Spring naar bijdragen

Niko

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Niko

 • Rang
  Lid

Profielinformatie

 • Woonplaats
  Grou
 • Interesses
  Middengolf techniek en antenne.
 1. 747 seagull?

  Klopt .moet watts zijn . 500.000 watts is 500 kilowatts . Ps De sterkste Arabier heeft al 1000 kilowatts tegenwoordig
 2. 747 seagull?

  In het internationale mg gebeuren is 1 kwatts low power. Als je ziet wat de Arabieren aan vermogen stoken. 500.000 watts komt voor . De regeling LPam moet je dan ook los zien van Genève LPC Het is meer Lilliputter Am regeling .☺ 1602 was een rest kanaal . Ruud heeft dat vroeger zelf getest . Niet een fijn kanaal Door de snel optredende skywave. Men noemt dit ook een graveyard Channel. Voor je antenne wel ok. Die is wat effectiever met 1/8 golf kun je met 25 meter toe . Maar die skywave begint in de herfst om half 5 roet in het eten te gooien .
 3. 747 seagull?

  juul ik denk dat term vrijwilligers, beetje onrecht doet . Kbc. 1602 is een bedrijf met betaalde presentatie . seagull heeft vele internationaLe deejays. sommigen hebben hun sporen ruim verdient . Aan radiofreak 1602 Kbc is geen LPam frequentie overigens . Valt onder de commerciële omroep.(1Kw) Dat betekent dat je verplicht bent om ook in digitale radio te investeren. Dat kan alleen een winstgevend bedrijf zoals Kbc . Daarnaast kun je dan voor je hobby een andere LPam vergunning evt in de lucht houden .
 4. 747 seagull?

  Radio freak . Daar zijn de meningen over verdeeld . Kbc is iig geld in het laatje waardoor seagull kan uitzenden savonds. .. Ook Dab plus. Welke hobby zender heeft dat ook?? Van leeglopen Kbc snap ik je opmerking niet.. Onderweg is zeer polulair!
 5. 747 seagull?

  Hallo . Ik meende begrepen te hebben dat seagull op 747 on air zou komen . Tevens is er nog een 747 vergunning voor 0511 afgegeven in noordfriesland. Bvd
 6. 675 kHz

  675 is uitgegeven onlangs .. Weer een landelijke dekking kanaal weg .
 7. Seabreeze 1395 orban soundproccesing

  De stream wordt aan gewerkt. Heeft ook met de orban te maken . Zit op tuner die overstuurt . Even geduld nog
 8. Hallo . De technici van seabreeze zijn na een week luisteren, benieuwd naar uw oordeel . Hoe klinkt het ? Gaat om orban 9100 mono. Graag uw lokatie en ontvanger vermleden . Bvd !
 9. Brandpunt: Opwarming in het kwadraat - Spitsbergen

  De relatieve opwarming wordt oa gestopt Door het uitschakelen en opblazen de mg lokaties ☺
 10. Seabreeze 1395

  Ok. Zal de stream iets harder zetten . Theo : de X is 0 . Bij harde windstoten op deze hoogte kan het wat variëren wss. De smalbandigheid kan later wat verbeterd worden . Bedankt voor de input .
 11. Seabreeze 1395

  Hallo . Bedankt voor je reactie. Wss door de harde wind beweegt de antenne . Hierdoor is de modulatie soms niet zuiver . Is het vanavond opgetreden of eerder ?
 12. Seabreeze 1395

  Hallo juul. Dank je. Gezien de droge grond op de veluwe is dat best goed . Ik neem aan dat je op de ingebouwde ferriet luistert en niet een externe antenne hebt . In Friesland had je betere grond he ☺
 13. Seabreeze 1395

  Dank voor rapport . Heb je ook signaal en radio cijfers ? Gaat voornamelijk om overdag . In de duisternis hebben we rapport uit Noord Ierland. Zweden , Denemarken, Noorwegen.
 14. Seabreeze 1395

  Sorry Ruud. Goed opgelet . Foutje hersteld . Was lange dAG. . Ps kun je niet ontvangen?
 15. Seabreeze 1395

  De zender is in grou . Vandaag orban optimod geplaatst en antenne geoptimaliseerd. Graag rapporten. Tx ; 25 watts carrier . Modulatie 95 procent . Pep vermogen ; 100 watts L antenne kwart golf totaal 45 meter Verticale straler 20 meter ,horizontaal 25..
×