Spring naar bijdragen

RonnieV_NL

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over RonnieV_NL

 • Rang
  Nieuweling
 1. KX Radio Archief aanmaken!

  Raar, ik ken meer mensen met meerdere accounts, maar nog nooit gehoord dat dat tot problemen leidde.
 2. KX Radio Archief aanmaken!

  Ai, dat is niet best! Mag ik vragen hoe ze daar achter zijn gekomen? Zelfde emailadres gebruikt?
 3. ABTT

  Ik gooi momenteel het jaar 2013 erop, in totaal 44 podcasts!
 4. ABTT

  Ik ben nu 28 shows uit de eerste 9 maanden van 2014 aan het uploaden. Helaas maak ik het jaar daarmee nog niet compleet; her en der ontbreken nog wat podcasts. Heeft iemand toevallig nog wat aanvullingen? Nog veel uitzoekwerk te doen, maar als het goed is gaat mijn verzameling ABTT terug tot 2010. Later meer!
 5. Archief te groot?

  Daarnaast ook de (volgens mij) complete historie van "Double Fun & A Bottle Of Rum" op de Stack geplaatst. De opmerkingen in de bestandsnamen spreken voor zich hoop ik.
 6. Archief te groot?

  Zojuist de 10 afleveringen die ik heb van "No Show" geupload onder Hilbert Elskamp. Ik heb de originele bestandsnaam van de podcasts destijds behouden, dus soms wat inconsequenties. Hoop dat dit ok is.
 7. Archief te groot?

  Hallo, Ik kwam van de week op deze club terecht en heb wat rondgekeken op de Stack. Ik heb zelf ook nog een harde schijf liggen met daarop ruim 1 TB aan KX Radio podcasts vanaf volgens mij 2007. Vanaf dat jaar heb ik vrij trouw alle shows die ik maar enigszins interessant vond gedownload. Op een gegeven moment (ik denk in 2013) is de klad erin gekomen en mis ik heel veel, maar het oudere werk heb ik gelukkig nog wel. Omdat ik een wat beperkte upload heb en daarnaast de Stack niet wil laten vollopen is mijn vraag aan jullie of er specifieke verzoeken zijn voor programma's. Ik kan dan kijken wat ik hem en vervolgens uploaden. Ronald.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.