengen dan komen er 46 uurtjes naar ons toe. Nou dat is een nette prijs toch ! De overige uren zijn daar niet en het blijft dus een sport om die bij elkaar te sprokkelen. Maar Jan is al wat op het spoor lees ik hierboven. Dus we hebben reeds 5 deelnemers: Ik, JvdHeuvel mijn broer Jos It Feintsje Ronald Gutte Wie volgt... als we op 15 komen dan is het een tientje pp Ik open even een nieuw item om het beter onder de aandacht te krijgen.
 8. Op 2000 van 2002 (update)

  Het is simpelweg restmateriaal. Omdat het niet compleet is staat het ook als zodanig geboekt daar. Van 2000 en 1999 hebben ze volgens mij niets van de Top2000. Waren andere tijden zeg maar. Het blijft een uitdaging en een sport om het toch compleet te krijgen. Maar 2002 kunnen we nu een boost geven. Zodra ik kosten weet laat ik het weten. Ik heb heel sterk het idee dat de kosten beperkt blijven. Ik schat vooralsnog op 15 euro pp als er 15 meedoen (voor 46 extra radio uurtjes). Ik hoop dat het meevalt Wie is bereid mee te betalen. - Ik - mijn broer (is niet eens lid bij dit forum) - Jan vd Heuvel Stiekum ga ik er van uit: - Sierk (ItFeintsje) - Gisteren - - Vorig jaar kwamen we aan ruim 15 personen Wie meld zich aan. Ik regel het verder Gr Theo
 9. Op 2000 van 2002 (update)

  Heb ik al voorgesteld... We wachten af.
 10. Op 2000 van 2002 (update)

  Hallo allemaal (wat fijn dat je er bent ). Jan van den Heuvel en ik zijn vanochtend persoonlijk bij Beeld en Geluid in Hilversum geweest om te speuren naar radio uurtjes van de Top 2000 van het jaar 2002. Bij Beeld en Geluid hebben we in totaal 52 uren kunnen vinden van de Top2000 van dat jaar. Van die 52 hebben we er 6 zelf al. Enkele uurtjes die wij al wel hebben zijn daar niet aanwezig.. Per saldo zijn er 46 (bij ons ontbrekende) uurtjes aldaar gevonden. Er wordt door de deskundigen nog verder in de diepte gezocht maar ik ben bang dat het hier bij blijft. Kost veel tijd want het staat onder restmateriaal en misschien zelfs nog ergens alleen in de opslag??? Ik krijg nog te horen wat deze uurtjes moeten kosten en of er nog wat uurtjes bij komen. Zodra ik meer weet meld ik me weer Groeten Theo Jansen
 11. Beste JvdHeuvel...   John, Jan, Johan ik weet je voornaam niet.

   

  Ik wil een datum voorstellen aan B&G maar dan moet ik wel weten of jij ook kunt.

  De maandagen komt mij het beste uit maar een andere dag kan ook hoor.

  Ik denk aan een plm een halve dag daar. Het gaat om vaststellen of het datgene is wat we zoeken. Ik denk het wel maar het is zoals je zelf al zei restmateriaal.

  En als we er toch zijn kunnen we misschien nog iets onderhandelen. Ik heb die vrouw van B&G al eens ontmoet tijdens de top2000 in december.

  Ik heb geen haast dus als je in april niet kunt prikken we iets in mei.

   

  Laat maar wat horen

   

  Groeten

  Theo

  1. Toon vorige opmerkingen  6 meer
  2. jhvdheuvel

   jhvdheuvel

   Hi

    

   Gaat aanstaande maandag 09:00 nog door?

  3. Theo Jansen

   Theo Jansen

   Beste Jan,

    

   Wat mij betreft gaat maandag as 09.00 uur door.

   Ik kom uit Houten en zorg dat ik er op tijd ben.

   Ik bel je dit weekend wel even

    

   Gr

   Theo

   Ik zit even met wat prive beslommeringen maar denk dat het maandag gewoon gaat lukken.

    

  4. Theo Jansen

   Theo Jansen

   Ik heb je geprobeerd te bellen.

   Kwam op je voicemail uit.

    

   Mijn nummer is 06-48752338

    

   Ik zie je maandag om 9 uur? bij Beeld en Geluid in Hilversum.

   Dit is wat ik tot nu toe heb van de top2000 van 2002.  Op zoek naar de rest

   image.png.5c5f1291e228d5603d77fdcbeb76bb40.png

    

 12. Top 2000 van 2000 of van 2002

  Dat is mooi... Ik stuur je een pb
 13. Top 2000 van 2000 of van 2002

  Nou ik ga binnenkort een keer op een maandag naar Beeld en Geluid in Hilversum om vast te stellen of dat rest materiaal is wat we zoeken en wat er allemaal is. is het wel compleet etc. Nogmaals dit is een kwestie van een lange adem en veel geduld maar als dat uiteindelijk het resultaat oplevert wat we allemaal wensen dan heb ik het er wel voor over. Vooralsnog weet ik geen andere prijs dan 10 euro per uur materiaal..... Als het daarbij blijft dan haak ik zelf af want 1300 euro... met crowfunding (stel dat we er 15 zo gek weten te krijgen) dan is het nog altijd ruim 85 euro pp. Ja dat is niet leuk meer . Ik moet nog een datum afspreken maar wil er iemand met me mee? Dan kunnen we effectiever te werk gaan. Ik hoor het graag.
 14. Top 2000 van 2000 of van 2002

  Ze hebben er gewoon geen zin in lijkt het het is teveel moeite. Normaal kost 1 radio uurtje 19,95 ! Nu dus 10 euro maar dat kost je bij elkaar 1290 euro (129) uur. Ik denk niet dat we de mensen kunnen gaan vragen om plm 100 euro te doneren voor de crowdfunding hiervan. Ik zelf ben dat nl ook niet van plan. Het moet wel leuk blijven. Ik ga binnenkort eens naar Hilversum en wie weet. Niet geschoten is altijd mis. Voorlopig blijft dit op mijn verlanglijstje staan.
 15. Top 2000 van 2000 of van 2002

  Update: Ik heb contact gehad met B&G het op en uitzoeken van die uurtjes kost zoveel tijd dat het niet voor minder dan 10 euro per uur gaat lukken.... Omdat dit geheel ruim 1250 euro zou worden gaat dit hem niet worden. ook niet met crowdfunding. Ik ga nu een afspraak maken om er persoonlijk langs te gaan en kijken wat we kunnen bereiken en ook om te luisteren of het wel allemaal is wat we zoeken. Het is echt een kwestie van de lange adem en dus van geduld. Maar ach sinds 2002 wachten we hier al 15 jaar op... alles voor het beste resultaat.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.