Spring naar bijdragen

pvdo

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over pvdo

 • Rang
  Nieuweling
 1. Transatlantic Radio Rotterdam

  Leuk , bedankt Jan en Vincent
 2. Transatlantic Radio Rotterdam

  Jammer dat je nu helemaal niets meer doet in radioland. Mijjn gevoelens in radioland zijn weer warm. Nu mijn herinneringen aan TAR weer verder boven komen. Heb nog veel interesse in het eerste jinge pakket destijds gedeelte ingezongen door DEE DEE van vulcano meen ik. Jij nooiy heimwee naar die tijd Koos? Inmiddels 30 jaar geleden. Voor TAR luisterde ik Yoko 3.
 3. Transatlantic Radio Rotterdam

  Geweldig! Bedankt Vincent en Jan
 4. Transatlantic Radio Rotterdam

  Wat goed dat jij dat nog weet Koos! Ben je nog met radio bezig? Ik denk nog vaak met warme gevoelens terug aan TAR, ben op zoek naar jingles en vooral reclames en jingels niet uit de pakketten. In die snackbar heb ik toen veel handtekeningen opgehaald voor behoud van TAR helaas heeft dat niets uitgehaald.
 5. Transatlantic Radio Rotterdam

  Koos bij jou ben ik ook op bezoek geweest bij het Sparta stadion
 6. Transatlantic Radio Rotterdam

  Super! Was als puber een grote fan van TransAtlantic. Komen veel mooie gevoelens van toen boven. Weleens in de studio bij de Rozenbrug geweest. Echt heel gaaf dit allemaal. Mocht iemand nog reclame spots hebben dan zou dat super zijn. De oudere bestanden kan ik niet meer downloaden omdat ze verlopen zijn. TransAtlantic het zonnetje van je radio! Bedankt en groetjes
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.