Spring naar bijdragen

Armand

Leden
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over Armand

 • Rang
  Lid

Profielinformatie

 • Woonplaats
  ja
 • Interesses
  192

Contactmethoden

 • Website
  nee
 • Facebook
  nee
 • Twitter
  nee
 1. 17022018 top 40 en tipparade 17 februari 1968

  Ben even op zoek gegaan naar een filmpje over uitgeholde schildpadden als instrument en moet zeggen dat het niet eens gek klinkt
 2. 17022018 top 40 en tipparade 17 februari 1968

  Gisterenmiddag in het zonnetje genoten van de Top 40 vanuit het 192/Demis Roussos museum. Het gaf de uitzending net even wat extra's. Leuk ook bijna alles van vinyl (enkel alleen een hoesje speelt wat moeilijk af ) Had nog even overwogen om vorige week de opnames bij te wonen maar toen moest ik denken aan het al oude gezegde "je moet je helden niet willen ontmoeten" dus wijselijk thuis gebleven Verder blijf ik zitten met het beeld van die uitgeholde schildpad, kan me er niks bij voorstellen. En eh... "unchained melody" ken ik ook van de Righteous Brothers
 3. middagje Hillywood

  Zo werd er vroeger ook wel eens wat "geleend" lees ik hier wel eens
 4. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Beste Jan, Jazeker snap ik dat en ik waardeer ook zeer dat jullie je zo inzetten voor de stichting. Ik heb dan ook niks aan te merken op de programma's. En ik ben ook de laatste die gaat vertellen wat jullie zouden moeten doen. Maar ik eis geen ledenplayer op, die ledenplayer wordt door jullie aangeboden. Mijn opmerking ging erover dat áls je dan de mogelijkheid aanbied om programma's terug te luisteren je zo nu en dan wat nieuwe programma's zou kunnen toevoegen. Juul heeft mijn opmerking ter harte genomen. Als er geen geld en tijd is om een goed programma als Nederbeat online te zetten dan heb ik daar alle begrip voor. Ik heb alleen wel het recht dat jammer te vinden Nogmaals ik eis niks op, ik mérk op Ik ben een tevreden luisteraar Ga zo door !!!
 5. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Beste Juul, Ik zie dat er 3 Lexjo's zijn toegevoegd aan de ledenplayer. Dank daarvoor Ik ga ze binnenkort op mijn gemak luisteren.
 6. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Om nog even terug te komen op Jan van Weeterloo hierboven. Ik snap toch je punt niet helemaal. Programma's kunnen terugluisteren heeft toch alleen maar toegevoegde waarde ? Ipv dat ik een andere zender opzoek omdat ik bijvoorbeeld niet naar een recente herhaling wil luisteren blijf ik toch bij 192. Verder hoef ik ook geen programma's te missen, zoals bijvoorbeeld Playback, de meeste heb ik teruggeluisterd. Dit in tegenstelling tot Nederbeat waar ik geen tijd voor heb om te luisteren wanneer het wordt uitgezonden. Heb afgelopen zomer wel een paar afleveringen kunnen beluisteren en dat beviel goed. Als je er voor kan zorgen dat Nederbeat terug te luisteren is heb je er iniedergeval een luisteraar bij
 7. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Kom Juul, nu ben je aan het mierenneuken. Als ik zeg dat je als beloning bij je donateursschap een ledenplayer krijgt bedoel ik uiteraard "de mogelijkheid van de ledenplayer gebruik te maken door middel van het invoeren van een code die je krijgt als je het geld hebt overgemaakt op het rekeningnummer van de stichting Norderney" Een ieder die wel eens heeft ingelogd op de site van de stichting Norderney begrijpt heus wel wat ik bedoel. Maar dat snap jij natuurlijk ook wel.
 8. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Beste Juul, Dat klopt en daar ben ik ook erg blij mee Het ging mij om de opmerking van Jan hierboven over het feit dat doneren voor het in stand houden van de stichting belangrijker is dan een ledenplayer. Ik vind doneren voor het in stand houden van de stichting ook belangrijk maar als ik daar als beloning een ledenplayer voor krijg is dat meegenomen, toch ? Verder klaag ik niet en beschouw mijn reacties dan ook uitsluitend als feedback. Ik kijk uit naar de Lexjo's
 9. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Beste Jan, Mijn motivatie om donateur te worden is de steun aan de stichting Norderney maar als dank voor dat donateursschap is mij min of meer een ledenplayer beloofd en de mogelijkheid tot het terugluisteren van programma's. Als ik thuis ben heb ik de stream aan staan, maar soms komt er een programma voorbij wat ik al heb gehoord. Ik heb ook niet altijd zin in alleen maar muziek van vóór 1965. Dan is het wel eens fijn om zelf wat anders te kunnen luisteren.Zo luister ik regelmatig het programma Playback terug. Overigens zou ik het ook leuk vinden als ik Nederbeat terug zou kunnen luisteren. Omdat ik dat 's avonds vaak mis. Verder is er niks mis met iets extra's waarmee je donateurs aan je weet te binden.
 10. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Hoi Rob, Top 40 gaat meestal wel goed, heb mijn planning voor de zaterdag nu ook zo dat ik "live" kan luisteren tussen 14:00 en 16:00. Speciaalbiertje erbij, toastjes..... je kent het wel . De tipparade loopt echter nog steeds een paar weken achter. Als ik dan een zaterdag mis kan ik wel de top 40 terugluisteren maar niet de tipparade. Maar gelukkig hebben we forumlid Ton de Groot waardoor ik op zondag ochtend de tipparade kan terugluisteren in bed, bakkie koffie erbij, gevulde koek..... Dank voor je reactie, ik houd het scherp in de gaten .
 11. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Geen probleem, ik help je wel herinneren Nee hoor, te veel en te snel is ook niet goed, er moet wat te wensen overblijven. Alvast bedankt, ik kijk er naar uit.
 12. Leden-donateurspagina stichting Norderney

  Beste Juul, is het mogelijk een paar Lexjo's aan de speler toe te voegen ?
 13. 13012018 top 40 en tipparade 13 januari 1968

  Gelukkig maar . Presentatie van de top 40 doe je overigens helemaal goed. Elke week weer een feest om naar te luisteren.
 14. 13012018 top 40 en tipparade 13 januari 1968

  Noemt Rob van Wezel op 1:02:35 P.P. Arnold nou een "hij"
 15. Nieuwsbericht op de stream ?!!??

  Leuk krantenartikel Juul. Toen had je blijkbaar al "fake nieuws" Dat elk heel uur nieuws is nog niet helemaal gelukt, ben benieuwd of dat gaat lukken. Ik vind het in ieder geval een goede ontwikkeling.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.